Prima-fm Topper

Oud piraten nummer “Rozen zo rood” in een nieuw jasje gestoken door Henk & Jannette.

Jannette Nijstad werd gevraagd door Emmy de zangeres van het Duo Ommy & Emmy om het nummer “Rozen zo rood” een keer op te nemen. Na overleg met zangpartner Henk Voskuil hebben Henk & Jannette dat dus gedaan.

Samen hebben ze het verhaal in de tekst wat ingekort en de melodielijn wat veranderd en iets vlotter gemaakt.
De opname was vrij vlot klaar en ook Emmy was zeer tevreden, ik vond het altijd al een heel mooi nummer zegt Jannette, en we zijn dan ook trots dat we dit mochten doen op verzoek van Emmy.

Henk Voskuil bekend van de Tornado’s, is geen onbekende in de muziekwereld.Iedereen die de goede oude piratennummers kent, zal deze naam niet vreemd in de oren klinken met hits als oa “ Ik zoek je sporen” en “Sorry schat”.

Ook Jannette is niet geheel onbekend in muziekland.
Met haar kenmerkende stemgeluid heeft zelf ook een tweetal nummers uitgebracht; “It’s All Uphill” en het gevoelige “Shadows” wat over dementie ging.

De vriendschap slaat natuurlijk ook op Henk en Jannette zelf, en iedereen die in deze wereld mee draait weet dat het er niet altijd even vriendelijk aan toe gaat onder elkaar.
Met dit nummer “Rozen zo rood” willen deze twee gezworen vrienden een duidelijke boodschap geven hoe het ook kan.
Henk en Jannette, beiden woonachtig in Emmen, hebben beide al vele mooie successen geboekt als solo artiesten en ook als duo zijn ze zeer geliefd.
Ze staan geregeld samen op de bühne, en als het aan deze vrienden voor het leven ligt, komt ook daar voorlopig geen eind aan.

Dank aan Willem de Bie

HENK DISSEL KOMT MET VROLIJK LIED

Met een bewogen jaar komt Henk weer met een vrolijk liedje, Henk brengt hopelijk wat positiviteit in deze moeilijke periode die we allemaal mee maken op dit moment.

Het nummer is geschreven en opgenomen met Rene Karst en Marcel Fisser, met wie Henk al sinds het begin van zijn carrière nauw contact heeft. Henk was vanaf dag 1 betrokken bij het liedje, en het is echt een meezinger geworden.

Voor de videoclip is Henk afgereisd naar de Ardennen, hier hebben wij een hele spontane en vrolijke clip opgenomen.

Er stonden voor 2020 veel grote dingen op de planning, dit is allemaal doorgeschoven naar eind 2020 en begin 2021.

De single ‘Laat de tijd” is verkrijgbaar vanaf 2 april en legaal te downloaden via de bekende platforms.

Score Promotions /

 

STEFAN MONDIAL – IS HET ECHT TE LAAT
Goldstar Music
Score Promotions – Dennis van der Kraan

Hoe mooi, vertrouwd en uniek kan het Volkse Repertoire nog klinken
en zoveel mensen raken en blij maken.
Het begint zoals altijd bij het liedje, de puurheid en het geloofwaardige, want geen ander genre is zo direct als het Hollandse Lied.

De nieuwe single van Stefan Mondial, ‘Is Het Echt Te Laat’ is nu het allermooiste voorbeeld, want hierin worden alle muzikale klanken gehoord dat een Volks Liedje laat opvallen.

De uit Groenlo afkomstige sympathieke zanger, die al vanaf de jaren 90 vele singles heeft uitgebracht, en dan nog niet misschien de grote Hit heeft gehad, timmert al jaren aan de weg.
Hij bepaalt zijn eigen muzikale levensweg, met passie en vult dat in met een opmerkelijk uniek stemgeluid, dat hem meer dan onderscheidt van de vele zangers en zangeressen.

Het Volkse genre is onmiskenbaar zijn DNA, en heeft daarmee al op vele podia dat met velen gedeeld, van Radio tot Televisie.

Tijd om nu door alle schijnwerpers uitgelicht te worden en samen met het succesvolle Schrijvers-Producers duo Emile Hartkamp & Norus Padidar, die als geen ander vele successen behaalt hebben in met name dit genre, is er een nieuwe weg in geslagen dat zou moeten kunnen leiden tot succes.

Het publiek zal het uiteindelijk moeten gaan ontdekken en omarmen maar met de nieuwe single van Stefan Mondial – Is Het Echt te Laat kan er geen betere start gemaakt worden.

Danny Everett & Victoria Eman hebben leuk nieuws!

De Vergeten Liedjes “The Forgotten Songs” gezongen door het duo Danny & Victoria is nl. het nieuwe showthema van dit duo, dit met ’n knipoog naar het legendarische zangduo Sandra & Andres. Zij vertegenwoordigden in 1972 Nederland het Eurovisie songfestival met het lied “Als het om de liefde gaat”. Zangeres Victoria Eman is Danny’s achternicht en speciaal voor deze nieuwe show hebben zij een Nederlandstalige versie van het liedje Mama Mia opgenomen. Zanger, producer en  tekstschrijver Dries Holten (bekend van Sandra & Andres) gaf aan dat hij trots is op deze zomerse uitvoering van zijn liedje Mama Mia. Het duo Sandra & Andres hadden hier in de zeventiger jaren een grote hit mee.

Danny Everett (Herman van der Velden-Indo dreams Music) heeft de Nederlandse tekst zelf geschreven en bedoeld als een dansliedje met ’n zomers tintje. Ook omdat er nooit een Nederlandstalige versie van gemaakt is vond dit duo het een leuk idee dit uit te brengen.

Indo Dreams Music heeft gekozen voor deze show omdat er veel vraag is naar golden oldies muziek van bekende zangduo’s zoals; Sandra & Andres, Frank & Mirella, Donny & Marie Osmond, Cindy & Bert, Cheryl Crow & Willie Nelson en Jan Keizer en Annie Schilder.

De stemmen van Danny en Victoria geven een warme en eigen kleur aan deze mooie liedjes met een frisse zomerse sound om het publiek weer terug te laten dromen naar de tijden van weleer.

Danny & Victoria …Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie.

De titel van de nieuwe single van Ancora is Alle Trossen Los. Het is een fraai uitgevoerde powerballad, die uitnodigt om mee te zingen en rustig mee te deinen. Het nummer zal op vrijdag 1 mei uitkomen en mag als voorloper worden beschouwd van een verzamelalbum van Ancora, dat later dit jaar zal verschijnen.

Verantwoordelijke componisten voor Alle Trossen Los zijn muzikale duizendpoot Jan Tekstra (die onder nog veel meer tekende voor successen van Maan, Marco Borsato, Loïs Lane, Volumia! en Liesbeth List) en Edwin van Hoevelaak, die als componist en producer al vanaf het prille begin betrokken is bij de carrière van Ancora en Andre Hazes. In samenwerking met het vaste videoteam van Apex heeft de groep weer een prachtige clip gemaakt bij het nummer.

Alle Trossen Los is vanzelfsprekend een titel die perfect bij Ancora past. Tenslotte staat alles bij de groep in het teken van water, zeilschepen, wind, havens en zee. De karakteristieke sound van de groep beweegt als het ware mee met de golven. Met hun stoere geluid en stevige harmonieuze vocalen heeft Ancora sinds de start in 2013 een gestaag groeiende schare fans aan boord zien komen, die graag meevaart en daarbij vertrouwt op het muzikale kompas van de groep.

Met hun nieuwe single laat Ancora opnieuw zien dat ze de muzikale horizon blijven verkennen en grenzen blijven verleggen.
Zowel muzikaal als visueel is alles uit de kast gehaald om een volgende stap te maken.

Helaas is Ancora vanwege de overheidsmaatregelen in verband met de Corona crisis momenteel niet in staat om optredens te verzorgen of de geliefde bootreizen te ondernemen. Zodra dit weer wel het geval is, zullen zij dit langs de wel bekende kanalen laten weten.

Andy de Witt steekt Nederland en België hart onder de riem met bijzondere single.
In deze moeilijke tijd voor ons allemaal is Andy de Witt zijn studio ingedoken en heeft geheel volgens de regels een nieuw liedje gemaakt.
Alle instrumenten, koren, stemmen en de tekst en muziek zijn door Andy zelf gemaakt, Zelfs de clip is homemade.
De clip werd gemaakt in Andy’s eigen achtertuin. De camera werd bedient door Johan, de “Roady” van Andy, en door Anita, de vriendin/ verloofde van Andy.
Ook de dochter van Anita, Jolien droeg haar steentje bij aan de clip. Zij heeft ervoor gezorgd dat alle opgenomen beelden werden gemonteerd tot een heuse videoclip.
Het is haar eerste echte clip, en het resultaat is net zoals het liedje heel verrassend te noemen.
De tekst van het liedje is recht uit het hart, en de melodie blijft lekker “hangen”. Andy hoop met deze single bij te dragen in de moeilijke tijd die we doorstaan.
Laten we de boodschap achter het lied dan ook echt tot daden brengen, Samen één !!!!!
De promotie is in handen van Jolanda Clement. Die ook hiermede haar bijdrage doet in deze zware tijden.
“Samen éen” zal vanaf 8 mei digitaal worden uitgebracht op het JC Records label.
Naast de digitale verkoop zal de track ook via streaming te beluisteren zijn bij o.a. HitsNL, iTunes, Spotify en Deezer.
Dank aan: Jolanda Clement.

Meer dan bijzonder is het om elke keer maar weer in afwachting te zijn op de nieuwe single van de sympathieke Lytse Hille. Wordt het met ’n lach, …..gimmick met een knipoog en volop feest, of weet hij je met tranen te beroeren ? Kortom, het geeft meteen de veelzijdigheid aan, en de acceptatie van alle liefhebbers van het Nederlandstalige lied.

Niet veel artiesten hebben dat geluk, dat zij alles (mits met kwaliteit) uit kunnen brengen daar het verwachtingspatroon, naar welke richting de single moet klinken, lang niet zo breed is als bij Lytse Hille. De liedjes waarmee hij zalen door heel Nederland mee op z’n kop zet, met o.a Tsjakkediekie Boem Boem – 24 Billen of Ik lach me de ballen uit m’n broek, gaan net zo uit hun dak als bij de prachtig mooie en unieke eigentijdse ballads zoals Die Engel (die ondertussen de 1.000.000 viewers op Youtube gepasseerd is) of Als jij bij mij geen liefde vindt.

Lytse Hille weet als geen ander wat een Lach bij een Traan kan betekenen, en hoe je iemand met een traan de lach weer kunt bezorgen of kan ondersteunen oftewel… als je niet weet wat verdriet is hoe kan je dan echt van een lach genieten. Dit onderwerp, en misschien ook een klein beetje actueel op dit moment in tijden van onzekerheid, eenzaamheid en verdriet…..wordt op prachtige wijze gezongen door Lytse Hille vanuit het diepst van zijn Muzikale Hart. Achter Jouw Lach Verberg Jij Elke Traan, is geschreven en geproduceerd door het vaste schrijvers en producers duo Emile Hartkamp & Norus Padidar