Prima-fm topper

Klik hier voor de prima-fm toppers van 2020

Rick ter Meer – Wat voelt dit goed

Feest! In de breedste zin van het woord! Daar is waar Rick ter Meer voor staat. In de afgelopen jaren heeft de uit Eindhoven afkomstige zanger en tekstschrijver dit al meerdere keren bewezen. Met name de single ‘Ze bleek de dochter van de kastelein’ die Rick afgelopen maart lanceerde, heeft het ontzettend goed gedaan. Z’n nieuwste wapenfeit ‘Wat voelt dit goed’ bevat alle ingrediënten om dat succes te evenaren of zelfs te overtreffen. De tekst heeft de bijna 29 jarige entertainer zelf geschreven. Frank Verkooyen van The Boom!Music in De Meern is verantwoordelijk voor het top-arrangement waaraan ook Marcel Fisser en Dian Senders een bijdrage aan hebben geleverd.
Het belangrijkste waaraan een tekst moet voldoen is volgens Rick dat er een verhaal in moet zitten. ‘Het schrijven gaat me erg goed af. Uit de losse pols schud ik binnen 10 minuten een tekst uit de mouw. Vervolgens stuur ik het concept naar Frank Verkooyen die er dan een demo van maakt zodat het ‘armen en benen’ krijgt. Daar is hij echt een kei in. Ondertussen is er een hechte band tussen ons ontstaan. Het afgelopen jaar heb ik overigens nog 8 teksten geschreven die Frank heeft gebruikt voor andere artiesten uit zijn stal. Daar ben ik best trots op’, glundert Rick.

Mijn nieuwe single – Jouw Liefde

Het jaar 2021 beginnen we met de single “Jouw Liefde” van Henny Thijssen.
“Jouw Liefde” is 1 van de mooie singles die deel uit maakt van het nog uit te komen album “Tussen nu of nooit”

Henny Thijssen is in de jaren tachtig in de muziek terecht gekomen. Hij schreef voor diverse rockbands en zong ook de demo’s voor hen in. Toen in 1986 de band East Coast gevormd werd schreef hij voor deze band de liedjes en werd gevraagd als lead-zanger nadat ze de demo met zijn zang hadden gehoord.

In 1986 maakte hij zijn entree als leadzanger bij East Coast en maakte daarmee het album EC, waar onder andere de nummers Save our Planet, Out of Control en Now the time is right op stonden. In 1988 won East Coast, voor Nederland het uit 24 landen(waaronder de VS, Cuba, Australië) bestaande alternatieve Wereld Songfestival in Bratislava de publieksprijs en de derde prijs van de vakjury, met het nummer Save our Planet.

Na het  meedoen  in The Voice Sr is Henny begonnen  aan  een  nieuw hoofdstuk en als we afgaanop de mooie nummers diewe nu  al hebben gehoord kan  er eigenlijk niks meer misgaan.

Verrassend duet van Sander Kwarten  & Elz Bakker

Sander Kwarten & Elz Bakker luiden 2021 in met het verrassende duet ‘Mijn hart huilt om jou’. In eerste instantie was het de bedoeling dat Elz deze door Emile Hartkamp geschreven en geproduceerde lied afgelopen november als solosingle zou uitbrengen. Omdat Emile erg onder de indruk was stuurde hij de track naar Robby Langendorff met de vraag of hij het nummer wilde uitbrengen op zijn platenlabel Cornelis Music. Robby had echter een ander idee. Hij gaf aan dat, als het nummer als duet zou worden opgenomen, een meerwaarde zou zijn voor de plaat. Robby stelde voor om Sander Kwarten samen met Elz uit te nodigen in de studio van Emile om een demo in te zingen te nemen. Dat resulteerde in het allereerste duet van Sander Kwarten & Elz Bakker.

Elz ziet het als een enorm compliment. ‘Ik dacht eerst….nu heb ik voor mezelf een goede plaat die ik ga delen met Sander. Aan de andere kant kan dit ook andere deuren openen. Waar het uiteindelijk naartoe gaat weet ik niet. In het verleden heb ik al meerdere duetten uitgebracht oa. met Rob van Daal. Rinus Ponsen en Joop Evers. Stel je voor dat Sander en ik het nieuwe Holland Duo van nu gaan worden……

’Mijn hart huilt om jou’ is in ieder geval een 100% volks nummer waarin wordt bezongen dat er bij de liefde ook vaak verdriet bestaat.

De beelden van de clip zijn door Niels Horstman | Beeldmaker geschoten. Er is gefilmd in de Goldstar Music studio te Arnhem en in het Gelderse plaatsje Bronkhorst.

Score Promotions

Lesley Rosbach bouwt gestaagd verder aan zijn muzikale carrière en komt met nieuwe single “Daila”

Doordeweeks werkt Lesley Rosbach (23) als timmerman, in het weekeinde treedt de Haarlemmer gewoonlijk door heel het land op. Vanwege de coronacrisis ligt dat laatste al een poos stil, maar daar laat hij zich niet door uit het veld slaan. Met zijn nieuwe single ’Daila’ hoopt de rasechte Haarlemmer de harten van zijn luisteraars te veroveren.

Voordat hij ’s avonds zijn ogen sluit, spoken de rijmwoorden vaak nog door zijn hoofd. En dat legt hem geen windeieren. Op Youtube zijn zijn liedjes al tienduizenden keren beluisterd. Onlangs sprak zanger Jeroen van der Boom nog een videoboodschap voor hem in om hem te complimenteren met zijn nieuwste clip en ook presentator Johan Vlemmix is dol enthousiast.

Normaal gesproken gaat met de lancering van een nieuw lied ook een feestelijk optreden gepaard, maar door de pandemie is dat nu niet mogelijk. Tuurlijk baal ik er wel van dat ik niet kan optreden, maar je kiest ook voor je eigen gezondheid en voor die van anderen.

Ondanks alle aandacht blijft Lesley volgens zijn familie en vriendin bovenal ’lekker gewoon’. ,,Ik sta er zelf ook van te kijken’’, zegt de zanger over zijn succes. ,,En ik blijf altijd reëel. Natuurlijk is het gaaf om ooit in de ArenA te staan naast de Toppers. Maar de Haarlemse stadsschouwburg vol zingen lijkt me ook prachtig. Zo lang ik mensen maar kan plezieren met mijn muziek.’’

Tijd om even op zijn lauweren te rusten neemt Lesley niet. Hij is al bezig met een volgende single. Waar die over gaat, houdt hij voorlopig nog geheim. ,,De filmpjes van fans waarbij je hun kinderen ziet losgaan op je muziek, daar doe je het voor. Ik hoop bekend te worden met mijn eigen nummers.

Score Promotions

“Een boodschap voor jou”

Dat is de titel van de allernieuwste CD van de sympathieke levenslied zanger “Ronn Amsterdam”. Het is een lied dat je meteen raakt want al meteen bij het intro voel je de emotie en liefde in zijn warme melodieuze stem.

Maar ook meteen een boodschap die verteld over hoe eigenlijk heel Nederland in de ban is van “Corona”. Met de openingszin “Ziekte wandelt door de straten” weten singer songwriter “Danny Ferdinandus en “Dick Hoogerwaard” wederom een gevoelige snaar te raken. Het liedje verteld eigenlijk dat liefde nooit verloren gaat en altijd een weg zal zoeken om dat aan die ander te laten weten.

“Danny” is geen onbekende in de muziekwereld, hij componeerde al ruim 40 jaar heel veel liedjes voor oa “Justine Pelmelay” , “Grad Damen (het ligt niet aan jou), “Lisette van der Ploeg”(Vlinders) , “Dani Vermeulen”(Oranjekroon lied SAMEN), “Abraham Laisina”(1000 kisses) en nog voor diverse andere artiesten.

Toen “Danny” onlangs werd benaderd door “Ronn” is hij niet zomaar iets gaan componeren. Hij ging Ronn zijn vorige cd’s aandachtig beluisteren, raakte toen onder indruk van de diepe warme stem van Ronn, en wilde dit keer iets maken wat nog niet veel gedaan is. Het lied heeft alle ingrediënten van een pop levenslied, mooie melodie, heerlijk gitaarspel, met een beat en ritme waardoor je in een heerlijke flow komt . De tekst van het lied heeft ook nog een boodschap voor iedereen in deze moeilijke tijd.

Van het eerste moment dat “Ronn” begint te zingen wordt je gegrepen door het warme gevoel dat “Ronn” weet te leggen in dit mooie lied. Hij geniet steeds meer bekendheid in heel Nederland en overal waar hij komt en zingt laat hij een heel fijn gevoel achter, want mensen houden gewoon van zijn stem en zijn persoonlijkheid.

“Danny” vindt “Ronn” een zanger die heel veel in zijn mars heeft en is al met nieuw lied bezig waar hij “Ronn” begeleidt alleen op akoestisch gitaar. Ook daarin laat “Ronn” zijn veelzijdigheid horen. Hij is absoluut geen 1 dagsvlieg en zal het niet lang meer duren voordat straks heel Nederland “Ronn” in de armen sluit. En eerlijk gezegd als je naar het liedje luistert meer dan verdiend.

Muziek en tekst:

Danny Ferdinandus en Dick Hoogerwaard

Hans Bakker – Zij zijn mijn grootste geluk

Een liedje maken over z’n kinderen stond altijd al op het verlanglijstje van Hans Bakker. Hij vertelde aan Frank Verkooyen hoe hij met z’n twee zoontjes omging zodat Frank daar samen met Femke Reuvers een tekst op konden schrijven.

Met name de woorden  ‘Zij zijn mijn grootste geluk, de mooiste kroon op m’n leven. Dat ik hun papa ben, maakt me trots’, zorgden voor een traantje bij Hans. ‘Ik vond het nu het juiste moment om een rustig liedje uit te brengen. Ik heb de laatste tijd veel naar de radio geluisterd en veel van mijn collega-artiesten delen die mening. Dat was voor mij de reden om deze stap te zetten. Frank Verkooyen heeft er een prachtig arrangement van weten te maken.

Ina Walda – Ik hol van joe

Ina Walda is een zangeres uit Zwartemeer. Ze debuteerde in 2019 met een single in het Drents. En vanaf haar eerste single heeft ze veel airplay gekregen bij de diverse radiostations.

Naast haar solo singles heeft ze ook veel airplay gehad in Nederland en Vlaanderen met haar single  “Wachten op een song” welke ze heeft gezongen met Wally McKey ( bekend van Ik geloof in mij) . Van Internet tot lokaal maar ook op de playlijsten van de regionale omroepen RTV Noord – RTV Drenthe – RTV Oost en Omroep Gelderland is terug te vinden.

Nu in het jaar 2021 heeft ze een nieuwe single uitgebracht met de titel “Ik hol van joe” en deze single heeft volgens de kenners alles in zich om wederom goed te scoren bij de diverse omroepen. De single is verkrijgbaar via de download en streaming sites en bij de single is tevens een clip gemaakt.

Nelis Heesben – Vannacht ga ik niet meer naar huis

Vanwege de prettige samenwerking die Nelis met Frank Verkooyen had, heeft Knock Knock music besloten dat ook deze nieuwe single daar opgenomen moest gaan worden.

Een compleet nieuw nummer maar wel in de lijn van “Overstag” en “Ik herken jou gezicht” Vanaf de eerste seconden spatten de accordeon partijen, ingespeeld door Daniel Metz, er al vanaf. Die passen goed bij de verhaallijn over het speciale gevoel gaat die Nelis van een vrouw ontvangt. Dat de nacht tot de ochtenddauw duurde was geen enkel probleem.

Michael Willemsen – Uitgewist

De single “Uitgewist” is een prachtig meeslepend levenslied, met schitterend ingespeelde accordeon en gitaar solo’s, met een voortreffelijk timbre gezongen door deze zeer talentvolle zanger!

Michael Willemsen (1985) maakte vorig jaar de stap om zijn eigen muziek uit te gaan brengen en te gaan bouwen aan zijn zang carrière. Samen met tekstschrijver en allround producer André Kooiman (bekend van zijn nummers voor o.a. Henk Bernard, Nelis Leeman, Bobby Prins e.a.) nam hij twee zeer diverse singles op waarmee hij meteen opviel in het Nederlandstalige circuit.
Inmiddels is zijn 3
single afgerond die totaal anders is geworden dan zijn voorgaande nummers. Het nummer getiteld; “Uitgewist” is een prachtig levenslied geworden met schitterend ingespeelde accordeon en gitaar solo’s. De tekst werd wederom geschreven door André Kooiman die ook de productie maakte voor de talentvolle zanger uit Deventer.
Ook is er een mooie videoclip gemaakt van dit meeslepende nummer die o.a. te zien is op Youtube en Tv Oranje.

De single “Uitgewist” is vanaf eind Februari 2021 verkrijgbaar in alle grote download en streaming portals via het label van AKMP. De single wordt gepromoot door PLUGplugging bij de radiozenders in Nederland en België.

Met deze schitterende gevoelige single laat Michael Willemsen zijn enorme inlevingsvermogen helemaal gelden, met een prachtig product als eindresultaat!

Bron: AKMP/www.andrekooiman.nl

Solo single van Indy “Zomerwinden”

Indy van Spanje, de 12 jarige dochter van  Victoria Eman, presenteert haar single .Dit is haar eerste solo nummer “ZOMER WINDS”.

Dit prachtige nummer is geschreven door een zeer getalenteerde Songwriter Dennis DiChiaro uit de USA.
Dit nummer is uitgekomen op alle digitale download portals en streaming sites
Verder is dit nummer naar DJ ‘ s wereldwijd gestuurd en wordt het geplugged door Pro Plugger / Promo company Airplaybuzz / Christophe Marcy van Frankrijk, naar meer dan 30,000 Radiostations in 52 landen!!️
Ik hoop dat jullie van dit nummer houden.
Op YouTube kan je ook de video van Indy vinden.

Singer: Indy van Spanje (NL)
Songwriter: Dennis DiChiaro (USA)
Studio opname, mixen en beheersen: Hemelrijk Music Productions (NL)
Gitaarsolo ‘ s toegevoegd door: Marco Hemelrijk (NL)
Kunstwerk single gemaakt door: Mario van Veenendaal (NL)

Femke Hengeveld – Hey

Hey is de titel van de gloednieuwe single van Femke Hengeveld! Een typische feelgood track die helemaal bij de tijd van het jaar past. Vorig jaar zagen we de talentvolle Femke al schitteren in de finale van het SBS6 programma Hit the Road. Hier wist ze veel indruk te maken op de jury en het publiek met haar krachtige stemgeluid.
Ook dit jaar mogen we op muzikaal weer veel van de zangeres verwachten. Te beginnen met het catchy en vrolijke Hey.
Een fantastisch begin van 2021 wat ons betreft!

Tropische klanken volop aanwezig in Grijp die Kans van Henk Stelte.

Dat Henk Stelte van tropische klanken houdt blijkt wel als z n nieuwe
single ‘Grijp die kans door de speakers knalt. Deze keer kreeg hij de tip
van z n zwager en schoonvader om de grote hit Love not war van Jason
Derulo te gaan coveren. In de ach t jaar dat Henk actief is als zanger heeft
hij meerdere nummers uitgebracht die het zonnetje laten schijnen. Een
goede vriend van Henk, de Utrechtse rapper ‘Laanie ’, oftewel Mike van
der Laan , heeft de tekst geschreven . Hij kreeg wel een aantal ingrediënten
mee waarover het lied moest gaan. H et lied gaat over dat j e je geliefde
alles wil geven wat ze maar wil hebben

Henk:
Eigenlijk is het allemaal heel snel gegaan. In één week tijd is tekst
geschreven , het arrangement geproduceerd door Manfred Jongenelis en
heb ik Grijp die kans ingezongen bij Manfred Recordings in Etten Leur.
Uiteraard wordt er binnenkort ook nog een videoclip opgenomen, maar
de insteek was om toch maar eerst deze single te lanceren

Zoals vrijwel iedere en kan Henk niet wachten op versoepelingen die het
weer mogelijk maken om ouderwets op te treden. Voorlopig is dat nog niet
te plannen. Muzikaal gezien heeft hij al wel een verlanglijstje klaar met
leuke ideeën die hij nog wil afwerken. Tot die tijd zal de zingende
bouwvakker zijn zangkunsten op de steiger moeten vertolken.

Score Promotions  Dennis van der Kraan

Peter Beense – Is er dan niets meer

Na ‘Het voelt goed’, waarin Peter Beense met z’n dochter Melanie de goede dingen van het leven bezong, komt de rasechte Amsterdammer nu met een ballad die wankelende relaties aan de kaak stelt. Volgens Peter overleven vanwege de coronapandemie veel liefdesverhoudingen het niet. Daarom besprak hij dit onderwerp met Frank Verkooyen van The Boom! Music Studio uit De Meern die vervolgens de tekst schreef van ‘Is er dan niets meer’. Ook voor het arrangement is Verkooyen verantwoordelijk.

‘Het is een gevoelig nummer met inhoud. Vooral nu zitten mensen elkaar op hun nek. In deze probleemtijd gebeuren er veel dingen in huwelijken. Het is voor velen een moeilijke periode, zeker als je thuis gesodemieter heb. Dat zijn dingen die elke dag de waarheid zijn bij een hoop mensen. Gelukkig blijf ik daar, na een relatie van ruim 38 jaar, nog steeds van verschoond’, aldus Peter.

Verschoond van een hernia is Peter echter niet gebleven. Momenteel ligt hij het grootste gedeelte van de dag gestrekt. Toch heeft hij de afspraak met z’n clipregisseur niet geannuleerd. Het heeft hem enige moeite gekost, maar uiteindelijk draagt de clip uit waar het nummer over gaat.

Ronn Amsterdam – Ik wil je alles zijn

Ronn Amsterdam is al jaren actief op de podia. Een entertainer die het publiek weet te verwennen met zijn liedjes. Regelmatig scoort hij airplay op de radio zo ook met zijn singles “Als je me nodig hebt” en recent  met “Een boodschap voor jou”.

Het voorjaar 2021 gaat bij Ronn  de boeken in als moment van de release van zijn single “Ik wil je alles zijn”. Vrolijk Zomers en lekker in het gehoor liggend en een single die wederom de playlijsten van de diverse stations zal behalen.

Gio Swikker – Laat mij maar lekker dromen

Het SBS6 programma ‘Ik geloof in mij’ heeft voor Gio Swikker veel deuren geopend. Naast de aandacht van
de landelijke media hebben ook bekende artiesten, waaronder Frans Bauer en Roy Donders, hem persoonlijk een bericht gestuurd. Zijn in oktober 2020 gelanceerde single ‘Laat je gaan’ heeft hem al een Gouden Award opgeleverd vanwege de enorme aantallen streams. Inmiddels staat de teller op Spotify al bijna op 1.5 miljoen streams en tikt de clip op Youtube ook al bijna 1.5 miljoen views aan. Daarnaast is Gio enorm populair op het platform TikTok. Ook in seizoen 2 van ‘Ik geloof in mij’ is het talent uit Den Haag wekelijks op maandagavond vanaf 21.30 uur te bewonderen.

De opvolger ‘Laat mij maar lekker dromen’, die bij Rood-Hit-Blauw producties verschijnt, heeft alles in huis
om het succes van ‘Laat je gaan’ te evenaren of wellicht te overtreffen. In ieder geval is Gio heel erg trots dat tekstschrijver Bram Koning en producer Marcel Schimscheimer hebben meegewerkt aan deze plaat.

‘De afsluiting van het eerste seizoen van ‘Ik geloof in mij’ vond plaats in het Ziggo Dome. Achter de schermen kwam ik Bram Koning tegen en raakte ik met hem in gesprek. Hij vertelde dat hij een leuk liedje voor mij op
de plank had liggen. We hebben een afspraak gemaakt om het nummer te beluisteren. Ik was gelijk verkocht aan de vrolijke melodielijn met tropische klanken. De tekst die over mooie meiden op het strand gaat, sprak
mij erg aan. Tijdens het inzingen bleek dat Marcel Schimscheimer ook aanwezig was om het geheel te componeren. Voor mij kon die dag niet meer stuk. Je wilt niet weten hoe blij ik ben met deze productie’, glundert Gio.

De CD single ‘Laat mij maar lekker dromen’ is vanaf 7 april 2021 verkrijgbaar. De videoclip die in een mooie villa is opgenomen en zal op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn.

Met dank aan: Rood-Hit-Blauw / ScorePromotions

Leo Nardell overtreft zichzelf met ‘Laila is haar naam’

Zeg je Leo Nardell, dan vervolg je meestal met ohja….dat is die zanger die een
lied heeft gemaakt over het prachtige zigeunermeisje Zai . Dit nummer ‘Zai Zai Zai’ is tot op de dag van vandaag nog één van z’n allergrootste hits.

Nadat Leo de demo van z’n nieuwe single ‘Laila is haar naam’ beluisterde vond hijzelf dat deze nog beter was dan z’n klassieker ‘Zai Zai Zai’. ‘Ik ben hier zo blij
mee. Je kunt je niet voorstellen hoeveel inspiratie mij dit geeft om de komende jaren gewoon door te gaan met de weg die ik samen met Manfred Jongenelis, Frank van Etten en Robby Langendorff aan het bewandelen ben.

Iedereen heeft z’n eigen kwaliteiten. Dat geldt ook voor de inmiddels van het SBS 6 programma ‘Ik geloof in mij’ bekende clipproducent Ron Smid.
In eerste instantie wilde Leo een rustig nummer opnemen in de stijl van Tom Jones
en Engelbert Humperdinck omdat hij tijdens zijn optredens vaak liedjes van hen vertolkte op het podium.
Manfred en Frank waren van mening dat hij beter een vrolijke single uit kon brengen en hadden al een opzetje gemaakt waar volgens Leo alles op en aanzi t. ‘Ze hadden een aantal dingen uit m’n leven gepakt en mijn hele biografie onder de loep genomen. Omdat ze wisten dat ik de gipsy stijl hoog in het vaandel heb staan kreeg Zonzo Basily de opdracht om de gipsygitaar partijen in te spelen. Ik weet zeker dat als de kroegen en terrassen open waren , iedereen deze knaller luid zou meezingen. Laten we hopen dat alles snel weer bij het oude is. Iedereen die ik ‘Laila is haar naam’ in vertrouwen heb laten horen zijn ervan overtuigt dat deze radiovriendelijke single hoge ogen zal gooien bij de Nederlandstalige stations . Die mening werd ook gedeeld door een zeer bekende Nederlandstalige zanger die het nummer gelijk wilde overnemen. Ik zei gelijk…..NEE, ik hou hem lekker voor mezelf’, glimlacht Leo.

Voor de clipopname is eveneens alles uit de kast getrokken. Samen met de Heesbeen danseressen
bezocht Leo een prachtige locatie in het Noord Brabantse dorp Asten. Een ouderwetse zigeuner
pipowagen met paard maakt deel uit van het decor.

RTV: Score Promotions / Dennis van der Kraan

Duetsingle Henny Thijssen & Belinda Kinnaer “Ontspoord Geluk”

Wanneer iemand die de Hollandse Meesters Award thuis aan de muur heeft hangen, talloze hits uit zijn pen heeft getoverd en winnaar is van The Voice Senior de krachten bundelt met een prachtige zangeres, wiens levenservaring en liefde voor het leven en de muziek hun weerklank vinden in haar unieke stemgeluid, ontstaat er magie.

Henny Thijssen is naast een begenadigd schrijver en componist een podium personality, die bij het publiek de gevoelige snaar weet te raken. Zijn onmiskenbare stemgeluid kwam door zijn deelname aan The Voice Senior volop in de schijnwerpers te staan en met de single “Jouw liefde” stond hij aansluitend wekenlang in de hoogste regionen van de hitlijsten.

“Ontspoord Geluk” schreef Henny samen met Marcel Schimscheimer als duet en het geluk bracht zangeres Belinda Kinnaer op zijn pad. In de studio matchen zowel hun stemmen als persoonlijkheden en er ontstond naast een geweldig nummer een bijzondere vriendschap.

Sidney Bischoff met vrolijke Engelbert Humperdinck cover ‘Radio Dans’

De in Amsterdam geboren en in Apeldoorn woonachtige volkszanger Sidney Bischoff komt uit met een nieuwe single ‘RADIO DANS’. Radio Dans is een cover van Engelbert Humperdinck ‘Radio Dancing’. Sidney had het nummer van Engelbert al lang op zijn verlanglijstje staan, maar tot nu was het er niet van gekomen.

In een tijd waarbij het Kermisseizoen waarin Sidney en zijn gezin werkzaam zijn een jaar geleden tot stilstand kwam, vond hij het de tijd om het nummer onder de aandacht te brengen bij zijn productieteam Hans Aalbers en Arjan Venemann. Samen met Hans en Arjan is Sidney in Nederhorst Den Berg in de studio aan de slag gegaan en is er door Sidney zelf een tekst geschreven.

Voor de opnamelocatie van de videoclip is door clipproducent Ger Oerlemans het mooie Callantsoog gekozen. De figuranten die meespelen in de videoclip zijn afkomstig van Karin Heesbeen Agency. De mannelijke acteur is binnenkort ook te zien is in een bekend, populair en een spraakmakend Tv-programma. Aangezien het programma nog moet worden uitgezonden, mag daar verder nog geen mededeling over worden gedaan.

De singel komt uit onder het label van Sidney Bischoff Entertainment. Meer informatie over Sidney Bischoff is terug te vinden op www.sidneybischoff.nl 

Promotor:
HubscH MEDIA B.V.

Bert Schenau

Frans Bauer – Verloren tijd

Donderdag 6 mei kwam de nieuwe single ‘Verloren  tijd”officieel uit.
De clip werd woensdagavond al op YouTube gelanceerd. En nu druppelen volgens Frans de eerste reacties binnen. “En dat blijft altijd spannend”, zegt hij. “Ik zit bijna dertig jaar in het vak. Maar je probeert toch steeds je fans te blijven verrassen. En aan de andere kant wil je ook je eigenheid niet verliezen.”

Blij is Frans dan ook met de reacties van zijn fans dat Verloren Tijd weer echt de Bauer-sound heeft. “Klopt! Je vindt het mooi of je vindt het verschrikkelijk”, lacht hij. “Het is een echte Schlager die qua thema helemaal past bij deze tijd. En daar ben ik stiekem best wel trots op.”

Helen Liebers – Één keer nog met jou de morgen zien

Helen Liebers is geboren en getogen in het muziekdorp Groesbeek. Helen is een veelgevraagde zangeres wat zij mede te danken heeft aan haar veelzijdige repertoire, maar ook aan haar unieke stemgeluid.

Onlangs reisde zij af naar het Limburgse Valkenburg waar ze bij Studio Geerlings een nieuwe single op nam. Het lied “éen keer nog met jou de morgen zien” is haar op het lijf geschreven. De mooie gitaarklanken zijn ingespeeld door Jan Gerrits, gitarist van de bekende Major Dundee Band.

Jan Koevoet – De liefde voor de muziek

Jan Koevoet presenteert vol trots zijn 20 tracks-tellende album ‘Cançó D’amor’
Al meer dan 20 jaar neemt Jan Koevoet z’n liedjes op bij Manfred Jongenelis. Er zijn maar weinig artiesten die gokken op één paard, maar Jan heeft er nog geen moment spijt van gehad. Volgens Jan weet Manfred precies de inmiddels ingeburgerde Jan Koevoet sound te produceren.

Precies drie weken geleden werd als voorloper van z’n nieuwe album ‘Cançó D’amor’, de single ‘De liefde voor de muziek’ gelanceerd. Dit persoonlijke en vrolijke liedje heeft de zanger uit Roosendaal zelf geschreven. In de clip, die door Karl Kaspers is opgenomen, treedt Jan op samen met een band.
Daar is bewust voor gekozen omdat deze formatie hem zal begeleiden tijdens het jubileumconcert dat Jan op zaterdag 9 oktober 2021 organiseert in de grote zaal van Schouwburg de Kring te Roosendaal. In eerste instantie was het de bedoeling om dit spektakel afgelopen september al te geven, maar vanwege Covid-19 is besloten om het een jaar uit te stellen. Met muziek, dans en hoogstaande solo-acts gaat het publiek ongetwijfeld genieten van een verrassende en spectaculaire show, met medewerking van o.a. Manfred Jongenelis,, een showballet en presentator Bagiyo van der Leemputte. Na het concert is er een afterparty met dj en optredens van lokale artiesten. Uiteraard hoopt Jan dat in oktober alles weer bij het oude is en dat hij zijn publiek een onvergetelijke avond kan bezorgen. Meer informatie over dit jubileumconcert is te vinden op www.jankoevoet.nl

‘Cançó D’amor’ is niet het eerste album van Koevoet. Twee jaar gelden bracht hij zijn eigen Top 50 uit die op 3 cd’s werden geperst. Op z’n nieuwe album staan een groot aantal nummers die nooit eerder op single werden uitgebracht. Het is een compilatie van liefdesliedjes. De letterlijke vertaling van het ‘Cançó D’amor’ is liefdesliedjes. Dat is dan ook de reden dat Jan voor de titel heeft gekozen.
RTV: Score Promotions / Dennis van der Kraan