Prima-fm topper

Klik hier voor de prima-fm toppers van 2020

Rick ter Meer – Wat voelt dit goed

Feest! In de breedste zin van het woord! Daar is waar Rick ter Meer voor staat. In de afgelopen jaren heeft de uit Eindhoven afkomstige zanger en tekstschrijver dit al meerdere keren bewezen. Met name de single ‘Ze bleek de dochter van de kastelein’ die Rick afgelopen maart lanceerde, heeft het ontzettend goed gedaan. Z’n nieuwste wapenfeit ‘Wat voelt dit goed’ bevat alle ingrediënten om dat succes te evenaren of zelfs te overtreffen. De tekst heeft de bijna 29 jarige entertainer zelf geschreven. Frank Verkooyen van The Boom!Music in De Meern is verantwoordelijk voor het top-arrangement waaraan ook Marcel Fisser en Dian Senders een bijdrage aan hebben geleverd.
Het belangrijkste waaraan een tekst moet voldoen is volgens Rick dat er een verhaal in moet zitten. ‘Het schrijven gaat me erg goed af. Uit de losse pols schud ik binnen 10 minuten een tekst uit de mouw. Vervolgens stuur ik het concept naar Frank Verkooyen die er dan een demo van maakt zodat het ‘armen en benen’ krijgt. Daar is hij echt een kei in. Ondertussen is er een hechte band tussen ons ontstaan. Het afgelopen jaar heb ik overigens nog 8 teksten geschreven die Frank heeft gebruikt voor andere artiesten uit zijn stal. Daar ben ik best trots op’, glundert Rick.

Mijn nieuwe single – Jouw Liefde

Het jaar 2021 beginnen we met de single “Jouw Liefde” van Henny Thijssen.
“Jouw Liefde” is 1 van de mooie singles die deel uit maakt van het nog uit te komen album “Tussen nu of nooit”

Henny Thijssen is in de jaren tachtig in de muziek terecht gekomen. Hij schreef voor diverse rockbands en zong ook de demo’s voor hen in. Toen in 1986 de band East Coast gevormd werd schreef hij voor deze band de liedjes en werd gevraagd als lead-zanger nadat ze de demo met zijn zang hadden gehoord.

In 1986 maakte hij zijn entree als leadzanger bij East Coast en maakte daarmee het album EC, waar onder andere de nummers Save our Planet, Out of Control en Now the time is right op stonden. In 1988 won East Coast, voor Nederland het uit 24 landen(waaronder de VS, Cuba, Australië) bestaande alternatieve Wereld Songfestival in Bratislava de publieksprijs en de derde prijs van de vakjury, met het nummer Save our Planet.

Na het  meedoen  in The Voice Sr is Henny begonnen  aan  een  nieuw hoofdstuk en als we afgaanop de mooie nummers diewe nu  al hebben gehoord kan  er eigenlijk niks meer misgaan.

Verrassend duet van Sander Kwarten  & Elz Bakker

Sander Kwarten & Elz Bakker luiden 2021 in met het verrassende duet ‘Mijn hart huilt om jou’. In eerste instantie was het de bedoeling dat Elz deze door Emile Hartkamp geschreven en geproduceerde lied afgelopen november als solosingle zou uitbrengen. Omdat Emile erg onder de indruk was stuurde hij de track naar Robby Langendorff met de vraag of hij het nummer wilde uitbrengen op zijn platenlabel Cornelis Music. Robby had echter een ander idee. Hij gaf aan dat, als het nummer als duet zou worden opgenomen, een meerwaarde zou zijn voor de plaat. Robby stelde voor om Sander Kwarten samen met Elz uit te nodigen in de studio van Emile om een demo in te zingen te nemen. Dat resulteerde in het allereerste duet van Sander Kwarten & Elz Bakker.

Elz ziet het als een enorm compliment. ‘Ik dacht eerst….nu heb ik voor mezelf een goede plaat die ik ga delen met Sander. Aan de andere kant kan dit ook andere deuren openen. Waar het uiteindelijk naartoe gaat weet ik niet. In het verleden heb ik al meerdere duetten uitgebracht oa. met Rob van Daal. Rinus Ponsen en Joop Evers. Stel je voor dat Sander en ik het nieuwe Holland Duo van nu gaan worden……

’Mijn hart huilt om jou’ is in ieder geval een 100% volks nummer waarin wordt bezongen dat er bij de liefde ook vaak verdriet bestaat.

De beelden van de clip zijn door Niels Horstman | Beeldmaker geschoten. Er is gefilmd in de Goldstar Music studio te Arnhem en in het Gelderse plaatsje Bronkhorst.

Score Promotions

Lesley Rosbach bouwt gestaagd verder aan zijn muzikale carrière en komt met nieuwe single “Daila”

Doordeweeks werkt Lesley Rosbach (23) als timmerman, in het weekeinde treedt de Haarlemmer gewoonlijk door heel het land op. Vanwege de coronacrisis ligt dat laatste al een poos stil, maar daar laat hij zich niet door uit het veld slaan. Met zijn nieuwe single ’Daila’ hoopt de rasechte Haarlemmer de harten van zijn luisteraars te veroveren.

Voordat hij ’s avonds zijn ogen sluit, spoken de rijmwoorden vaak nog door zijn hoofd. En dat legt hem geen windeieren. Op Youtube zijn zijn liedjes al tienduizenden keren beluisterd. Onlangs sprak zanger Jeroen van der Boom nog een videoboodschap voor hem in om hem te complimenteren met zijn nieuwste clip en ook presentator Johan Vlemmix is dol enthousiast.

Normaal gesproken gaat met de lancering van een nieuw lied ook een feestelijk optreden gepaard, maar door de pandemie is dat nu niet mogelijk. Tuurlijk baal ik er wel van dat ik niet kan optreden, maar je kiest ook voor je eigen gezondheid en voor die van anderen.

Ondanks alle aandacht blijft Lesley volgens zijn familie en vriendin bovenal ’lekker gewoon’. ,,Ik sta er zelf ook van te kijken’’, zegt de zanger over zijn succes. ,,En ik blijf altijd reëel. Natuurlijk is het gaaf om ooit in de ArenA te staan naast de Toppers. Maar de Haarlemse stadsschouwburg vol zingen lijkt me ook prachtig. Zo lang ik mensen maar kan plezieren met mijn muziek.’’

Tijd om even op zijn lauweren te rusten neemt Lesley niet. Hij is al bezig met een volgende single. Waar die over gaat, houdt hij voorlopig nog geheim. ,,De filmpjes van fans waarbij je hun kinderen ziet losgaan op je muziek, daar doe je het voor. Ik hoop bekend te worden met mijn eigen nummers.

Score Promotions

“Een boodschap voor jou”

Dat is de titel van de allernieuwste CD van de sympathieke levenslied zanger “Ronn Amsterdam”. Het is een lied dat je meteen raakt want al meteen bij het intro voel je de emotie en liefde in zijn warme melodieuze stem.

Maar ook meteen een boodschap die verteld over hoe eigenlijk heel Nederland in de ban is van “Corona”. Met de openingszin “Ziekte wandelt door de straten” weten singer songwriter “Danny Ferdinandus en “Dick Hoogerwaard” wederom een gevoelige snaar te raken. Het liedje verteld eigenlijk dat liefde nooit verloren gaat en altijd een weg zal zoeken om dat aan die ander te laten weten.

“Danny” is geen onbekende in de muziekwereld, hij componeerde al ruim 40 jaar heel veel liedjes voor oa “Justine Pelmelay” , “Grad Damen (het ligt niet aan jou), “Lisette van der Ploeg”(Vlinders) , “Dani Vermeulen”(Oranjekroon lied SAMEN), “Abraham Laisina”(1000 kisses) en nog voor diverse andere artiesten.

Toen “Danny” onlangs werd benaderd door “Ronn” is hij niet zomaar iets gaan componeren. Hij ging Ronn zijn vorige cd’s aandachtig beluisteren, raakte toen onder indruk van de diepe warme stem van Ronn, en wilde dit keer iets maken wat nog niet veel gedaan is. Het lied heeft alle ingrediënten van een pop levenslied, mooie melodie, heerlijk gitaarspel, met een beat en ritme waardoor je in een heerlijke flow komt . De tekst van het lied heeft ook nog een boodschap voor iedereen in deze moeilijke tijd.

Van het eerste moment dat “Ronn” begint te zingen wordt je gegrepen door het warme gevoel dat “Ronn” weet te leggen in dit mooie lied. Hij geniet steeds meer bekendheid in heel Nederland en overal waar hij komt en zingt laat hij een heel fijn gevoel achter, want mensen houden gewoon van zijn stem en zijn persoonlijkheid.

“Danny” vindt “Ronn” een zanger die heel veel in zijn mars heeft en is al met nieuw lied bezig waar hij “Ronn” begeleidt alleen op akoestisch gitaar. Ook daarin laat “Ronn” zijn veelzijdigheid horen. Hij is absoluut geen 1 dagsvlieg en zal het niet lang meer duren voordat straks heel Nederland “Ronn” in de armen sluit. En eerlijk gezegd als je naar het liedje luistert meer dan verdiend.

Muziek en tekst:

Danny Ferdinandus en Dick Hoogerwaard

Hans Bakker – Zij zijn mijn grootste geluk

Een liedje maken over z’n kinderen stond altijd al op het verlanglijstje van Hans Bakker. Hij vertelde aan Frank Verkooyen hoe hij met z’n twee zoontjes omging zodat Frank daar samen met Femke Reuvers een tekst op konden schrijven.

Met name de woorden  ‘Zij zijn mijn grootste geluk, de mooiste kroon op m’n leven. Dat ik hun papa ben, maakt me trots’, zorgden voor een traantje bij Hans. ‘Ik vond het nu het juiste moment om een rustig liedje uit te brengen. Ik heb de laatste tijd veel naar de radio geluisterd en veel van mijn collega-artiesten delen die mening. Dat was voor mij de reden om deze stap te zetten. Frank Verkooyen heeft er een prachtig arrangement van weten te maken.

Ina Walda – Ik hol van joe

Ina Walda is een zangeres uit Zwartemeer. Ze debuteerde in 2019 met een single in het Drents. En vanaf haar eerste single heeft ze veel airplay gekregen bij de diverse radiostations.

Naast haar solo singles heeft ze ook veel airplay gehad in Nederland en Vlaanderen met haar single  “Wachten op een song” welke ze heeft gezongen met Wally McKey ( bekend van Ik geloof in mij) . Van Internet tot lokaal maar ook op de playlijsten van de regionale omroepen RTV Noord – RTV Drenthe – RTV Oost en Omroep Gelderland is terug te vinden.

Nu in het jaar 2021 heeft ze een nieuwe single uitgebracht met de titel “Ik hol van joe” en deze single heeft volgens de kenners alles in zich om wederom goed te scoren bij de diverse omroepen. De single is verkrijgbaar via de download en streaming sites en bij de single is tevens een clip gemaakt.

Nelis Heesben – Vannacht ga ik niet meer naar huis

Vanwege de prettige samenwerking die Nelis met Frank Verkooyen had, heeft Knock Knock music besloten dat ook deze nieuwe single daar opgenomen moest gaan worden.

Een compleet nieuw nummer maar wel in de lijn van “Overstag” en “Ik herken jou gezicht” Vanaf de eerste seconden spatten de accordeon partijen, ingespeeld door Daniel Metz, er al vanaf. Die passen goed bij de verhaallijn over het speciale gevoel gaat die Nelis van een vrouw ontvangt. Dat de nacht tot de ochtenddauw duurde was geen enkel probleem.

Michael Willemsen – Uitgewist

De single “Uitgewist” is een prachtig meeslepend levenslied, met schitterend ingespeelde accordeon en gitaar solo’s, met een voortreffelijk timbre gezongen door deze zeer talentvolle zanger!

Michael Willemsen (1985) maakte vorig jaar de stap om zijn eigen muziek uit te gaan brengen en te gaan bouwen aan zijn zang carrière. Samen met tekstschrijver en allround producer André Kooiman (bekend van zijn nummers voor o.a. Henk Bernard, Nelis Leeman, Bobby Prins e.a.) nam hij twee zeer diverse singles op waarmee hij meteen opviel in het Nederlandstalige circuit.
Inmiddels is zijn 3
single afgerond die totaal anders is geworden dan zijn voorgaande nummers. Het nummer getiteld; “Uitgewist” is een prachtig levenslied geworden met schitterend ingespeelde accordeon en gitaar solo’s. De tekst werd wederom geschreven door André Kooiman die ook de productie maakte voor de talentvolle zanger uit Deventer.
Ook is er een mooie videoclip gemaakt van dit meeslepende nummer die o.a. te zien is op Youtube en Tv Oranje.

De single “Uitgewist” is vanaf eind Februari 2021 verkrijgbaar in alle grote download en streaming portals via het label van AKMP. De single wordt gepromoot door PLUGplugging bij de radiozenders in Nederland en België.

Met deze schitterende gevoelige single laat Michael Willemsen zijn enorme inlevingsvermogen helemaal gelden, met een prachtig product als eindresultaat!

Bron: AKMP/www.andrekooiman.nl

Solo single van Indy “Zomerwinden”

Indy van Spanje, de 12 jarige dochter van  Victoria Eman, presenteert haar single .Dit is haar eerste solo nummer “ZOMER WINDS”.

Dit prachtige nummer is geschreven door een zeer getalenteerde Songwriter Dennis DiChiaro uit de USA.
Dit nummer is uitgekomen op alle digitale download portals en streaming sites
Verder is dit nummer naar DJ ‘ s wereldwijd gestuurd en wordt het geplugged door Pro Plugger / Promo company Airplaybuzz / Christophe Marcy van Frankrijk, naar meer dan 30,000 Radiostations in 52 landen!!️
Ik hoop dat jullie van dit nummer houden.
Op YouTube kan je ook de video van Indy vinden.

Singer: Indy van Spanje (NL)
Songwriter: Dennis DiChiaro (USA)
Studio opname, mixen en beheersen: Hemelrijk Music Productions (NL)
Gitaarsolo ‘ s toegevoegd door: Marco Hemelrijk (NL)
Kunstwerk single gemaakt door: Mario van Veenendaal (NL)

Femke Hengeveld – Hey

Hey is de titel van de gloednieuwe single van Femke Hengeveld! Een typische feelgood track die helemaal bij de tijd van het jaar past. Vorig jaar zagen we de talentvolle Femke al schitteren in de finale van het SBS6 programma Hit the Road. Hier wist ze veel indruk te maken op de jury en het publiek met haar krachtige stemgeluid.
Ook dit jaar mogen we op muzikaal weer veel van de zangeres verwachten. Te beginnen met het catchy en vrolijke Hey.
Een fantastisch begin van 2021 wat ons betreft!

Tropische klanken volop aanwezig in Grijp die Kans van Henk Stelte.

Dat Henk Stelte van tropische klanken houdt blijkt wel als z n nieuwe
single ‘Grijp die kans door de speakers knalt. Deze keer kreeg hij de tip
van z n zwager en schoonvader om de grote hit Love not war van Jason
Derulo te gaan coveren. In de ach t jaar dat Henk actief is als zanger heeft
hij meerdere nummers uitgebracht die het zonnetje laten schijnen. Een
goede vriend van Henk, de Utrechtse rapper ‘Laanie ’, oftewel Mike van
der Laan , heeft de tekst geschreven . Hij kreeg wel een aantal ingrediënten
mee waarover het lied moest gaan. H et lied gaat over dat j e je geliefde
alles wil geven wat ze maar wil hebben

Henk:
Eigenlijk is het allemaal heel snel gegaan. In één week tijd is tekst
geschreven , het arrangement geproduceerd door Manfred Jongenelis en
heb ik Grijp die kans ingezongen bij Manfred Recordings in Etten Leur.
Uiteraard wordt er binnenkort ook nog een videoclip opgenomen, maar
de insteek was om toch maar eerst deze single te lanceren

Zoals vrijwel iedere en kan Henk niet wachten op versoepelingen die het
weer mogelijk maken om ouderwets op te treden. Voorlopig is dat nog niet
te plannen. Muzikaal gezien heeft hij al wel een verlanglijstje klaar met
leuke ideeën die hij nog wil afwerken. Tot die tijd zal de zingende
bouwvakker zijn zangkunsten op de steiger moeten vertolken.

Score Promotions  Dennis van der Kraan

Peter Beense – Is er dan niets meer

Na ‘Het voelt goed’, waarin Peter Beense met z’n dochter Melanie de goede dingen van het leven bezong, komt de rasechte Amsterdammer nu met een ballad die wankelende relaties aan de kaak stelt. Volgens Peter overleven vanwege de coronapandemie veel liefdesverhoudingen het niet. Daarom besprak hij dit onderwerp met Frank Verkooyen van The Boom! Music Studio uit De Meern die vervolgens de tekst schreef van ‘Is er dan niets meer’. Ook voor het arrangement is Verkooyen verantwoordelijk.

‘Het is een gevoelig nummer met inhoud. Vooral nu zitten mensen elkaar op hun nek. In deze probleemtijd gebeuren er veel dingen in huwelijken. Het is voor velen een moeilijke periode, zeker als je thuis gesodemieter heb. Dat zijn dingen die elke dag de waarheid zijn bij een hoop mensen. Gelukkig blijf ik daar, na een relatie van ruim 38 jaar, nog steeds van verschoond’, aldus Peter.

Verschoond van een hernia is Peter echter niet gebleven. Momenteel ligt hij het grootste gedeelte van de dag gestrekt. Toch heeft hij de afspraak met z’n clipregisseur niet geannuleerd. Het heeft hem enige moeite gekost, maar uiteindelijk draagt de clip uit waar het nummer over gaat.

Ronn Amsterdam – Ik wil je alles zijn

Ronn Amsterdam is al jaren actief op de podia. Een entertainer die het publiek weet te verwennen met zijn liedjes. Regelmatig scoort hij airplay op de radio zo ook met zijn singles “Als je me nodig hebt” en recent  met “Een boodschap voor jou”.

Het voorjaar 2021 gaat bij Ronn  de boeken in als moment van de release van zijn single “Ik wil je alles zijn”. Vrolijk Zomers en lekker in het gehoor liggend en een single die wederom de playlijsten van de diverse stations zal behalen.

Gio Swikker – Laat mij maar lekker dromen

Het SBS6 programma ‘Ik geloof in mij’ heeft voor Gio Swikker veel deuren geopend. Naast de aandacht van
de landelijke media hebben ook bekende artiesten, waaronder Frans Bauer en Roy Donders, hem persoonlijk een bericht gestuurd. Zijn in oktober 2020 gelanceerde single ‘Laat je gaan’ heeft hem al een Gouden Award opgeleverd vanwege de enorme aantallen streams. Inmiddels staat de teller op Spotify al bijna op 1.5 miljoen streams en tikt de clip op Youtube ook al bijna 1.5 miljoen views aan. Daarnaast is Gio enorm populair op het platform TikTok. Ook in seizoen 2 van ‘Ik geloof in mij’ is het talent uit Den Haag wekelijks op maandagavond vanaf 21.30 uur te bewonderen.

De opvolger ‘Laat mij maar lekker dromen’, die bij Rood-Hit-Blauw producties verschijnt, heeft alles in huis
om het succes van ‘Laat je gaan’ te evenaren of wellicht te overtreffen. In ieder geval is Gio heel erg trots dat tekstschrijver Bram Koning en producer Marcel Schimscheimer hebben meegewerkt aan deze plaat.

‘De afsluiting van het eerste seizoen van ‘Ik geloof in mij’ vond plaats in het Ziggo Dome. Achter de schermen kwam ik Bram Koning tegen en raakte ik met hem in gesprek. Hij vertelde dat hij een leuk liedje voor mij op
de plank had liggen. We hebben een afspraak gemaakt om het nummer te beluisteren. Ik was gelijk verkocht aan de vrolijke melodielijn met tropische klanken. De tekst die over mooie meiden op het strand gaat, sprak
mij erg aan. Tijdens het inzingen bleek dat Marcel Schimscheimer ook aanwezig was om het geheel te componeren. Voor mij kon die dag niet meer stuk. Je wilt niet weten hoe blij ik ben met deze productie’, glundert Gio.

De CD single ‘Laat mij maar lekker dromen’ is vanaf 7 april 2021 verkrijgbaar. De videoclip die in een mooie villa is opgenomen en zal op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn.

Met dank aan: Rood-Hit-Blauw / ScorePromotions

Leo Nardell overtreft zichzelf met ‘Laila is haar naam’

Zeg je Leo Nardell, dan vervolg je meestal met ohja….dat is die zanger die een
lied heeft gemaakt over het prachtige zigeunermeisje Zai . Dit nummer ‘Zai Zai Zai’ is tot op de dag van vandaag nog één van z’n allergrootste hits.

Nadat Leo de demo van z’n nieuwe single ‘Laila is haar naam’ beluisterde vond hijzelf dat deze nog beter was dan z’n klassieker ‘Zai Zai Zai’. ‘Ik ben hier zo blij
mee. Je kunt je niet voorstellen hoeveel inspiratie mij dit geeft om de komende jaren gewoon door te gaan met de weg die ik samen met Manfred Jongenelis, Frank van Etten en Robby Langendorff aan het bewandelen ben.

Iedereen heeft z’n eigen kwaliteiten. Dat geldt ook voor de inmiddels van het SBS 6 programma ‘Ik geloof in mij’ bekende clipproducent Ron Smid.
In eerste instantie wilde Leo een rustig nummer opnemen in de stijl van Tom Jones
en Engelbert Humperdinck omdat hij tijdens zijn optredens vaak liedjes van hen vertolkte op het podium.
Manfred en Frank waren van mening dat hij beter een vrolijke single uit kon brengen en hadden al een opzetje gemaakt waar volgens Leo alles op en aanzi t. ‘Ze hadden een aantal dingen uit m’n leven gepakt en mijn hele biografie onder de loep genomen. Omdat ze wisten dat ik de gipsy stijl hoog in het vaandel heb staan kreeg Zonzo Basily de opdracht om de gipsygitaar partijen in te spelen. Ik weet zeker dat als de kroegen en terrassen open waren , iedereen deze knaller luid zou meezingen. Laten we hopen dat alles snel weer bij het oude is. Iedereen die ik ‘Laila is haar naam’ in vertrouwen heb laten horen zijn ervan overtuigt dat deze radiovriendelijke single hoge ogen zal gooien bij de Nederlandstalige stations . Die mening werd ook gedeeld door een zeer bekende Nederlandstalige zanger die het nummer gelijk wilde overnemen. Ik zei gelijk…..NEE, ik hou hem lekker voor mezelf’, glimlacht Leo.

Voor de clipopname is eveneens alles uit de kast getrokken. Samen met de Heesbeen danseressen
bezocht Leo een prachtige locatie in het Noord Brabantse dorp Asten. Een ouderwetse zigeuner
pipowagen met paard maakt deel uit van het decor.

RTV: Score Promotions / Dennis van der Kraan

Duetsingle Henny Thijssen & Belinda Kinnaer “Ontspoord Geluk”

Wanneer iemand die de Hollandse Meesters Award thuis aan de muur heeft hangen, talloze hits uit zijn pen heeft getoverd en winnaar is van The Voice Senior de krachten bundelt met een prachtige zangeres, wiens levenservaring en liefde voor het leven en de muziek hun weerklank vinden in haar unieke stemgeluid, ontstaat er magie.

Henny Thijssen is naast een begenadigd schrijver en componist een podium personality, die bij het publiek de gevoelige snaar weet te raken. Zijn onmiskenbare stemgeluid kwam door zijn deelname aan The Voice Senior volop in de schijnwerpers te staan en met de single “Jouw liefde” stond hij aansluitend wekenlang in de hoogste regionen van de hitlijsten.

“Ontspoord Geluk” schreef Henny samen met Marcel Schimscheimer als duet en het geluk bracht zangeres Belinda Kinnaer op zijn pad. In de studio matchen zowel hun stemmen als persoonlijkheden en er ontstond naast een geweldig nummer een bijzondere vriendschap.

Sidney Bischoff met vrolijke Engelbert Humperdinck cover ‘Radio Dans’

De in Amsterdam geboren en in Apeldoorn woonachtige volkszanger Sidney Bischoff komt uit met een nieuwe single ‘RADIO DANS’. Radio Dans is een cover van Engelbert Humperdinck ‘Radio Dancing’. Sidney had het nummer van Engelbert al lang op zijn verlanglijstje staan, maar tot nu was het er niet van gekomen.

In een tijd waarbij het Kermisseizoen waarin Sidney en zijn gezin werkzaam zijn een jaar geleden tot stilstand kwam, vond hij het de tijd om het nummer onder de aandacht te brengen bij zijn productieteam Hans Aalbers en Arjan Venemann. Samen met Hans en Arjan is Sidney in Nederhorst Den Berg in de studio aan de slag gegaan en is er door Sidney zelf een tekst geschreven.

Voor de opnamelocatie van de videoclip is door clipproducent Ger Oerlemans het mooie Callantsoog gekozen. De figuranten die meespelen in de videoclip zijn afkomstig van Karin Heesbeen Agency. De mannelijke acteur is binnenkort ook te zien is in een bekend, populair en een spraakmakend Tv-programma. Aangezien het programma nog moet worden uitgezonden, mag daar verder nog geen mededeling over worden gedaan.

De singel komt uit onder het label van Sidney Bischoff Entertainment. Meer informatie over Sidney Bischoff is terug te vinden op www.sidneybischoff.nl 

Promotor:
HubscH MEDIA B.V.

Bert Schenau

Frans Bauer – Verloren tijd

Donderdag 6 mei kwam de nieuwe single ‘Verloren  tijd”officieel uit.
De clip werd woensdagavond al op YouTube gelanceerd. En nu druppelen volgens Frans de eerste reacties binnen. “En dat blijft altijd spannend”, zegt hij. “Ik zit bijna dertig jaar in het vak. Maar je probeert toch steeds je fans te blijven verrassen. En aan de andere kant wil je ook je eigenheid niet verliezen.”

Blij is Frans dan ook met de reacties van zijn fans dat Verloren Tijd weer echt de Bauer-sound heeft. “Klopt! Je vindt het mooi of je vindt het verschrikkelijk”, lacht hij. “Het is een echte Schlager die qua thema helemaal past bij deze tijd. En daar ben ik stiekem best wel trots op.”

Helen Liebers – Één keer nog met jou de morgen zien

Helen Liebers is geboren en getogen in het muziekdorp Groesbeek. Helen is een veelgevraagde zangeres wat zij mede te danken heeft aan haar veelzijdige repertoire, maar ook aan haar unieke stemgeluid.

Onlangs reisde zij af naar het Limburgse Valkenburg waar ze bij Studio Geerlings een nieuwe single op nam. Het lied “éen keer nog met jou de morgen zien” is haar op het lijf geschreven. De mooie gitaarklanken zijn ingespeeld door Jan Gerrits, gitarist van de bekende Major Dundee Band.

Jan Koevoet – De liefde voor de muziek

Jan Koevoet presenteert vol trots zijn 20 tracks-tellende album ‘Cançó D’amor’
Al meer dan 20 jaar neemt Jan Koevoet z’n liedjes op bij Manfred Jongenelis. Er zijn maar weinig artiesten die gokken op één paard, maar Jan heeft er nog geen moment spijt van gehad. Volgens Jan weet Manfred precies de inmiddels ingeburgerde Jan Koevoet sound te produceren.

Precies drie weken geleden werd als voorloper van z’n nieuwe album ‘Cançó D’amor’, de single ‘De liefde voor de muziek’ gelanceerd. Dit persoonlijke en vrolijke liedje heeft de zanger uit Roosendaal zelf geschreven. In de clip, die door Karl Kaspers is opgenomen, treedt Jan op samen met een band.
Daar is bewust voor gekozen omdat deze formatie hem zal begeleiden tijdens het jubileumconcert dat Jan op zaterdag 9 oktober 2021 organiseert in de grote zaal van Schouwburg de Kring te Roosendaal. In eerste instantie was het de bedoeling om dit spektakel afgelopen september al te geven, maar vanwege Covid-19 is besloten om het een jaar uit te stellen. Met muziek, dans en hoogstaande solo-acts gaat het publiek ongetwijfeld genieten van een verrassende en spectaculaire show, met medewerking van o.a. Manfred Jongenelis,, een showballet en presentator Bagiyo van der Leemputte. Na het concert is er een afterparty met dj en optredens van lokale artiesten. Uiteraard hoopt Jan dat in oktober alles weer bij het oude is en dat hij zijn publiek een onvergetelijke avond kan bezorgen. Meer informatie over dit jubileumconcert is te vinden op www.jankoevoet.nl

‘Cançó D’amor’ is niet het eerste album van Koevoet. Twee jaar gelden bracht hij zijn eigen Top 50 uit die op 3 cd’s werden geperst. Op z’n nieuwe album staan een groot aantal nummers die nooit eerder op single werden uitgebracht. Het is een compilatie van liefdesliedjes. De letterlijke vertaling van het ‘Cançó D’amor’ is liefdesliedjes. Dat is dan ook de reden dat Jan voor de titel heeft gekozen.
RTV: Score Promotions / Dennis van der Kraan

JOHNNY ROMEIN & SORAYA
Goldstar Music
Dennis van der Kraan – Score Promotions

Hoe mooi kan het Volkse genre zijn in haar puur en oprechtheid .
Misschien voor velen  een verrassing dit gelegenheids – duo , maar  hun liefde voor Muziek kennende is dit met een samen 1 .

Soraya met haar heerlijke oer Amsterdamse temperament en klank , dat helaas bijna al tot een uitstervend ras behoort , en daar naast het doorleefde stem geluid van Johnny Romein , dat menig Amsterdams Volks zingt tijdens zijn jaren lange optredens .

Een ding is zeker, laten we trots zijn op dit  vooralsnog  gelegenheidsduo , puur om het feit dat het een stukje nostalgie en sentiment in zich heeft dat eigenlijk toebehoort aan Nationaal Cultuurgoed, zoals Johnny Jordaan & Tante Leen , Willy & Willeke Alberti maar ook  in latere jaren bijvoorbeeld Het Holland Duo.

Als we het over het Volkse Genre hebben is het dan uiteindelijk ook niet verwonderlijk  dat deze single is geschreven en geproduceerd door Emile Hartkamp & Norus Padidar, die juist deze snaar van sentiment door alle jaren heen weten te raken bij alle fans van deze Oerhollandse Muziek .

De Waarheid Van  ’t Leven , is uit het leven gegrepen en voor een ieder zo herkenbaar . Een prachtige single van Johnny Romein & Soraya dat hopelijk vervolg krijgt met nog veel meer nieuwe en mooie oprechte klanken van ons heerlijke Volkse Genre .

Vince Collet, In mijn hart schijnt weer de zon

In de regio Amsterdam is Vince Collet absoluut geen onbekende zanger. Hij heeft vol trots al deel mogen nemen aan een aantal grotere evenementen zoals o.a. bevrijdingsfestivals, Mokum in Meppel, Lappendag in Hoorn en het jaarlijkse Elandsgracht Festival in Amsterdam. Hij vindt het heerlijk om mensen met Hollandse gezelligheid te vermaken. Hij had al eens een paar liedjes opgenomen bij een studio in Almere, maar daar is verder qua promotie niets mee gedaan. Omdat Vince toch de intentie had om een nummer op te nemen in een gerenommeerde studio nam hij begin 2021 contact met producer/ zanger Frank Verkooyen om te bespreken of hij iets voor hem kon betekenen.

‘In dat gesprek gaf ik aan dat ik op zoek was naar een cathy song in de stijl van het nummer ‘De Waarheid’ en de sound van Robert Pater. Ik heb Frank de vrije hand gegeven en toen ontstond ‘In mijn hart schijnt weer de zon’. Dit gezellige kroegennummer zing je in principe, na 2 keer luisteren uit volle borst mee. Mede door de pakkende tekst, de gitaarpartijen van Marcel Fisser én het accordeongeluid van Daniël Metz is het echt een topproductie geworden. Daar ben ik heel er content mee. Ik weet zeker dat ik in de toekomst vaker gebruik ga maken van The Boom! Music Studio in De Meern’, verklaart Vince Collet.

‘In mijn hart schijnt weer de zon’, uitgebracht door Nationale Artiesten Parade, is vanaf 26 mei 2021 via de streamingsdiensten te beluisteren. De clip, opgenomen door Gerrit Driesen, is te bewonderen bij de clipzenders , op YouTube en de social mediakanalen van Vince Collet.

 

Na het Engelstalige uitstapje ‘Tropical fruit Delights’ presenteert Ray Smith de Nederlandstalige single ‘Juanita, mi amor’. De tekst heeft deze uit Amersfoort afkomstige enterainer zelf geschreven. Samen met zijn vaste producer Laurens van Wessel heeft Ray de muziek erbij gemaakt. Een beetje trompet, Spaans handgeklap, Spaanse gitaar riedeltjes en een makkelijk refrein wat iedereen mee kan zingen. Ray voegt met dit vrolijke nummer een pareltje toe aan zijn repertoire.

Op de vraag waarom weer hij een vrolijk nummer lanceert is Ray openhartig. ‘Allereerst omdat ik een vrolijk mens ben van nature. Daarnaast wil ik graag dat mensen plezier beleven aan mijn muziek. Natuurlijk ook omdat we inmiddels al langer dan een jaar weinig kunnen en mogen. Er is veel aan de hand binnen gezinnen, ondernemers, artiesten etc. Veel mensen zijn depressief geworden, ziek geweest, zitten financieel aan de grond en hadden veel moeite met al die Corona maatregelen. Ik vond het tijd om via de muziek wat vrolijkheid te brengen met deze twee singles kort achter elkaar. Het einde van de Corona is in zicht, de vakantie kriebels zijn er weer volop, mensen durven weer plannen te maken, dus is het tijd om weer wat te gaan genieten. Voor mij betekent dat vrolijke muziek uitbrengen. Het gaat over een vakantie liefde uit Spanje die in een echte relatie uitmondt. Ik kwam, voor de Corona wel 5x per jaar in Spanje voor oa de optredens daar en vond Juanita gewoon een mooie Spaanse naam’.

Het was nog wel een dingetje om de videoclip op te nemen. Vanwege het regenachtige weer werd de afspraak een paar keer uitgesteld. Uiteindelijk liet het zonnetje zich ook weer zien. ‘Het is een leuke clip geworden die bij het nummer past. Ik hoop dat mijn twee nieuwe singles lekker gaan meedraaien deze zomerperiode en net als de vele andere artiesten, de (betaalde) optredens langzaam weer wat gaan beginnen. Ik ben ook alweer aan het nadenken over een single die in het najaar uit gaat komen. Ik blijf niet stil zitten en heb nog ideeën genoeg in mijn hoofd. In september vertrek ik weer naar Spanje en zal daar weer gaan kijken of er weer optredens voor 2022 in te plannen zijn, wie weet. Altijd verder kijken en nooit bij de pakken neer zitten’, aldus Ray.
Ray Smith ‘Juanita, mi amor’….Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

Credits videoclip:
Videoopnames: Jaap van Didden
Danseres: Megan van Gaalen
Drone beelden: Vincent Staalduinen

 

Bart Heemskerk lanceert EP Hartendief met 3 heerlijke frisse tracks
Bart Heemskerk is blij dat eindelijk z’n 3-tracks tellende EP gelanceerd gaat worden. Naast de titelsong ‘Hartendief’ staan ook de nummers ‘Mee naar huis’ en Man man man’ op het zilveren schijfje. In eerste instantie was de release gepland in mei 2021, maar vanwege alle beperkingen die door het RIVM werden opgelegd, is besloten om dit uit te stellen. Omdat het er de komende tijd beter uit gaat zien, is in overleg met z’n platenlabel Rood-Hit-Blauw afgesproken, dat 16 juni 2021 de dag is, dat de EP zal verschijnen.

Alle drie compleet nieuwe liedjes zijn geschreven door Arno Dreef, JJ van Duijn en Sarah Donkers. Onder de vlag van Dutch Brew proberen ze artiesten enthoussiast te maken met heerlijke frisse nummers. ‘Enkele maanden geleden hadden ze mij benaderd met de vraag of ze iets voor mij konden betekenen. Uiteraard was ik benieuwd wat ze mij konden bieden. Ze stuurden al vrij snel 10 demo’s op waar ik heel erg blij van werd. Tijdens de eerste afspraak was er vanaf het begin een klik. Ze vertelden dat ze eigenlijk twee liedjes gereseveerd hadden voor Wolter Kroes, maar ze gunden deze ook aan mij. De deal om samen te werken was snel gesloten. De verfrissende nieuwe sound is goed te combineren met de liedjes die ik eerder heb uitgebracht’, onthult Bart.
Dreef Media is verantwoordelijk de clipopname die plaatsvond op Vliegveld Valkenburg. Volgens Bart is het een stoere clip geworden waarin een oude Cadillac en een prachtige dame in het middelpunt staan.

De CD single ‘Hartendief’ is vanaf 16 juni 2021 verkrijgbaar. De videoclip, opgenomen door het Dreef Media zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn.
Bart Heemskerk ‘Hartendief’….Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

 

Het was er nog niet van gekomen, maar dit jaar benaderde Grad Damen zijn vriend Jannes met een eigen geschreven nummer. Het duet met de twee kameraden is inmiddels opgenomen en vandaag wordt dan ook hun vriendschappelijke single: “Doe mij een borrel en een biertje” gelanceerd.

We weten allemaal hoe fijn het is om samen met je beste vriend(en) een drankje te drinken. Iets wat we op dit moment allemaal als een feestje beschouwen. Jannes en Grad zingen samen over hun vriendschap, die ze met een drankje vieren. “Een duet met Jannes stond al heel lang op mijn lijstje, het gezamenlijk lanceren van ons nummer is dan ook een droom die uitkomt,” aldus Grad.

Speciaal voor de single “Doe mij een borrel en een biertje” werd de videoclip op maar liefst drie locaties opgenomen. Zo koos Jannes voor de Meubelshop, de interieurwinkel van zijn twee zonen, die ook een rol in de video spelen. Grad zette in zijn eigen tattooshop een tattoo bij zijn zoon. De twee zangers eindigen, zoals ze elkaar zingend beloven, in de kroeg.

De pakkende tekst van het nummer schreef Grad Damen zelf en wordt uitgebracht onder label van Jannes Produkties. Het lied zal de zomer vrolijk op z’n kop zetten. Met de heropening van kroegen, terrassen en andere evenementen dromen we er allemaal van om met onze vrienden een borrel te drinken.

Antonio staat voor de volle 100 procent achter de tekst van nieuwe single ‘Laat mij maar gaan’
Iedereen die Antonio kent weet dat hij geen blad voor de mond neemt en zegt wat hij denkt. Dat wordt hem niet altijd in dank afgenomen, maar zo zit hij nu eenmaal in elkaar. Dat was ook de reden dat hij zelf de tekst schreef van z’n bijzondere single ‘Laat mij maar gaan’. Niet alleen het onderwerp is bijzonder, ook de muziekstijl valt op door de Arabisch-Turkse stijl. Normaal gesproken heeft de muziek van een levenslied een andere sound, maar uiteindelijk is de productie toch heel herkenbaar Antonio.
Volgens Antonio gaat het liedje gaat over heel veel dingen. ‘Het gaat een beetje over mezelf en een beetje over iets waar iedereen zich in kan vinden. Bovendien is alles wat ik zing waar. Mensen kunnen bijvoorbeeld al dagen veel ellende hebben door wat dan ook. Daarnaast veranderen mensen door de invloed van andere mensen omdat ze denken dat dat beter is. Men heeft vaak andere ideeën om te laten zien hoe het moet, maar dat is helemaal niet zo. Ik heb me vroeger ook wel eens aangepast. Omdat ik ouder werd mocht ik ineens geen glitters meer dragen. Maar…..het is mijn leven. Daar moeten ze het maar mee doen. Laat mij maar gaan….En…vind je het niet mooi, zapp dan maar lekker verder’, aldus Antonio.
De opnames vonden plaats bij Sonic Solutions in Roosendaal. Tijdens het inzingen bleek dat het tempo sneller was dan verwacht. Sommige woorden en zinnen moesten daarom aangepast worden. Gelukkig kwam Pascal de Vormer Antonio te hulp. Bij de zon, zee en strand plaat verwacht je echt niet zo’n tekst, maar dat maakt deze productie die bij KNOCK KNOCK MUSIC verschijnt nou eenmaal bijzonder.
De beelden van de clip zijn op het strand van Hoek van Holland geschoten door Jaap Didden en Vincent Staalduinen. Ook een aantal ‘Karin Heesbeen’ danseressen werden ingehuurd om het plaatje compleet te maken.
‘Laat mij maar gaan’ is vanaf 30juni 2021 te streamen via de bekende kanalen. De clip is te bewonderen bij de landelijke TV zenders en op Youtube.

 

 

 

Nieuwe single Wat Gaan We Doen

Ze hadden zich zo  verheugd op verdwijnende corona-regels…. maar helaas, de omstandigheden zijn nu opeens weer heel anders dan  verwacht. Desondanks voor de fans deze nieuwe single, om allen een hart onder de riem te steken. Een vrolijke noot zogezegd!!  Een vrolijke videoclip is er in  ieder geval dus dat  bied wat  troost.

Laten  we hopen  dat  we binnenkort weer los kunnen gaan en dat  we met  Leroy en DeWitten  weer een feestje kunnen  gaan  vieren.

Met dank aan: Wouter Wagemakers van Bistrobar Beaune, The Rose Irish Dance Company, Kalverenopname van Nico Oussoren, De losse ledematen van WK turnster Renske Endel, Miss Nederland 2018 Leonie Hesselink, Saxisme op video en alle blazers van Vincent van Lent van Pater Moeskroen.

 

Nu de Corona een beetje op zijn retour lijkt wil Jesse Bos uit Elburg vol gas de zomer in met gezellige muziek. Dat gaat hij dan ook gelijk doen met zijn debuut single “Ik wil leven”

Volgens Jesse Bos en zijn producer Arjan Venemann is het een lekker zomers en dansbaar nummer en met
de klanken van de accordeon is het een liedje wat goed blijft hangen, een lekkere meezinger.

Jesse Bos, 21 jaar jong en woonachtig in Elburg, is werkzaam in de verblijfsrecreatie als assistent Parkmanager. Buiten het werk doe ik graag leuke dingen met mijn vriendin en met mijn vrienden. Ik ben regelmatig te vinden op een terrasje, bij een feestje of lekker een beetje toeren op de scooter. Ook mag ik graag een rondje wandelen door het bos of langs het water. Verder vind ik het heerlijk om te varen.
Vanaf jongs af aan ben ik al gek van het Hollandse lied. Thuis werd dit ook regelmatig gedraaid.

Toen ik een jaar of 16/17 was begon ik op stap te gaan. Ik zat regelmatig in de kroeg en na wat karaoke avonden kwamen we er achter dat ik wel leuk kon zingen. Sindsdien had ik regelmatig de microfoon in handen. Toen ik eens op een feestje was kreeg ik weer de microfoon en mocht ik wat liedjes zingen. Hier was ook een kennis van Arjan Venemann en deze gaf mij het telefoonnummer van Arjan.
Op deze manier kwam ik in contact met hem om eens te kijken naar de mogelijkheden.

Ik heb een afspraak gemaakt met Arjan Venemann om te laten horen wat ik kan. Hij was positief en is begonnen met het schrijven van een nummer. Ik heb hem wat input gegeven waarover het liedje moest gaan.
En zo ontstond mijn debuutsingle “Ik wil leven”.

Met dank aan: Willem de Bie

Tinus Hoekstra – Wat had jij dan gedacht

Met z’n nieuwe single ‘Wat had jij dan gedacht’ voegt Tinus Hoekstra een prachtige plaat toe aan z’n toch al indrukwekkende repertoire. De  oorspronkelijke versie, die onlangs in een muziekprogramma te zien was, heeft de uit Doetinchem afkomstige entertainer door producer Frank Verkooyen laten verbouwen. Frank heeft een compleet nieuwe muziekband gemaakt waaraan ook de top-muzikanten Daniël Metz en Marcel Fisser hebben gewerkt. Dian Senders en Frank Verkooyen zijn verantwoordelijk voor de backing-vocals. Het geheel is vervolgens in een sneltreinvaart opgenomen bij studio The Boom! Music in De Meern. De radiovriendelijke single zal het ongetwijfeld ook goed doen in de kroeg.

‘Ik moest echt heel snel schakelen. Voor je het weet zijn er andere kapers op de kust die op hetzelfde idee komen. Ik vond het gelijk een heel goed liedje. Het begint lekker rustig met een accordeonnetje en een gitaar. Na 1 minuut wordt het tempo een stukje versneld. Het stijltje is hetzelfde gebleven, maar door de toevoeging van een aantal instrumenten is het nét iets meer feest. Daar hou ik van. Vanwege de tijdsdruk is er nog geen clip opgenomen, maar dat zal niet lang meer op zich laten wachten. Er is al een script gemaakt en ook de afspraak met clipproducent Gerrit Driessen staat al in de agenda. Ik hoop dat binnen twee weken de beelden te bewonderen zijn’, aldus Tinus.

‘Wat had jij dan gedacht’ wordt uitgebracht door Nationale Artiesten Parade en is vanaf 28 juli 2021 via de streamingsdiensten te beluisteren.

Renaldo Put legt de lat iets hoger met zijn nieuwste single getiteld “Links of Rechts”.

Nu is het zover de geboren en woonachtige Apeldoorner Renaldo Put komt met een geweldige nieuwe single. Renaldo zelf is geen onbekende meer in de Nederlandse muziek. Met zijn vorige singles kwam hij al vaak voorbij op TV Oranje, maar nu hoopt hij ook de grotere radiostations in Nederland te bereiken. Hiervoor haalde hij voor zijn nieuwste single alles uit de kast en probeert zo de lat hoger te leggen als zijn voorgaande singles.

Voor een nieuwe single met meer kans van slagen en om een breder publiek te bereiken schakelde Renaldo de hulp in van rapper “Greenlegend” die hij leerde kennen in het jaar 2020. Samen zijn ze de studio ingegaan om dit nummer op te nemen. Het nummer kreeg al snel een geweldige sound en als titel kreeg het “Links of Rechts”.  Na het eindresultaat beluisterd te hebben in de studio van “Anro Productions”, hebben ze in overleg met elkaar besloten om er dan ook maar een geweldige clip bij te maken deze is gemaakt door “TCA/Futurefilms”.

Deze nieuwste videoclip van Renaldo bevat een geweldige sound met daarin een zomerse vibe, 2 leuke spontane danseressen en natuurlijk niet te vergeten rapper “Greenlegend” die in dit nummer zijn aandeel heeft.

Dat allemaal samen opgeteld brengt dit nummer tot een hoogtepunt waarbij iedereen al spontaan zal gaan dansen en meezingen. Voor de mooie bijpassende beelden zijn ze afgereisd naar het Kootwijkerzand, het Kootwijkerzand is een stuifzandgebied in de Nederlandse provincie Gelderland, het is het grootste stuifzandgebied van West-Europa. Laat de views nu maar flink opwaaien zei Renaldo nog tegen de aanwezige die hij uiteraard nog wil bedanken en niet te vergeten alle mensen die achter de schermen hebben meegewerkt aan zijn nieuwste single.

Dit nummer wordt uitgebracht op het label “Sterrenclips” zij zijn dan ook degene die dit alles mogelijk gemaakt hebben om deze single tot een hoger niveau te brengen.

Meer informatie vind u dan ook op http://www.sterrenclips.nl

RTV Plugging & Promotie: Bertie Verplak

Met de release van ‘De trein naar ’t geluk’ laat de sympathieke zanger uit Zeeland weer van zich horen. Met volop optredens in de agenda in Nederland en België belooft het voor Alwin een mooie zomer te worden. De single wordt in augustus uitgebracht door ABC Entertainment.
In ‘De trein naar ’t geluk’ bezingt Alwin de liefde voor zijn vrouw, Renate. Zij vroeg hem tijdens een verrassingsfeest voor zijn 50e verjaardag ten huwelijk. Het huwelijk werd direct voltrokken op het verjaarsfeest en bracht Alwin en zijn vrouw vele mooie en ontroerende reacties op de sociale media.

Van Alwin verschenen al eerder tracks als ‘1,5 Meter Polonaise’, ‘Ik Leef M’n Eigen Leven’, ‘De Kriebels’, ‘Leef Met ’n Lach’ en vele andere singles die zowel in Nederland als België airplay kregen

Stefan Mondial laat met ‘Al m’n dromen’ andere kant van zich horen

Tot op de dag van vandaag is Stefan Mondial heel erg blij dat Norus Padidar hem vier jaar geleden aansprak om een keer een afspraak te maken met Emile Hartkamp en hem om te praten over het opnemen van een single bij Goldstar Music. Dat gesprek kwam volgens Stefan als een geschenk uit de hemel omdat veel artiesten toch wel opkijken naar dit producers-duo die de éne hit na de andere uit de mouw schudden.

De vierde single van Stefan die door Emile & Norus is geproduceerd heeft als titel ‘Al m’n dromen’ meegekregen. ‘Het is wel even iets anders geworden dan wat je van mij gewend bent. Tijdens de voorbespreking voor dit nummer gaven Emile & Norus aan dat het uitbrengen van een serieus liedje ook mensen kan bereiken die niet van feestmuziek houden. Emile schreef vervolgens een prachtige tekst, waarvan de verhaallijn in de clip op een perfecte manier wordt weergegeven. Dat heeft Ger Oerlemans heel erg goed in elkaar weten te zetten. Ik ben er in ieder geval heel erg blij mee en hoop dat deze net zoveel in de TV Oranje Verzoekparade te zien is als m’n voorganger ‘Vergeten hoe je heette’. Sinds de lancering op 9 december 2020 komt de clip dagelijks de huiskamer binnen. Vanaf donderdag 12 augustus kan men stemmen op ‘Al mijn dromen’, dus dat is een sublieme vervanger’, meent Stefan.

Net zoals alle andere artiesten hoopt Stefan dat vanaf 13 augustus de uitgaansgelegenheden nu wel open mogen blijven. Een paar weken geleden stond zijn agenda weer goed gevuld. Daar kwam ineens een einde aan. ‘Het is onvoorspelbaar en grillig hoe het allemaal loopt. Ook al kan ik niet optreden….ik blijf met m’n nieuwe single wel ‘onder de mensen’, glimlacht Mondial.

RTV: Score Promotions / Dennis van der Kraan

Lars Brans – Mijn schat

Afgelopen februari lanceerde Lars Brans zijn debuutsingle ‘Wil je met me dansen’. En daar is hij maar wat trots op! Onder begeleiding van zanger Arjon Oostrom is zijn droom werkelijkheid geworden. ‘Arjon is een echte leermeester en voorbeeld voor me’. ‘Arjon stond samen met geluidsman Johan Habets dag en nacht voor me klaar om mijn eerste single tot een succes te maken’.

De vele positieve reacties smaakten naar meer! Lars wilde daarom al snel nieuwe ervaringen op doen. ‘Na diverse gesprekken met Johan en ‘ome’ Cis van Och heb ik besloten om voor een andere sound te kiezen. Johan had een top idee om een cover te maken op een échte schlager. Samen hebben we tijdens wat gezellige avondjes, de tekst geschreven van mijn nieuwe single ‘Mijn schat’, onthult Lars.

In hun zoektocht naar een passende producer werd aansluiting gevonden bij The Boom! Music studio. ( de studio van Frank Verkooyen). ‘Ook Frank werd enthousiast van onze ideeën en ontwikkelde i.s.m. Daniël Metz (op accordeon) en Marcel Fisser (op gitaar) de superstrakke orkestband! Ik hoop met dit nummer de vrolijkheid en het enthousiasme, zoals wij deze ervaarden tijdens de productie, over te kunnen brengen op het publiek. Ik ben heel benieuwd hoe men zal reageren op deze, voor mij nieuwe, sound zegt de 27 jarige entertainer uit Waalre.

‘Mijn schat’ uitgebracht door Nationale Artiesten Parade, is vanaf 25 augustus 2021 via de bekende streamingdiensten te beluisteren. De clip is te bewonderen bij alle bekende clipzenders en de social mediakanalen van Lars Brans.

Harm Wolters verwelkomt kleinzoon Harm met ‘Wees welkom mijn kleine Jongen’

Het mooiste bericht wat je kunt krijgen “Hey pap, we krijgen er een kleinte bij” kreeg Harm Wolters enkele maanden geleden te horen van z’n oudste dochter Elisa. Nadat Harm een traantje had weggepinkt, raakte hij toch wel enigszins van slag. Omdat het eerste zoontje Berend van Elisa na 11 maanden een hartoperatie moest ondergaan, vond iedereen het toch wel weer spannend dat Elisa weer zwanger was . Iedereen  was bang dat een tweede kindje dezelfde genen zou krijgen, met alle gevolgen van dien,  maar iedereen gaf aan, dat het kind meer dan welkom was, ook al wisten ze niet wat hun allemaal te wachten stond. Na de eerste echo bleek dat ze nog een jongetje kreeg die uiteindelijk vernoemd werd naar z’n opa Harm.

‘Het is m’n vijfde kleinkind. Ondanks dat de titel van het nummer ‘Wees welkom mijn kleine jongen’ heeft meegekregen symboliseert dit lied voor al m’n kleinkinderen. Gelukkig gaat het met de gezondheid van Berend, die inmiddels 11 jaar is , goed. Tijdens de zwangerschap van Elise belde Jannes, zoals hij wel vaker doet, op. Hij vroeg hoe het met me ging en gaf aan dat ik niet lekker in m’n vel zat. Vooral mijn lichamelijke klachten vanwege de hartoperatie die ik een tijdje geleden moest ondergaan baarde me zorgen. Ik had vaak paniekaanvallen en de corona bracht ook niet veel goeds. Ik moest keuzes maken en besloot mijn kringloopwinkel van de hand te doen. De optredens van Ancora vielen weg en ook mijn solocarrière had daar onder te lijden. Jannes gaf als tip om als therapie weer liedjes te gaan schrijven. Die tip maakte me enthousiast en vlak voor de geboorte van Harm schoot me een tekst door m’n hoofd. Binnen 20 minuten stond deze op papier. Ik ben daar vervolgens mee naar Martin Sterken gegaan die een melodie heeft gemaakt waar de vreugde emotie van af spat. Ik moest bijna janken. Martin gaf wel als raad om een tweede stem aan de demo toe te voegen. Daarvoor vond ik maar één zangeres geschikt en dat was Belinda Kinnaer. Nog dezelfde nacht heeft ze in haar eigen studio de koortjes ingezongen. De volgende ochtend heeft Martin deze verweven in de productie. Ik was van plan om het nummer op Facebook te zetten met foto’s van Harm, maar stuurde het eerst via de app naar Jannes. Al snel werden de vinkjes blauw. Ik speelde op dat moment de plaat ook af. Nadat deze was afgelopen kreeg ik telefoon van Jannes. Hij kreeg kippenvel en vertelde dat hij mij nog nooit zo had horen zingen. Jannes stelde voor om het nummer niet op Facebook te zetten maar uit te brengen op zijn label Jannes Produkties. Vanaf dat moment nam hij het heft in handen en heeft alles voor mij geregeld, waaronder de clipopname door Apex Audio Visuals o.l.v. Frank Swenne. Ik stond perplex en ben hem heel erg dankbaar. Hij heeft ook het script bedacht waaraan de gehele familie heeft meegewerkt’, glundert Harm.

De mannen van Ancora dragen Harm een warm hart toe met deze solosingle  en werken samen toe aan nieuw materiaal van Ancora dat in het najaar zal verschijnen.

‘Wees welkom mijn kleine jongen’ is vanaf 27 augustus 2021 te streamen bij de bekende portals. De clip is te bewonderen bij de bekende tv zenders en op Youtube.

Het liedje “Je mag over mij praten” van Hannes JR is een opvolger van het liedje “Ik ben gewoon wie ik ben“. ‘Het liedje is mijn denkwijze van het leven. De mensen praten vaak over een ander maar dat moet je eigenlijk weinig kunnen schelen. De tekst is voor iedereen te herkennen. Voor iedereen op zijn of haar eigen manier. De lekker opzwepende muziek maakt het liedje ook gelijk meezingbaar. De verwachtingen van dit liedje liggen hoog omdat het inmiddels ruim een jaar geleden is dat ik een nummer uitbracht. Hetgeen wat ik wil bereiken met mijn muziek is dat mensen er van genieten en er kracht en energie uit kunnen halen.

De clip is geproduceerd door Thuis in Holland, RTV Mediaproductie en Visto World.

Over de nieuwe ‘Dans Dans Dans’ van Kees Haak is heel goed nagedacht. De credits hiervoor gaan voor een groot gedeelte naar René Karst. Hij kreeg van Kees de opdracht om in de stijl van Foxy Foxtrot een liedje te schrijven. René riep de hulp in van tekstschrijver Willem Gunneman en samen hebben ze gekeken op welke manier Foxy Foxtrot van Haak senior tot stand is gekomen. Het moest geen cover worden, maar een compleet nieuwe track. De opnames vonden plaats bij de legendarische Wisseloord Studios in Hilversum o.l.v. producer Ger Oerlemans.

Kees en René hebben al jaren een goede band met elkaar. Tijdens de theatershow die Kees in 2017 gaf stond René als gastartiest op het programma. Sindsdien hebben de mannen regelmatig contact. Zo ook in juni 2020. ‘Ik belde René op om te vragen hoe het met hem ging. Hij was herstellende van het coronavirus. In de tweede helft van het gesprek vroeg René hoe het met mij was. Ik vertelde hem dat het met de gezondheid goed ging, maar muzikaal de agenda compleet was leeggeschraapt. Ook vertelde ik dat ik op zoek was naar een nieuw liedje en gaf hem enkele ingrediënten die verwerkt moesten worden. De volgende ochtend belde René me op dat hij een demo had gestuurd. Mijn complete gezin was razend enthousiast. Vanwege het wereldwijde virus is destijds besloten om de release een jaartje op te schuiven. Dat was wel een domper omdat ik eigenlijk exact 45 jaar na de release van Foxy Foxtrot deze plaat wilde lanceren. Een emotionele bijkomstigheid was dat het vorig jaar ook 30 jaar geleden is dat mijn vader kwam te overlijden. Maar goed, het is even niet anders’, meent Kees.

Over het script van de videoclip is eveneens heel goed nagedacht. Sander Drooglever van Xandro Media heeft de beelden geschoten in de geboorteplaats van Kees, namelijk Delft. Als knipoog naar Foxy Foxtrot is het bekende meisje uit dat nummer te zien én is 1 van de tekstschrijvers van deze monsterhit, Polle Eduard, op een gitaar te zien.