Prima-fm Topper

Oud piraten nummer “Rozen zo rood” in een nieuw jasje gestoken door Henk & Jannette.

Jannette Nijstad werd gevraagd door Emmy de zangeres van het Duo Ommy & Emmy om het nummer “Rozen zo rood” een keer op te nemen. Na overleg met zangpartner Henk Voskuil hebben Henk & Jannette dat dus gedaan.

Samen hebben ze het verhaal in de tekst wat ingekort en de melodielijn wat veranderd en iets vlotter gemaakt.
De opname was vrij vlot klaar en ook Emmy was zeer tevreden, ik vond het altijd al een heel mooi nummer zegt Jannette, en we zijn dan ook trots dat we dit mochten doen op verzoek van Emmy.

Henk Voskuil bekend van de Tornado’s, is geen onbekende in de muziekwereld.Iedereen die de goede oude piratennummers kent, zal deze naam niet vreemd in de oren klinken met hits als oa “ Ik zoek je sporen” en “Sorry schat”.

Ook Jannette is niet geheel onbekend in muziekland.
Met haar kenmerkende stemgeluid heeft zelf ook een tweetal nummers uitgebracht; “It’s All Uphill” en het gevoelige “Shadows” wat over dementie ging.

De vriendschap slaat natuurlijk ook op Henk en Jannette zelf, en iedereen die in deze wereld mee draait weet dat het er niet altijd even vriendelijk aan toe gaat onder elkaar.
Met dit nummer “Rozen zo rood” willen deze twee gezworen vrienden een duidelijke boodschap geven hoe het ook kan.
Henk en Jannette, beiden woonachtig in Emmen, hebben beide al vele mooie successen geboekt als solo artiesten en ook als duo zijn ze zeer geliefd.
Ze staan geregeld samen op de bühne, en als het aan deze vrienden voor het leven ligt, komt ook daar voorlopig geen eind aan.

Dank aan Willem de Bie

HENK DISSEL KOMT MET VROLIJK LIED

Met een bewogen jaar komt Henk weer met een vrolijk liedje, Henk brengt hopelijk wat positiviteit in deze moeilijke periode die we allemaal mee maken op dit moment.

Het nummer is geschreven en opgenomen met Rene Karst en Marcel Fisser, met wie Henk al sinds het begin van zijn carrière nauw contact heeft. Henk was vanaf dag 1 betrokken bij het liedje, en het is echt een meezinger geworden.

Voor de videoclip is Henk afgereisd naar de Ardennen, hier hebben wij een hele spontane en vrolijke clip opgenomen.

Er stonden voor 2020 veel grote dingen op de planning, dit is allemaal doorgeschoven naar eind 2020 en begin 2021.

De single ‘Laat de tijd” is verkrijgbaar vanaf 2 april en legaal te downloaden via de bekende platforms.

Score Promotions /

 

STEFAN MONDIAL – IS HET ECHT TE LAAT
Goldstar Music
Score Promotions – Dennis van der Kraan

Hoe mooi, vertrouwd en uniek kan het Volkse Repertoire nog klinken
en zoveel mensen raken en blij maken.
Het begint zoals altijd bij het liedje, de puurheid en het geloofwaardige, want geen ander genre is zo direct als het Hollandse Lied.

De nieuwe single van Stefan Mondial, ‘Is Het Echt Te Laat’ is nu het allermooiste voorbeeld, want hierin worden alle muzikale klanken gehoord dat een Volks Liedje laat opvallen.

De uit Groenlo afkomstige sympathieke zanger, die al vanaf de jaren 90 vele singles heeft uitgebracht, en dan nog niet misschien de grote Hit heeft gehad, timmert al jaren aan de weg.
Hij bepaalt zijn eigen muzikale levensweg, met passie en vult dat in met een opmerkelijk uniek stemgeluid, dat hem meer dan onderscheidt van de vele zangers en zangeressen.

Het Volkse genre is onmiskenbaar zijn DNA, en heeft daarmee al op vele podia dat met velen gedeeld, van Radio tot Televisie.

Tijd om nu door alle schijnwerpers uitgelicht te worden en samen met het succesvolle Schrijvers-Producers duo Emile Hartkamp & Norus Padidar, die als geen ander vele successen behaalt hebben in met name dit genre, is er een nieuwe weg in geslagen dat zou moeten kunnen leiden tot succes.

Het publiek zal het uiteindelijk moeten gaan ontdekken en omarmen maar met de nieuwe single van Stefan Mondial – Is Het Echt te Laat kan er geen betere start gemaakt worden.

Danny Everett & Victoria Eman hebben leuk nieuws!

De Vergeten Liedjes “The Forgotten Songs” gezongen door het duo Danny & Victoria is nl. het nieuwe showthema van dit duo, dit met ’n knipoog naar het legendarische zangduo Sandra & Andres. Zij vertegenwoordigden in 1972 Nederland het Eurovisie songfestival met het lied “Als het om de liefde gaat”. Zangeres Victoria Eman is Danny’s achternicht en speciaal voor deze nieuwe show hebben zij een Nederlandstalige versie van het liedje Mama Mia opgenomen. Zanger, producer en  tekstschrijver Dries Holten (bekend van Sandra & Andres) gaf aan dat hij trots is op deze zomerse uitvoering van zijn liedje Mama Mia. Het duo Sandra & Andres hadden hier in de zeventiger jaren een grote hit mee.

Danny Everett (Herman van der Velden-Indo dreams Music) heeft de Nederlandse tekst zelf geschreven en bedoeld als een dansliedje met ’n zomers tintje. Ook omdat er nooit een Nederlandstalige versie van gemaakt is vond dit duo het een leuk idee dit uit te brengen.

Indo Dreams Music heeft gekozen voor deze show omdat er veel vraag is naar golden oldies muziek van bekende zangduo’s zoals; Sandra & Andres, Frank & Mirella, Donny & Marie Osmond, Cindy & Bert, Cheryl Crow & Willie Nelson en Jan Keizer en Annie Schilder.

De stemmen van Danny en Victoria geven een warme en eigen kleur aan deze mooie liedjes met een frisse zomerse sound om het publiek weer terug te laten dromen naar de tijden van weleer.

Danny & Victoria …Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie.

De titel van de nieuwe single van Ancora is Alle Trossen Los. Het is een fraai uitgevoerde powerballad, die uitnodigt om mee te zingen en rustig mee te deinen. Het nummer zal op vrijdag 1 mei uitkomen en mag als voorloper worden beschouwd van een verzamelalbum van Ancora, dat later dit jaar zal verschijnen.

Verantwoordelijke componisten voor Alle Trossen Los zijn muzikale duizendpoot Jan Tekstra (die onder nog veel meer tekende voor successen van Maan, Marco Borsato, Loïs Lane, Volumia! en Liesbeth List) en Edwin van Hoevelaak, die als componist en producer al vanaf het prille begin betrokken is bij de carrière van Ancora en Andre Hazes. In samenwerking met het vaste videoteam van Apex heeft de groep weer een prachtige clip gemaakt bij het nummer.

Alle Trossen Los is vanzelfsprekend een titel die perfect bij Ancora past. Tenslotte staat alles bij de groep in het teken van water, zeilschepen, wind, havens en zee. De karakteristieke sound van de groep beweegt als het ware mee met de golven. Met hun stoere geluid en stevige harmonieuze vocalen heeft Ancora sinds de start in 2013 een gestaag groeiende schare fans aan boord zien komen, die graag meevaart en daarbij vertrouwt op het muzikale kompas van de groep.

Met hun nieuwe single laat Ancora opnieuw zien dat ze de muzikale horizon blijven verkennen en grenzen blijven verleggen.
Zowel muzikaal als visueel is alles uit de kast gehaald om een volgende stap te maken.

Helaas is Ancora vanwege de overheidsmaatregelen in verband met de Corona crisis momenteel niet in staat om optredens te verzorgen of de geliefde bootreizen te ondernemen. Zodra dit weer wel het geval is, zullen zij dit langs de wel bekende kanalen laten weten.

Andy de Witt steekt Nederland en België hart onder de riem met bijzondere single.
In deze moeilijke tijd voor ons allemaal is Andy de Witt zijn studio ingedoken en heeft geheel volgens de regels een nieuw liedje gemaakt.
Alle instrumenten, koren, stemmen en de tekst en muziek zijn door Andy zelf gemaakt, Zelfs de clip is homemade.
De clip werd gemaakt in Andy’s eigen achtertuin. De camera werd bedient door Johan, de “Roady” van Andy, en door Anita, de vriendin/ verloofde van Andy.
Ook de dochter van Anita, Jolien droeg haar steentje bij aan de clip. Zij heeft ervoor gezorgd dat alle opgenomen beelden werden gemonteerd tot een heuse videoclip.
Het is haar eerste echte clip, en het resultaat is net zoals het liedje heel verrassend te noemen.
De tekst van het liedje is recht uit het hart, en de melodie blijft lekker “hangen”. Andy hoop met deze single bij te dragen in de moeilijke tijd die we doorstaan.
Laten we de boodschap achter het lied dan ook echt tot daden brengen, Samen één !!!!!
De promotie is in handen van Jolanda Clement. Die ook hiermede haar bijdrage doet in deze zware tijden.
“Samen éen” zal vanaf 8 mei digitaal worden uitgebracht op het JC Records label.
Naast de digitale verkoop zal de track ook via streaming te beluisteren zijn bij o.a. HitsNL, iTunes, Spotify en Deezer.
Dank aan: Jolanda Clement.

Meer dan bijzonder is het om elke keer maar weer in afwachting te zijn op de nieuwe single van de sympathieke Lytse Hille. Wordt het met ’n lach, …..gimmick met een knipoog en volop feest, of weet hij je met tranen te beroeren ? Kortom, het geeft meteen de veelzijdigheid aan, en de acceptatie van alle liefhebbers van het Nederlandstalige lied.

Niet veel artiesten hebben dat geluk, dat zij alles (mits met kwaliteit) uit kunnen brengen daar het verwachtingspatroon, naar welke richting de single moet klinken, lang niet zo breed is als bij Lytse Hille. De liedjes waarmee hij zalen door heel Nederland mee op z’n kop zet, met o.a Tsjakkediekie Boem Boem – 24 Billen of Ik lach me de ballen uit m’n broek, gaan net zo uit hun dak als bij de prachtig mooie en unieke eigentijdse ballads zoals Die Engel (die ondertussen de 1.000.000 viewers op Youtube gepasseerd is) of Als jij bij mij geen liefde vindt.

Lytse Hille weet als geen ander wat een Lach bij een Traan kan betekenen, en hoe je iemand met een traan de lach weer kunt bezorgen of kan ondersteunen oftewel… als je niet weet wat verdriet is hoe kan je dan echt van een lach genieten. Dit onderwerp, en misschien ook een klein beetje actueel op dit moment in tijden van onzekerheid, eenzaamheid en verdriet…..wordt op prachtige wijze gezongen door Lytse Hille vanuit het diepst van zijn Muzikale Hart. Achter Jouw Lach Verberg Jij Elke Traan, is geschreven en geproduceerd door het vaste schrijvers en producers duo Emile Hartkamp & Norus Padidar

Na haar single ‘Ik wil dat jij meteen ook gaat’, die geschreven en geproduceerd werd door Emile Hartkamp & Norus Padidar, stond er een ding voor haar als een paal boven water…….. hier voel ik me thuis, en dit zijn de klanken die ik bij de Nederlandstalige Volkse Muziek zo graag wil horen.

Was deze start een en al gezelligheid, en werkte overal bij haar optredens, nu is er gekozen voor een ietwat rustiger voelend liedje waarbij het bijzonder is dat dit uiteindelijk ook weer herkenbaar en tevens gezellig klinkt.

‘Zolang Er Sterren Aan De Hemel Staan’ is nou net een liedje in zijn ritme, arrangement en tekst dat door bijna niemand meer vertolkt word. Wel in een jasje van nu, maar voelend alsof je het al jaren kent.

Daarnaast heeft Melissa meer dan een herkenbaar eigen stemgeluid, waardoor het liedje extra glans krijgt en zijn wij er ‘bijna’ (het publiek beslist) van overtuigd dat dit liedje in het hart zal worden gesloten bij die grote groep liefhebbers van het echte Volkse genre.

Nieuwe single van Ronn Amsterdam

De 56- jarige  Ronn Amsterdam bracht op 4 juni zijn 6e single uit “Als je me nodig  hebt

“Het gevoel van een verbroken relatie en het niet los kunnen laten door de wederhelft wordt perfect onder woorden gebracht in deze prachtige ballade!

Geschreven door P. de Vormer en P. Pruysenaere en door Mario Kolenbrander prachtig gearrangeerd, laat Ronn Amsterdam opnieuw zien dat hij met dit nummer een onbetwiste en unieke levensliedzanger is.

 

CATHARINA HULTERS – LAAT JOUW HART BIJ MIJ

Goldstar Music
Dennis van der Kraan – Score Promotions

Wat een fantastische heerlijke nieuwe single van Catharina Hulters.Opvallend in arrangement en productie, en neemt je zo mee naar Nashville, de plek van de pure Country muziek.
Toch ligt dit genre dicht bij onze eigen Volkse muziek, want wat voor Amerika de Country muziek is, is voor Nederland de Volkse muziek.

Het was al jarenlang een stille Hartewens van Catharina om dit soort muziek te gaan doen, maar had altijd nog enige twijfel totdat Emile Hartkamp & Norus Padidar muzikaal aan de gang gingen met haar wens.

‘LAAT JOUW HART BIJ MIJ’ is het uiteindelijke verassende en meer dan geslaagde resultaat.Veel liefhebbers van het pure Hollandse lied omarmen ook de countrymuziek, dat is ook al gebleken bij het grote succes Album van Marianne Weber, ‘Country & Weber’ al weer decennia geleden.

Een nog nieuwe Sound voor Catharina Hulters, maar wij zijn er meer dan van overtuigt dat dit een mooi en goed vervolg verdient.

Het leven van Zonzo Basily valt en staat met muziek. Het vroegtijdig stoppen met school heeft geen nadelige gevolgen gehad voor z’n toekomst. Sterker nog…
.Zonzo heeft ondertussen al een behoorlijke reputatie op weten te bouwen dankzij z’n gipsy gitaar.
Hij wordt met grote regelmaat door producers gevraagd om met zijn gipsy gitaar een steentje bij te dragen aan vrolijke dansbare producties.
Manfred Jongenelis is één van hen. De vrolijke klanken van Zonzo komen terug in tal van liedjes waar oa. z’n zwager John West landelijk bekend werd.

Dat de muziekcarrière van Zonzo aan het stijgen is blijkt wel uit het feit dat hij af en toe ook zelf een liedje uitbrengt.
De melodielijn van z’n nieuwe single ‘Proost met mij’ die bij Smaragd Music verschijnt, heeft de Hagenees zelf bedacht.
Het betreft een gezellig dansbaar nummer in de John West/ Django Wagner stijl. De tekst is geschreven door Manfred Jongenelis. Volgens Zonzo
wordt deze muzikale smaak door een breed publiek gewaardeerd. ‘Die muziek zorgt voor volle dansvloeren. De klank van de gipsy gitaar is in Nederland al behoorlijk ingeburgerd.
Ik vind het ook heerlijk om te zien dat de mensen genieten van mijn muziek’, glundert Zonzo.
De 28 jarige zanger is zelf opgegroeid met muziek van Elvis Presley en Tom Jones. In z’n eigen studio is hij al bezig om liedjes uit die tijd nieuw leven in te blazen.
Hij heeft zelf al plannen gemaakt om deze op een album te plaatsen. In ieder geval is hij daarnaast voornemens om minimaal vier keer per jaar een nieuwe single uit te brengen.
De single ‘Proost met mij’ is vanaf heden te streamen en te downloaden op de bekende portals.
De clip die opgenomen is door Natasha Schuitemaker van Filmotie zal ter promotie van de single te zien zijn bij de clipzenders en op YouTube.

Dank aan: Score Promotions

Theo van Cleef , ook wel Nimweegs Trots” genoemd heeft een nieuwe single uitgebracht. “Heel mijn leven  met  jou” is een eigen  geschreven  nummer.

Het vertrouwde stemgeluid is voor velen  een lust  voor het  oor .

Bep en Bert Knallen door met dubble a kant “Ik wil de zon zien zakken in de zee” en “De E-Bike

Sinds het begin van de Corona Crisis zijn zangers/songwriters Bep en Bert Bokking een online talkshow gestart onder de welluidende titel: DWBB De wereld via Bep en Bert met ter afsluiting van iedere uitzending een heerlijk oer Hollands lied in de sfeer van “Het schaap met de 5 poten”.

Inmiddels verschenen van hun hand:

Waar sta jij, Je weet het niet, Morgen gaan we lijnen, ,De E-bike, Ik wil de zon zien zakken in de zee, We gaan naar de Sauna

De volledige uitzendingen kunnen de luisteraars vinden op: www.bepenbertendenazaten.nl en op Youtube Bep en Bert en de nazaten.

Score Promotions / Dennis van der Kraan

Vince, bekend van de singles “Jij & Ik” en “We zijn gelukkig met elkaar” heeft i.s.m. producer/songwriter Martin Sterken de heerlijke zomer schlager “Lange Hete Zomer” opgenomen. Volgens Vince is het nu de juiste tijd om deze vrolijke plaat te lanceren. ‘Ik ging drie weken geleden naar Martin toe om over een nieuwe single te praten en daarbij presenteerde Martin mij de door hem geschreven schlagersong. Het voelde gelijk goed en we zijn er met het hele team mee aan de slag gegaan. Martin voelt precies aan waar mijn hart ligt: Nederlandstalige liedjes overgoten met een Duitse sound. Volgens mijn fans past dit genre dan ook het beste bij mij’, onthult Vince. De zomerse sferen komen ook terug in de clip die door cameraman Robert Vegt is gemaakt. We hebben besloten om in ons eigen land de zon op te zoeken en dat is fantastisch gelukt op Texel! Want voor de zon hoef je niet altijd naar het buitenland te gaan’, glundert de uit Leeuwarden afkomstige Vince.

Het zal ook niemand ontgaan zijn dat het duet “Dit is het moment” dat Vince samen met Maria Goosen twee maanden geleden heeft gepresenteerd, ontzettend veel media aandacht heeft gekregen. Daarnaast werd dit lied bij vrijwel elk Nederlandstalig radiostation veelvuldig gedraaid. Op de vraag of er een vervolg komt laat Vince weten dat zowel Maria als hij momenteel druk zijn met hun eigen solocarrière. Maar je weet maar nooit!!!!