1 September bestaan we 5 jaar

1 September bestaat Prima-fm 5 jaar. Waar we toen  aan  begonnen wisten we niet zo goed maar ondertussen zijn we wel een goed beluisterd radio station geworden. Met sommige dingen ging het  ons voor de wind maar we hebben ook  hobbels moeten  overwinnen. Soms ging dat moeizaam maar we hebben  ons erdoorheen geslagen.

Er zijn  mensen  gekomen  en  gegaan, door ziekte  hebben we enkele mensen op pensioen  gezet. Er zijn mensen overgestapt naar andere stations en soms hebben we in moeten  grijpen waar belangen verstrengeld raakten.

En toen  kregen  we het  Corona verhaal een rare tijd waarin  we ervoor hebben  gezorgd dat iedereen veilig bleef  en uiteindelijk DJ’s vanuit een  eigen studio  zijn gaan  draaien  voor Prima-fm. Dat hebben we iedereen waar mogelijk was aangeboden  en helaas had niet  iedereen daar oren  naar want vanuit de hoofd studio draaien  blijft toch altijd het leukste.

We wilden graag  iets doen om  een feestelijk tintje te geven aan  ons 5 jarig bestaan maar met de nog vele regeltjes hebben wij  besloten daar toch  nog even  mee te wachten  tot we het  op onze eigen manier toch  kunnen  vieren met onze artiesten  , onze luisteraars en  onze DJ’s.

We gaan er 1 September wel een feestelijk tintje aan geven …..hoe ????

Houd ons die dag maar in de gaten.