Prima-fm Topper 2020

Oud piraten nummer “Rozen zo rood” in een nieuw jasje gestoken door Henk & Jannette

Jannette Nijstad werd gevraagd door Emmy de zangeres van het Duo Ommy & Emmy om het nummer “Rozen zo rood” een keer op te nemen. Na overleg met zangpartner Henk Voskuil hebben Henk & Jannette dat dus gedaan.

Samen hebben ze het verhaal in de tekst wat ingekort en de melodielijn wat veranderd en iets vlotter gemaakt.
De opname was vrij vlot klaar en ook Emmy was zeer tevreden, ik vond het altijd al een heel mooi nummer zegt Jannette, en we zijn dan ook trots dat we dit mochten doen op verzoek van Emmy.

Henk Voskuil bekend de Tornado’s, is geen onbekende in de muziekwereld. Iedereen die de goede oude piratennummers kent, zal deze naam niet vreemd in de oren klinken met hits als oa “Ik zoek je sporen” en “Sorry schat”.

Ook Jannette is niet geheel onbekend in muziekland.
Met haar kenmerkende stemgeluid heeft zelf ook een tweetal nummers uitgebracht: “It’s All Uphill” en het gevoelige “Shadows” wat over dementie ging.

Henk Dissel komt met vrolijk lied

Met een bewogen jaar komt Henk weer met een vrolijk liedje, Henk brengt hopelijk wat positiviteit in deze moeilijke periode die we allemaal mee maken op dit moment.

Het nummer is geschreven en opgenomen met Rene Karst en Marcel Fisser, met wie Henkt al sinds het begin van zijn carrière nauw contact heeft. Henk was vanaf dag 1 betrokken bij het liedje, en het is echt een meezinger geworden.

Voor de videoclip is Henk afgereisd naar de Ardennen, hier hebben wij een hele spontane en vrolijke clip opgenomen.

Er stonden voor 2020 veel grote dingen op de planning, dit is allemaal doorgeschoven naar eind 2020 en begin 2021.

De single “Laat de tijd” is verkrijgbaar vanaf 2 april en legaal te downloaden via de bekende platforms.

Score Promotions

Stefan Mondial –  Is het echt te laat

Goldstar Music
Score Promotions – Dennis van der Kraan

Hoe mooi, vertrouwd en uniek kan het Volkse Repertoire nog klinken en zoveel mensen raken en blij maken.
Het begint zoals altijd bij het liedje, de puurheid en het geloofwaardige, want geen ander genre is zo direct als het Hollandse Lied.

De nieuwe single van Stefan Modial, ‘Is Het Echt Te Laat” is nu het allermooiste voorbeeld, want hierin worden alle muzikale klanken gehoord dat een Volks liedje laat opvallen.

De uit Groenlo afkomstige sympathieke zanger, die al vanaf de jaren 90 vele singles heeft uitgebracht, en dan nog niet misschien de grote Hit heeft gehad, timmert al jaren aan de weg.
Hij bepaald zijn eigen muzikale levensweg, met passie en vult dat in met een opmerkelijk uniek stemgeluid, dat hem meer onderscheidt van de vele zangers en zangeressen.

Het volkse genre is onmiskenbaar zijn DNA, en heeft daarmee al op vele podia dat met velen dat met velen gedeeld, van Radio tot Televisie.

Tijd om nu door alle schijnwerpers uitgelicht te worden en samen met het succesvolle Schrijvers-Producers duo Emile Hartkamp & Norus Padidar, die als geen ander vele successen behaalt hebben in met name dit genre, is er een nieuwe weg in geslagen dat zou moeten kunnen leiden tot succes.

Het publiek zal het uiteindelijk moeten gaan ontdekken en omarmen maar met de nieuwe single van Stefan Mondial – Is Het Echt te Laat kan er geen betere start gemaakt worden.

Danny Everett & Victoria Eman hebben leuk nieuws!

De Vergeten Liedjes “The Forgotten Songs” gezongen door het duo Danny & Victoria is nl. het nieuwe showthema van dit duo, dit met ’n knipoog naar het legendarische zangduo Sandra & Andres. Zij vertegenwoordigden in 1972 Nederland het Eurovisie songfestival met het lied “Als het om de liefde gaat”. Zangeres Victoria Eman is Danny’s achternicht en speciaal voor deze nieuwe show hebben zij een Nederlandstalige versie van het liedje Mama Mia opgenomen. Zanger, producer en  tekstschrijver Dries Holten (bekend van Sandra & Andres) gaf aan dat hij trots is op deze zomerse uitvoering van zijn liedje Mama Mia. Het duo Sandra & Andres hadden hier in de zeventiger jaren een grote hit mee.

Danny Everett (Herman van der Velden-Indo dreams Music) heeft de Nederlandse tekst zelf geschreven en bedoeld als een dansliedje met ’n zomers tintje. Ook omdat er nooit een Nederlandstalige versie van gemaakt is vond dit duo het een leuk idee dit uit te brengen.

Indo Dreams Music heeft gekozen voor deze show omdat er veel vraag is naar golden oldies muziek van bekende zangduo’s zoals; Sandra & Andres, Frank & Mirella, Donny & Marie Osmond, Cindy & Bert, Cheryl Crow & Willie Nelson en Jan Keizer en Annie Schilder.

De stemmen van Danny en Victoria geven een warme en eigen kleur aan deze mooie liedjes met een frisse zomerse sound om het publiek weer terug te laten dromen naar de tijden van weleer.

Danny & Victoria …Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie.

De titel van de nieuwe single van Ancora is Alle Trossen Los

Het is een fraai uitgevoerde powerballad, die uitnodigt om mee te zingen en rustig mee te deinen. Het nummer zal op vrijdag 1 mei uitkomen en mag als voorloper worden beschouwd van een verzamelalbum van Ancora, dat later dit jaar zal verschijnen.

Verantwoordelijke componisten voor Alle Trossen Los zijn muzikale duizendpoot Jan Tekstra (die onder nog veel meer tekende voor successen van Maan, Marco Borsato, Loïs Lane, Volumia! en Liesbeth List) en Edwin van Hoevelaak, die als componist en producer al vanaf het prille begin betrokken is bij de carrière van Ancora en Andre Hazes. In samenwerking met het vaste videoteam van Apex heeft de groep weer een prachtige clip gemaakt bij het nummer.

Alle Trossen Los is vanzelfsprekend een titel die perfect bij Ancora past. Tenslotte staat alles bij de groep in het teken van water, zeilschepen, wind, havens en zee. De karakteristieke sound van de groep beweegt als het ware mee met de golven. Met hun stoere geluid en stevige harmonieuze vocalen heeft Ancora sinds de start in 2013 een gestaag groeiende schare fans aan boord zien komen, die graag meevaart en daarbij vertrouwt op het muzikale kompas van de groep.

Met hun nieuwe single laat Ancora opnieuw zien dat ze de muzikale horizon blijven verkennen en grenzen blijven verleggen.
Zowel muzikaal als visueel is alles uit de kast gehaald om een volgende stap te maken.

Helaas is Ancora vanwege de overheidsmaatregelen in verband met de Corona crisis momenteel niet in staat om optredens te verzorgen of de geliefde bootreizen te ondernemen. Zodra dit weer wel het geval is, zullen zij dit langs de wel bekende kanalen laten weten.

Andy de Witt steekt Nederland en België hart onder de riem met bijzondere single

In deze moeilijke tijd voor ons allemaal is Andy de Witt zijn studio ingedoken en heeft geheel volgens de regels een nieuw liedje gemaakt.
Alle instrumenten, koren, stemmen en de tekst en muziek zijn door Andy zelf gemaakt, Zelfs de clip is homemade.

De clip werd gemaakt in Andy’s eigen achtertuin. De camera werd bedient door Johan, de “Roady” van Andy, en door Anita, de vriendin/ verloofde van Andy.
Ook de dochter van Anita, Jolien droeg haar steentje bij aan de clip. Zij heeft ervoor gezorgd dat alle opgenomen beelden werden gemonteerd tot een heuse videoclip.
Het is haar eerste echte clip, en het resultaat is net zoals het liedje heel verrassend te noemen.

De tekst van het liedje is recht uit het hart, en de melodie blijft lekker “hangen”. Andy hoop met deze single bij te dragen in de moeilijke tijd die we doorstaan.
Laten we de boodschap achter het lied dan ook echt tot daden brengen, Samen één!!!!!
De promotie is in handen van Jolanda Clement. Die ook hiermede haar bijdrage doet in deze zware tijden.

“Samen éen” zal vanaf 8 mei digitaal worden uitgebracht op het JC Records label.
Naast de digitale verkoop zal de track ook via streaming te beluisteren zijn bij o.a. HitsNL, iTunes, Spotify en Deezer.
Dank aan: Jolanda Clement.

De nieuwe titel van Lyste Hille is Achter Jouw Lach Verberg Jij Elke Traan

Meer dan bijzonder is het om elke keer maar weer in afwachting te zijn op de nieuwe single van de sympathieke Lytse Hille. Wordt het met ’n lach, …..gimmick met een knipoog en volop feest, of weet hij je met tranen te beroeren ? Kortom, het geeft meteen de veelzijdigheid aan, en de acceptatie van alle liefhebbers van het Nederlandstalige lied.

Niet veel artiesten hebben dat geluk, dat zij alles (mits met kwaliteit) uit kunnen brengen daar het verwachtingspatroon, naar welke richting de single moet klinken, lang niet zo breed is als bij Lytse Hille. De liedjes waarmee hij zalen door heel Nederland mee op z’n kop zet, met o.a Tsjakkediekie Boem Boem – 24 Billen of Ik lach me de ballen uit m’n broek, gaan net zo uit hun dak als bij de prachtig mooie en unieke eigentijdse ballads zoals Die Engel (die ondertussen de 1.000.000 viewers op Youtube gepasseerd is) of Als jij bij mij geen liefde vindt.

Lytse Hille weet als geen ander wat een Lach bij een Traan kan betekenen, en hoe je iemand met een traan de lach weer kunt bezorgen of kan ondersteunen oftewel… als je niet weet wat verdriet is hoe kan je dan echt van een lach genieten. Dit onderwerp, en misschien ook een klein beetje actueel op dit moment in tijden van onzekerheid, eenzaamheid en verdriet…..wordt op prachtige wijze gezongen door Lytse Hille vanuit het diepst van zijn Muzikale Hart. Achter Jouw Lach Verberg Jij Elke Traan, is geschreven en geproduceerd door het vaste schrijvers en producers duo Emile Hartkamp & Norus Padidar.

Wendy Woop – Zomerliefde

Zwoele nachten voor Wendy Woop, ze geniet deze hele zomer van haar Zomerliefde.

Melissa Smilda – Zolang Er Sterren Aan De Hemel Staan

Na haar single ‘Ik wil dat jij meteen ook gaat’, die geschreven en geproduceerd werd door Emile Hartkamp & Norus Padidar, stond er een ding voor haar als een paal boven water…….. hier voel ik me thuis, en dit zijn de klanken die ik bij de Nederlandstalige Volkse Muziek zo graag wil horen.

Was deze start een en al gezelligheid, en werkte overal bij haar optredens, nu is er gekozen voor een ietwat rustiger voelend liedje waarbij het bijzonder is dat dit uiteindelijk ook weer herkenbaar en tevens gezellig klinkt.

‘Zolang Er Sterren Aan De Hemel Staan’ is nou net een liedje in zijn ritme, arrangement en tekst dat door bijna niemand meer vertolkt word. Wel in een jasje van nu, maar voelend alsof je het al jaren kent.

Daarnaast heeft Melissa meer dan een herkenbaar eigen stemgeluid, waardoor het liedje extra glans krijgt en zijn wij er ‘bijna’ (het publiek beslist) van overtuigd dat dit liedje in het hart zal worden gesloten bij die grote groep liefhebbers van het echte Volkse genre.

 

Nieuwe single van Ronn Amsterdam

De 56- jarige  Ronn Amsterdam bracht op 4 juni zijn 6e single uit “Als je me nodig hebt”.

Het gevoel van een verbroken relatie en het niet los kunnen laten door de wederhelft wordt perfect onder woorden gebracht in deze prachtige ballade!

Geschreven door P. de Vormer en P. Pruysenaere en door Mario Kolenbrander prachtig gearrangeerd, laat Ronn Amsterdam opnieuw zien dat hij met dit nummer een onbetwiste en unieke levensliedzanger is.

Catharina Hulters – Laat Jouw Hart Bij Mij

Goldstar Music
Dennis van der Kraan – Score Promotions

Wat een fantastische heerlijke nieuwe single van Catharina Hulters. Opvallend in arrangement en productie, en neemt je zo mee naar Nashville, de plek van de pure Country muziek.
Toch ligt dit genre dicht bij onze eigen Volkse muziek, want wat voor Amerika de Country muziek is, is voor Nederland de Volkse muziek.

Het was al jarenlang een stille Hartewens van Catharina om dit soort muziek te gaan doen, maar had altijd nog enige twijfel totdat Emile Hartkamp & Norus Padidar muzikaal aan de gang gingen met haar wens.

‘LAAT JOUW HART BIJ MIJ’ is het uiteindelijke verassende en meer dan geslaagde resultaat. Veel liefhebbers van het pure Hollandse lied omarmen ook de countrymuziek, dat is ook al gebleken bij het grote succes Album van Marianne Weber, ‘Country & Weber’ al weer decennia geleden.

Een nog nieuwe Sound voor Catharina Hulters, maar wij zijn er meer dan van overtuigt dat dit een mooi en goed vervolg verdient.

Zonzo – Proost Met Mij

Het leven van Zonzo Basily valt en staat met muziek. Het vroegtijdig stoppen met school heeft geen nadelige gevolgen gehad voor z’n toekomst. Sterker nog….Zonzo heeft ondertussen al een behoorlijke reputatie op weten te bouwen dankzij z’n gipsy gitaar.
Hij wordt met grote regelmaat door producers gevraagd om met zijn gipsy gitaar een steentje bij te dragen aan vrolijke dansbare producties.
Manfred Jongenelis is één van hen. De vrolijke klanken van Zonzo komen terug in tal van liedjes waar oa. z’n zwager John West landelijk bekend werd.

Dat de muziekcarrière van Zonzo aan het stijgen is blijkt wel uit het feit dat hij af en toe ook zelf een liedje uitbrengt.
De melodielijn van z’n nieuwe single ‘Proost met mij’ die bij Smaragd Music verschijnt, heeft de Hagenees zelf bedacht.
Het betreft een gezellig dansbaar nummer in de John West/ Django Wagner stijl. De tekst is geschreven door Manfred Jongenelis. Volgens Zonzo
wordt deze muzikale smaak door een breed publiek gewaardeerd. ‘Die muziek zorgt voor volle dansvloeren. De klank van de gipsy gitaar is in Nederland al behoorlijk ingeburgerd.
Ik vind het ook heerlijk om te zien dat de mensen genieten van mijn muziek’, glundert Zonzo.
De 28 jarige zanger is zelf opgegroeid met muziek van Elvis Presley en Tom Jones. In z’n eigen studio is hij al bezig om liedjes uit die tijd nieuw leven in te blazen.
Hij heeft zelf al plannen gemaakt om deze op een album te plaatsen. In ieder geval is hij daarnaast voornemens om minimaal vier keer per jaar een nieuwe single uit te brengen.
De single ‘Proost met mij’ is vanaf heden te streamen en te downloaden op de bekende portals.
De clip die opgenomen is door Natasha Schuitemaker van Filmotie zal ter promotie van de single te zien zijn bij de clipzenders en op YouTube.

Dank aan: Score Promotions

Theo van Cleeff – Heel Mijn Leven Met jou

Theo van Cleeff , ook wel Nimweegs Trots” genoemd heeft een nieuwe single uitgebracht. “Heel mijn leven  met  jou” is een eigen  geschreven  nummer.

Het vertrouwde stemgeluid is voor velen  een lust  voor het  oor.

Barbara Swinkels – Turkse Liefde

Inmiddels is het zo’n Twee jaar geleden dat Barbara haar zang carrière begon en inmiddels gaat ze met een sneltreinvaart door muziekland. Deze week is namelijk haar vierde productie alweer uitgekomen, een gewaagd nummer met eveneens een gewaagde en spetterende videoclip.

Deze keer heeft zij en Appie Hofstede van iDream Pictures gekozen voor een heerlijk zomers nummer met klanken uit de Balkan. Heel opvallend is dat dit totaal iets anders is als wat men nu op de muziek zenders hoort, perfect gedaan! Direct als je het nummer hoort kun je al niet meer op je stoel blijven zitten en ga je gegarandeerd de dansvloer op.

Maar het team zit niet stil natuurlijk, er liggen al plannen voor nog een zomers nummer wat ivm het virus niet opgenomen kan worden in het Caribisch gebied, dus daar zullen wij tot volgend jaar op moeten wachten. Wat er dit jaar nog wel komt is een prachtig kerstnummer, waarvan de videoclip eveneens op een prachtige locatie opgenomen gaat worden.

We kunnen dus voorlopig vol verwachting uitkijken naar de toekomst van Barbara en waar zij ons nog allemaal mee gaat verrassen.

Bep en Bert Knallen door met dubble a kant “Ik wil de zon zien zakken in de zee” en “De E-Bike”

Sinds het begin van de Corona Crisis zijn zangers/songwriters Bep en Bert Bokking een online talkshow gestart onder de welluidende titel: DWBB De wereld via Bep en Bert met ter afsluiting van iedere uitzending een heerlijk oer Hollands lied in de sfeer van “Het schaap met de 5 poten”.

Inmiddels verschenen van hun hand:

Waar sta jij, Je weet het niet, Morgen gaan we lijnen, ,De E-bike, Ik wil de zon zien zakken in de zee, We gaan naar de Sauna

De volledige uitzendingen kunnen de luisteraars vinden op: www.bepenbertendenazaten.nl en op Youtube Bep en Bert en de nazaten.

Score Promotions / Dennis van der Kraan

Vince – Lange Hete Zomer

Vince, bekend van de singles “Jij & Ik” en “We zijn gelukkig met elkaar” heeft i.s.m. producer/songwriter Martin Sterken de heerlijke zomer schlager “Lange Hete Zomer” opgenomen. Volgens Vince is het nu de juiste tijd om deze vrolijke plaat te lanceren. ‘Ik ging drie weken geleden naar Martin toe om over een nieuwe single te praten en daarbij presenteerde Martin mij de door hem geschreven schlagersong. Het voelde gelijk goed en we zijn er met het hele team mee aan de slag gegaan. Martin voelt precies aan waar mijn hart ligt: Nederlandstalige liedjes overgoten met een Duitse sound. Volgens mijn fans past dit genre dan ook het beste bij mij’, onthult Vince. De zomerse sferen komen ook terug in de clip die door cameraman Robert Vegt is gemaakt. We hebben besloten om in ons eigen land de zon op te zoeken en dat is fantastisch gelukt op Texel! Want voor de zon hoef je niet altijd naar het buitenland te gaan’, glundert de uit Leeuwarden afkomstige Vince.

Het zal ook niemand ontgaan zijn dat het duet “Dit is het moment” dat Vince samen met Maria Goosen twee maanden geleden heeft gepresenteerd, ontzettend veel media aandacht heeft gekregen. Daarnaast werd dit lied bij vrijwel elk Nederlandstalig radiostation veelvuldig gedraaid. Op de vraag of er een vervolg komt laat Vince weten dat zowel Maria als hij momenteel druk zijn met hun eigen solocarrière. Maar je weet maar nooit!!!!

Gebroeders Kipping – Helena Athena

De geboren en getogen zangers Jean Knipping Jr en Joey knipping, komen uit  een warm muzikaal nest komen uit het Gelderse Nijmegen.Samen  vormen ze een  gelegenheidsduo en willen als broers  stralen in de kroegen en op pleinen en dansen met het publiek tot in de zevende hemel.

Met deSingle  “Helena Athena” hebben  ze een  heerlijke zomerse single gelanceerd die we veel zullen gaan  horen. De Griekse klanken  wanen  ons  helemaal in  vakantie sferen.

Bob Offenberg – Ik voel alleen maar amor

‘Ik voel alleen maar Amor’ is de derde single op rij uit de pen van Pascal de Vormer. De voorgangers ‘Het leven is met jou een feestje’ en ‘Laat het verlangen’ voldoen volgens Bob aan de weg die hij is ingeslagen.

‘We hebben lang gezocht naar de sound die bij mijn leventje past en die hebben we, mede door producer Laurens van Wessel, gevonden. Ook clipregisseur Ger Oerlemans heeft z’n steentje weer bijgedragen. Hij heeft een ontzettend zomerse clip geproduceerd met 10 prachtige danseressen’, glundert Offenberg.

Rood-Hit-Blauw Persbericht. Ray Smith levert met ‘Ga met me mee’ een bijdrage aan de zomer van 2020.

Rood-Hit-Blauw produkties meldt trots de lancering van ‘Ga met me mee’ waarmee Ray Smith een bijdrage levert aan de zomer van 2020. Volgens Ronald Visch komt de single precies op het goede moment. Reizen naar een aantal vakantiebestemmingen is weer mogelijk en daar heeft Ray dan ook gebruik van gemaakt. In de laatste week van juli ging hij op vakantie naar de populaire mediterrane badplaats La Carihuela – Torremolinos. Daar heeft hij genoten van de Spaanse zon en dat is toch iets waar hij met volle teugen van geniet.

‘Ga met me mee’ gaat dan ook over een welverdiende vakantie aan de Costa’s. Ray heeft zelf de tekst geschreven en z’n vaste producer Laurens van Wessel het arrangement. ‘Als ik nadenk over wat ik leuk vind aan vakantie, komen een aantal onderwerpen naar boven. Dat zijn oa.de zon die hoog aan de hemel staat, gezellige mensen, terrassen en proosten op het leven. Dat zijn dan ook precies die momenten die ik op papier heb gezet. Vrolijke muziekinstrumenten maken het lied compleet. Ik word daar in ieder geval heel blij van’, glundert Ray.

Blij wordt hij ook van de clip die opgenomen is op het strand van Kijkduin. Tijdens de opnamedag straalde de zon aan de hemel. ‘Er zijn mooie beelden geschoten bij een strandtent aan het einde van de Boulevard. De zee kleurde op dat moment prachtig blauw. Alles wat je verwacht van een dagje strand is te zien’, meent Smith.

De CD single ‘Ga met me mee’ is vanaf 5 augustus 2020 verkrijgbaar en te streamen op de bekende platforms. De videoclip, opgenomen door Jaap van Didden, zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn.

Ray Smith ‘Ga met me mee’…..Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

Enrico brengt opzwepende en ritmische zomersingle uit getiteld ‘Alleen met z’n tweeën’

Een aantal zangers uit de Rood-Hit-Blauw stal van Ronald Visch nemen tot volle tevredenheid op in de studio van Sonic Solutions. Enrico vond een paar jaar geleden de weg al naar deze studio die gevestigd is in Roosendaal. Zijn nieuwe single ‘Alleen met z’n tweeën’ staat bol van opzwepende zomerse klanken waar je vrolijk van wordt. De tekst is geschreven door Colin Heikens, de accordeonpartijen zijn ingespeeld door Manfred Jongenelis en de productie lag in handen van Joris van Dijk.

Afgelopen mei had Enrico deze single al aangekondigd. In eerste instantie was de officiële releasedatum 24 juni, maar vanwege de coronacrisis werd deze opgeschort. Enrico had nooit verwacht dat de corona zoveel teweeg zou brengen. Tot die bewuste dag in maart waarop de regering allerlei maatregelen aankondigde was Enrico druk met z’n vele optredens en op zoek naar het juiste leuke liedje om in de studio op te nemen.

‘Door de coronacrisis had ik wat meer tijd om me bezig te houden met deze zoektocht. Al scrollend op Youtube vond ik een clip waarmee miljoenen views binnen gehaald werd. Het ritme en de uitvoering kwamen dicht in de buurt van m’n vorige single ‘Ik denk na’. Het deuntje blijft hangen en dat is precies waarnaar ik zocht. We zitten nu midden in de zomer. Veel langer wachten om dit nummer uit te brengen was geen optie. Volgens mijn platenbaas in de timing nu perfect’, aldus Enrico.

De CD single ‘Alleen met z’n tweeën’ is vanaf 12 augustus 2020 verkrijgbaar en te streamen op de bekende platforms. De videoclip, opgenomen door Gerrit Driessen, zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn.
Enrico ‘Alleen met z’n tweeën’’…..Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

Corry Konings – Druk Je Lijf Tegen Dat Van Mij

Corry Konings de Brabantse zangeres heeft deze nieuwe single, die werd geschreven door Waylon van der Heijden & Gebroeders Ko uitgebracht! Het gaat om een prachtig levenslied zoals we dat van Corry gewend zijn: vrolijk en toegankelijk.

Cassandra – “Since you’re gone”

Met haar singles “Tonight” en “Getting over you” heeft Cassandra indruk gemaakt.
Ze stond er mee in diverse playlijsten in de gehele wereld. En een hoge notering in de Country Top 40 viel haar ten deel.

Tevens is ze genomineerd bij de Red Carpet Country en stond ze te schitteren in het tv programma “Het Artiesten Festival”.
Kortom een succesvol muzikaal jaar voor deze in Drenthe woonachtige zangeres.

De afgelopen weken heeft ze vele uren in de studio om samen met Tim Hemme te werken aan een nieuwe single en die is vandaag verschenen.
“Since you’re gone” is de titel en is net als haar vorige singles geschreven door Angela Radtke en van muziek voorzien door Tim Hemme.

Dank aan Geert Hakze.

Frank van Etten – “Lach Leef Huil & Bid”

Frank van Etten brengt een swingende levensles met zijn single “Lach Leef Huil & Bid”.
Maak er wat van! Iedereen heeft wel eens een mindere tijd in zijn leven, ook zanger Frank van Etten kan hierover meepraten.
Deze periode heeft hij overwonnen door positief de strijd aan te gaan en met succes.
Met zijn nieuwe vrolijke single “Lach Leef Huil & Bid” zorgt de hardwerkende volkszanger voor een feest in ieders hart.

“Lach Leef Huil & Bid”
Frank van Etten is nog lang niet levensmoe, sterker nog hij werkt harder dan ooit.
Het harde werken wordt beloond. Het nummer ‘Huisje op Wielen’ stevent af op de 10 miljoen streams en vorige maand bracht Frank het ‘Nostalgie Volume 2’ album uit.
Vanaf 3 september a.s. lanceert hij zijn nieuwe single “Lach Leef Huil & Bid”.
De tekst van dit heerlijke nummer schreef hij zelf. De single is geproduceerd door John Dirne in de White Villa Studio’s te Hoofddorp
en wordt uitgebracht onder label van Toekomst Music.

Soap “Frank van Etten Zingend Onderweg”
Vanaf 8 september start de soapserie “Frank van Etten Zingend Onderweg”, dat o.a. via zijn YouTube kanaal te volgen is.
In deze serie mixt Frank van Etten zijn liefde voor zingen, auto’s, dierbare collega’s en een goed gesprek tot een vermakelijke soapserie.
Iedere aflevering nodigt de zanger een collega uit, om in zijn auto te stappen en een ontspannen ritje met hem te maken.
Onderweg bespreken zij allerlei zaken en zingen ze samen tientallen kilometers. Doel van de eindbestemming is iemand te verrassen met hun bezoek.

Studio Album
Naast alle andere projecten werkt Frank ook aan een nieuw studio album. Dit album wordt een verzameling van zijn nieuwste liedjes.
Naast het succesvolle nummer “Voor Jou”, dat hij speciaal voor zijn Melanie uitbracht, zal het album gevuld worden met nieuwe producties.

Bewonder Elke Dag
Na de release van zijn nieuwe single en super vrolijke videoclip op 3 september, is Frank van Etten op 4 september tussen 8 en 9 uur te gast bij RadioNL.
Begeleid door een live band zal hij een aantal van zijn geliefde nummers zingen. Genoeg redenen om Frank van Etten te volgen op zijn socials!
Abonneer je op zijn YouTube kanaal en mis geen enkele aflevering van de soap “Frank van Etten Zingend Onderweg”.

Dank aan Ilske Helleman.

Diego Holzken verbindt de woorden zomers, jong, fris en volks aan z’n nieuwe single “Samen met jou”

Diego Holzken heeft in de afgelopen twee jaar dat hij onder contract staat bij Cornelis Music grote stappen gemaakt. Hij stond op grote podia en kreeg de
aandacht van diverse televisieprogramma s. Sinds het begin van zijn carrière speelt Manfred Jongenelis een belangrijke rol. Hij heeft ervoor gezorgd dat Diego een eigen identiteit heeft gekregen . Met name de singles Alleen jij en Hoe kan ik je hart bereiken hebben hem op de kaart gezet. Z n nieuwe single Samen met jou is een combinatie van deze top producties.

Diego doelt daarmee op de sterk e tekst van Alleen jij en het zomerse gevoel dat “Hoe kan ik je hart bereiken” overbrengt. Ik ben naar Manfred gegaan en besprak met hem wat ik wilde. Omdat Manfred een paar weken daarvoor met Frank van Etten een samenwerking was aangegaan stelde hij voor dat Frank de tekst zou schrijven. Als je “Samen met jou beluisterd” hoor je aan de manier van schrijven dat die uit de pen van Frank komt. Dat geldt ook voor het arrangement. Die is duidelijk overgoten met de Jongenelis saus. Lekker zomers, jong , fris en volks met natuurlijk zijn herkenbare accordeon geluiden Ik ben heel erg tevreden met het uiteindelijke resultaat glundert Diego.

Het draaiboek voor de clip heeft Diego zelf geschreven. Alles moet bij hem perfect zijn. Al zijn clips zijn tot nu toe ontzettend goed bekeken. Dat komt volgens hem ook door de tijd die daarin wordt gestoken. Samen met clipproducent Karl Kaspers zorgt hij ervoor dat de kwaliteit gewaarborgd wordt. Dat is zeker ook het geval bij de beelden van Samen met jou waarin Diego omringd wordt door prachtige vrouwen.

Wimmie Bouma komt met prachtige nieuwe single

“Alles komt goed” is Wimmie Bouma’s nieuwste single waarmee hij wederom terugkeert naar de stijl én de liedjes met inhoud waarmee zijn carrière, nu zo’n 17 jaar geleden, van start ging.

Deze sympathieke zanger uit Zwolle is bij vele muziekliefhebbers en zeker de fans zeer herkenbaar omdat zij deze volkszanger onmiddellijk herkennen zodra één van zijn inmiddels vele liedjes ergens wordt gedraaid. Een volkomen eigen geluid, prettig gekleurd, en een eigen stijl waarmee hij zorgt dat de teksten tot leven komen. Inmiddels heeft deze zingende schilder, vader van 2 kids en geflankeerd door een echtgenote die volledig achter- en naast hem staat, al drie albums mogen uitbrengen.

Onlosmakelijk zal ‘De Ring Die Jij Draagt’, de mega-hit van Wimmie waarvoor hij een gouden award in ontvangst mocht nemen, verbonden zijn en blijven aan zijn carrière. Zijn vorige single “In het zicht van de haven” heeft en doet het nog steeds erg goed op alle Nederlandstalige radiostations, deze prachtige plaat stond in alle Playlisten in de hoogste rotatie. Toch werd het tijd voor een nieuwe single getiteld “Alles komt goed” Deze single is geïnspireerd op de tijd waarin wij nu leven met alle beperkingen zeker voor alle ondernemers en met name in de horeca en evenementen branche maar ook in de zorg ed. Echt het gaat over, alles gaat goed, al weet je niet alles, het komt wel vanzelf. Een paar regels uit de single, die ook deze keer is geschreven door Olav Hesselmans! Olav kent de muziek van Wimmie en heeft daarom speciaal deze plaat voor hem geschreven. Martin Sterken heeft, zoals bij grote hits als: “De ring die jij draagt”, “Als jij het niet meer weet” en vele anderen, ook deze single weer, met het speciale Wimmie Bouma sausje geproduceerd.

Met steun en toeverlaat Henri van Velzen van HVV Records heeft Wimmie weer een fantastische
plaat mogen maken! Een echte Wimmie Bouma plaat alwaar de sound je meteen aan Wimmie doet denken.

Corry Geerlings “Altijd weer die lach”

Enkele dagen voor de officiële release van z’n voorgaande single ‘Witte wolk’ kreeg Corry Geerlings te horen dat de horecabedrijven hun deuren vanwege de coronacrisis moesten sluiten. Op dat moment stond z’n agenda nog goed gevuld met optredens en waren er volop promotionele activiteiten gepland bij tal van radiostations. Ook deze werden allemaal gecanceld. ‘Het was alsof ik naar de Chinees ging. Het was zoet maar ook zuur. Toch werd de vrolijke albumtrack van mijn debuutalbum uit 2006 goed opgepakt door de nationale radiostations zodat ik toch nog de indruk kreeg niet alles voor niets te hebben gedaan. Het is m’n beste track ooit geweest’, meent Corry.

De uit Venlo afkomstige zanger werkt sinds z’n comeback in november 2019 vol tevredenheid samen met Frank Verkooyen van The Boom Music Studio uit Breda. Z’n nieuwe single ‘Altijd weer die lach’ is een track van het tweede album van Corry. Het is persoonlijk één van z’n favoriete liedjes die echter nooit op single is verschenen. Het originele arrangement bracht het gevoel dat eigenlijk overgebracht had moeten worden, niet voor de volle 100% over. Volgens Corry heeft Frank Verkooyen dat met deze hedendaagse versie wel voor elkaar gekregen. Corry benadrukt wel dat hij ook compleet nieuwe nummers wil opnemen en niet alleen maar oude eigen liedjes in een nieuw jasje wil steken.

‘Altijd weer die lach’, uitgebracht door Nationale Artiesten Parade, is vanaf 25 september 2020 via de legale downloadshops verkrijgbaar maar is uiteraard ook via de streamingsdiensten te beluisteren. De clip, opgenomen door Gieskes Media is te bewonderen bij de bekende TV zenders en op Youtube.

Danique – Een Ware Vriend

Danique is een bekend gezicht in de Nederlandstalige muziekwereld. Zij timmert de laatste twee jaar goed aan de weg en heeft al diverse singles op haar naam staan. “Zeven Jaren”, “Ga Met Me Mee”, “C’est La Vie”, “Drink Jij Een Glaasje Met Mij”, “Hou Me Nog één Keertje Vast”, “Vlieg Nooit Te Hoog”, “Oud Hollandse Medley”, “Wat Was Het Waard”, “In Ons Stamcafé”, “Het Leven Is Een Wonder” en “Een Ware Vriend”.

Al deze nummers zijn goed ontvangen bij het Nederlandse publiek.
De nieuwe single “EEN WARE VRIEND” is een nummer waar veel mensen zich in kunnen vinden.

Vanaf Heden is “EEN WARE VRIEND” overal te downloaden, te streamen en te beluisteren.

Wil jij meer over DANIQUE te weten komen? Bezoek haar dan eens op : Facebook, Instagram, Spotify en YouTube.

Informatie | Boekingen
M : info@stagenl.nl

Informatie Radio | Media
M : info@scorepromotions.nl (Dennis van der Kraan)

‘Geniet van het leven’ single van Kiki Blokx met een boodschap.

Singlecover9 oktober zal een speciale datum blijven in het leven van zangeres Kiki Blokx. Op die dag verscheen
haar debuut single “Geniet van het leven”. Een song met een speciale boodschap.

Kiki verloor een goede vriend en beschreef dat treffend in dit lied. In tegenstelling tot veel artiesten schrijft de nog jonge Kiki haar nummers zelf. De productie was in handen van Maarten de Groot en de videoclip werd geproduceerd door WESCUR.

Dit is het begin van een zangcarrière. Aan haar inzet zal het niet liggen, want naast het zingen is Kiki onlangs geslaagd voor de opleiding zang & artiest.

In deze onzekere corona tijden is het helaas, en dat geldt natuurlijk niet alleen voor Kiki, moeilijk om een nieuwe single in het land te promoten door optredens. Maar, net als de boodschap die in de single zit verpakt moeten we blijven genieten van het leven.

Bryan Stricker releast nieuwe single ‘Gisteravond laat’

Rotterdam, 14 oktober 2020 – Bryan Stricker releast op 14 oktober 2020 zijn nieuwe single ‘Gisteravond laat’. Het nummer verschijnt via PVT Records en zal verkrijgbaar zijn via alle streamingplatformen, waaronder Spotify. De track is de opvolger van zijn single ‘Jij’.

“Het gevoel dat ik met ‘Gisteravond laat’ wil meegeven, is dat je de mensen die je in je directe omgeving hebt, altijd moet koesteren”, zegt Bryan naar aanleiding van de release van zijn nieuwe single. “Ik heb het nummer geschreven uit eigen ervaring en ik denk dat veel mensen zichzelf hierin kunnen herkennen. Iedereen vindt het maar normaal dat er altijd iemand om je heen is. Als diegene door jouw eigen stomme fout wegvalt, ga je vaak pas beseffen hoeveel diegene eigenlijk voor je betekent.”

Biografie: Bryan Stricker is op 21 juni 1993 geboren in Hoorn. Hij groeide op omringd door muziek en stond op zijn tiende al voor het eerst op een podium. Vanaf die tijd wilde hij nog maar één ding: zingen! Vier jaar later nam hij deel aan het programma Holland’s Got Talent, waar hij de halve finale wist te behalen met Nederlandstalige muziek. Hij heeft ook ervaring opgedaan in de jazz- en musicalwereld. Die ervaring neemt hij nu mee met het maken van zijn eigen muziekstijl.  Ondertussen heeft Bryan al heel wat kilometers gemaakt als zanger door onder andere avondvullende programma’s en sfeervolle optredens bij diverse cafés, bruiloften en bedrijfsfeesten. Ook trad hij op tijdens Dutch Valley en in de Ziggo Dome.

RTV: Score Promotions / Dennis van der Kraan

Helen Liebers – Diep in mijn hart

De Groesbeekse zangeres Helen Liebers staat ruim 40 jaar op de bühne. Muziek is haar met de paplepel ingegeven en is haar grote passie. Na 32 jaar actief te zijn geweest in haar eigen band heeft ze besloten om solo te gaan, en met succes. Ze heeft inmiddels diverse singles en muziekalbums uitgebracht en geproduceerd. Eén van de hoogtepunten was het duet “Laat me niet meer zo alleen” die ze samen met haar vader heeft gezongen. Het bijzondere van dit nummer is dat het duet 2 jaar na zijn overlijden is opgenomen.

Haar nieuwe single “Diep in mijn hart” is ter nagedachtenis aan haar overleden man Edwin. Het lied verteld het verhaal over echte liefde, heimwee, samen zijn en in je hart zitten er daar ook nooit meer uit gaan… Het nummer bevat een vleugje country en de tekst heeft Helen samen met Huub Arents geschreven. Gitarist Jan Gerrits, bekend van de Major Dundee Band nam het gitaarwerk voor zijn rekening.

Martin de Jager – Ga weg dan

Martin de Jager heeft er nog geen moment spijt van gehad dat hij besloot om een samenwerking aan te gaan met producer Frank Verkooyen van The Boom! Music Studio. In januari 2019 verscheen de eerste productie uit deze studio getiteld “’k Laat mij niet zeggen hoe ik leven moet”. De opvolger “Vanavond is mij niets te veel” zag datzelfde jaar in september het levenslicht. Met “Ga weg dan”, geschreven door A. Antonissen hoopt hij wederom veel airplay te behalen.

‘Het idee om de bestaande track “Nou ga dan” van Bobby Prins compleet te verbouwen kwam van een vriend van mij. De originele rock-‘n’-roll invloeden zijn door de accordeonpartijen van Daniël Metz en het gitaarwerk van Marcel Fisser vervangen. Wat Frank ervan gemaakt heeft, is gewoon geniaal. Ik ben echt heel trots op de kwaliteit die hij weer heeft geleverd. Ik heb lang getwijfeld om de single nu uit te brengen. In eerste instantie was de planning afgelopen maart, maar in overleg met mijn promotor Dennis van der Kraan, is wijselijk besloten om dit uit te stellen. Om het nu weer op te schuiven was geen optie. De locatie van de clip kreeg ik getipt door een vrouwtje uit Sneek. Zij gebruikte deze oude CAV fabriek, gelegen in Oldeberkoop, voor het maken van fotoshoots. Toen ze mij een aantal afbeeldingen liet zien, was ik meteen verkocht’, glundert Martin.

‘Ga weg dan’, uitgebracht door Nationale Artiesten Parade, is vanaf 21 oktober 2020 via de legale downloadshops verkrijgbaar, maar is uiteraard ook via de streamingsdiensten te beluisteren. De clip, opgenomen door RTV Mediaproductie is te bewonderen bij de clipzenders en op Youtube.

Two Diamonds – ’t is veel te lang geleden

Lieve fans .

Hier is tie dan. Wij vinden dit een waardige opvolger van onze topper de coronasong. Danny Everett en Peter Hübner vormen  samen  de “Two Diamonds”

Nadat ze eerder de Coronasong  opnamen  kon  een vervolg niet  uitblijven.

Een prachtige videoclip maakt  deze song helemaal  een  lied wat  speelt in  deze moeilijke tijd.

Wij zijn erg nieuwsgierig naar jullie reacties.
Geniet ervan.Luister en kijk de klip helemaal af .Tot het eind.

Tommy Lips – De hele dag

‘’De Hele Dag’’ is de titel van de gloednieuwe single van Tommy Lips.

In deze donkere, zware tijden is het belangrijk positiviteit en gezelligheid te brengen onder de mensen. Met het nummer ‘’De Hele Dag’’ is dat dan ook zeker het geval!

De vrolijke klanken, de gezellige sfeer en het lekkere uptempo in het nummer, laten je even ontsnappen aan het leven van alledag en brengt je in gezellige feestsferen.

De productie van de single ligt in handen van Laurens van Wessel, die het in Studio’69 te Zegge, vertolkte tot een echte feestplaat een typische ‘’Tommy Lips Sound’’.

Tommy Lips die bekend staat om zijn meezingers en feestgarantie, heeft met deze nieuwe single zeker weer een lekkere feestplaat te pakken!

‘’De Hele Dag’’ verschijnt op het VNC Label, te Zundert, en de promotie is in handen van Score Promotions.

Met Speciale dank aan: Eline Schrauwen- Familie van Driel – de Jonghe

Grad Damen zet met z’n nieuwe levenslied alle Oma’s & Opoe’s in het zonnetje

Er staat volgens Grad Damen maar één vrouw bovenaan en dat is oma of opoe. Het zijn beide kinderlijke vervormingen van respectievelijk de woorden grootmama en grootmoeder. Ondanks dat Grad al een ander vlot liedje had klaarliggen om uit te brengen leek het hem vanwege de rare tijd beter om een mooi beladen levenslied te lanceren.

Grad: ‘Als hopelijk alles volgend jaar weer normaal is lanceer ik alsnog het nummer wat op de plank ligt. Dat moet uiteindelijk weer boekingen opleveren en dat zit er voorlopig toch niet in. Ik heb het gevoel dat we tegenwoordig 20 jaar terug in de tijd zijn gaan leven. Veel mensen zitten thuis gekluisterd aan de radio of kijken clips op Youtube. De tekst van ‘Oma’s & Opoe’s’ heb ikzelf geschreven. Dat is iets wat ik wel vaker doe voor mezelf. Ik werk dan een idee uit waarbij ik een goed gevoel heb. Daarnaast bedenk ik de melodielijn met m’n piano. Vervolgens ga ik met de demo naar Manfred Jongenelis die zich door mij als het ware laat dirigeren. Vaak is het eindresultaat binnen 1 dag gereed. In het geval van ‘Oma’s en Opoe’s’ was de melodielijn al bekend omdat het een cover betreft. Het onderwerp gaat over de beperkingen die zijn opgelegd om bij die doelgroep in de buurt te komen. Op een gegeven moment besef je hoe belangrijk die mensen in werkelijkheid zijn.

Op Facebook had Grad een oproep geplaatst voor z’n fans om foto’s van oma’s en opoe’s naar hem te sturen die hij wilde verwerken in de videoclip. Grad heeft honderden afbeeldingen ontvangen en dat vond hij aan de éne kant geweldig, aan de andere kant heel vervelend. Hij had gedacht dat hij een stuk of 40 foto’s zou krijgen. Dat aantal had hij namelijk nodig voor de clip. Nu heeft hij veel mensen teleur moeten stellen. Toch is het hem gelukt om een mooie selectie te maken die door clipproducent Niels Horstman|Beeldmaker verweven is in de videoclip. Grad werkt inmiddels al meer dan 10 jaar vol tevredenheid samen met Niels.

Ondanks dat de evenementensector volledig plat ligt heeft Grad geen klagen over werk. Zijn andere passie ‘Tattoo Studio Gradje Damen’ gelegen  in Heusden draait overuren.

Lytse Hille – Kleine meid

De Historie van de Nederlandstalige Populaire Muziek kent door de jaren heen vele Populaire genres. Kwam in de jaren 80 de Nederpop om de hoek kijken, met acts zoals Doe Maar – Toontje Lager eva…….zo was het in de jaren 90 het de ietwat Schlagerachtige klanken van o.a Frans Bauer, Marianne Weber, de trends komen zo af en toe om de hoek kijken van jarenlang de Django Wagner Foxtrotjes tot en met de Reggaeton klanken van bijvoorbeeld John West.

Een genre is altijd overeind gebleven, met soms grote Hits en aandacht en dan weer even niet, maar altijd blijven klinken in de huiskamers van de liefhebbers van het echte pure Volkse genre, dat bijna een stukje Nederlands Muzikaal Cultuurgoed is. Hierbij denkend aan de Zangeres zonder Naam, maar ook Johnny Jordaan of bijvoorbeeld de Four Tak. Liedjes en klanken puur en oprecht voorzien van Teksten uit het leven gegrepen.

De aandacht  hiervoor is ook altijd terug te verwijzen naar de Piraten Stations die juist dit genre heeft behouden en omarmt, waardoor het niet uitgestorven is……….wat een geluk.

Dit wetende en de liefde voor dit genre en doelgroep heeft er toe geleid dat Lytse Hille met zijn producers en schrijvers Emile Hartkamp & Norus Padidar de studio zijn ingegaan om dit sentiment

te vertalen naar een liedje, dat direct omschreven zou kunnen en mogen worden als ’n Piraten Hit, waar niemand zich eigenlijk voor zou moeten en mogen schamen alleen al vanwege de oprechtheid en het zichzelf herkennen van vele vele liefhebbers van de Nederlandstalige Muziek.

Wat een fantastische nieuwe single van LYTSE HILLE met de titel ‘KLEINE MEID”, waarin ouwe tijden in het jaar 2020 nieuw leven wordt ingeblazen.

Nieuwe single Arno Kolenbrander “Ik wil terug”

Na lange tijd heeft Arno besloten weer een ballad uit te brengen.

Waarom?! In december 2019 hebben Arno en zijn vrouw besloten uit elkaar te
gaan. Ondanks dat de beslissing van beide kanten kwam brak er toch een
moeilijke maar vooral emotionele tijd aan. Een maand of 3 later postte Peter
Groenendijk een nummer op facebook wat Arno in 1994 al bij hem als demo
had ingezongen. Eigenlijk was het liedje helemaal vergeten door Arno, maar
toen bleek dat een liedje van 26 jaar oud toch heel actueel kan zijn en je
gewoon nog diep kan raken besloot hij gelijk dit nummer uit te willen gaan
brengen. Dus in de telefoon geklommen en Peter gebeld die het ook heel erg
leuk vond dat zijn oude liedje nieuw leven wordt ingeblazen.

Vervolgens is Arno samen met zijn neef Mario Kolenbrander de studio ingegaan
en hebben het nummer in een moderner arrangement gestoken. Dit
arrangement is daarna in zijn geheel naar Niels Lingbeek gegaan van
Mastersound Studio, die de gitaarpartijen voor zijn rekening heeft genomen, de
single heeft gemixt en gemasterd en hem gemaakt tot het pareltje wat het nu
is…

Arno hoopt dat hij met zijn nieuwe single “Ik wil terug” mensen net zo weet te
raken zoals het hem afgelopen maart deed.

Voor meer informatie: Score Promotions