De Prima-fm Topper

19 juni t/m 25 juni 2017

Ras muzikant, componist, producer, tekstschrijver én zanger/entertainer Frank Verkooyen, kan z’n geluk niet op dat zijn publiek hem al jaren achtereen zo waardeert. Zijn meest feestelijke repertoire, van ‘Kom wie wil er met mij dansen’, ‘In de wolken’ tot ‘Ineens gaat het leven’, zijn bij elk optreden van deze gezellige Bredanaar, aanleiding voor een uitgelaten stemming. Met zijn warme en authentieke stemgeluid gecombineerd met vele tientallen eigen nummers, zet hij elk plein, zaal en feesttent razendsnel op z’n kop.

Frank Verkooyen, die de laatste jaren is uitgegroeid tot één van meest gevraagde producenten van ons land, tekent ook nu weer voor een nieuwe single waar de vonken vanaf spatten. ‘Niets meer te geven’ is namelijk een moderne, uiterst radiovriendelijke en catchy feestkraker waarvoor de zanger zelf weer in de pen klom en die uiteraard is opgenomen in zijn eigen The Boom! Music studio. Een aanstekelijke melodie, lekker energiek zomers, op pakkende reggaeton klanken, en uitgebracht via Nationale Artiesten Parade. Frank Verkooyen heeft zijn publiek zó veel te geven!

12 juni t/m 18 juni 2017

Kom maar, kom maar van Roy Donders nodigt uit voor Braziliaans zomerdans feest.

De  zanger Roy Donders, het feestbeest uit en de jongen van de handel, die tevens de stylist van het zuiden is en naar het ritme van zijn hart luistert, weet dat de vele vrouwen, een lekkere verschijning zijn en weet hier als artiest perfect op in te spelen.

De Passie van het stylen van de muziek is Roy zijn lust en zijn leven en gaat telkens weer voor Goud.

Elke keer weet de zanger een stap dichter bij de roem van een groot artiest te komen, waar de zanger op pleinen, feesten en kroegen, het dak eraf te laten knallen en de grondvesten weet te laten trillen en te schudden.

Met de nieuwe singel  wat een vrolijke, opzwepende, uptempo Braziliaanse verrassing is.De singel, die van een gloeiend hete zomerse beat voorzien is, past, dan ook weer perfect in de straat van Roy, waar altijd een hoog dansgehalte aanwezig is.

De singel kom maar, kom maar is één groot feest vanaf de eerste Braziliaanse klanken tot aan het eind toe, waarbij de dansvloer niet ongeschonden zal blijven en de toplaag wel een kan smelten en slijten.

5 juni t/m 11 juni 2017

Jannes brengt zijn nieuwe single LAAT ME uit. Het is de voorloper van zijn nieuwe album,
dat op 2 juni is uitgekomen.
De nieuwe single LAAT ME is een vrolijk uptempo nummer en is geschreven door zijn vaste schrijf- en productieteam
Emile Hartkamp en Norus Padidar.

Jannes luid met dit lied zijn jubileum jaar in want hij zit dit jaar 15 jaar in het artiestenvak.
De nieuwe single LAAT ME is een van de 12 nieuwe liedjes van zijn splinternieuwe album ‘Gevoel Van Samen Zijn’.
Ook zijn daar nog 3 oude nummers aan toegevoegd, die in een nieuw jasje zijn gestoken.

Het jubileumjaar wordt op zaterdag 7 oktober 2017 bekroond met een spetterend jubileumconcert
in het Gelre Dome te Arnhem.

Wij zullen Jannes dit jaar blijven volgen.

29 april t/m 4 juni 2017

Eigenlijk is deze single al opgenomen in 2015, maar nu extra emotioneel, mei 2017, voor de zieke moeder van de sympathieke 46 jarige in Ede geboren Nederlandse zanger,
die sinds hij kon lopen al zingt: “Antonio (Holsken)” !!! We leven allemaal mee met deze mooie plaat, die ook in het Duits verkrijgbaar is

Boven de wolken is de nieuwe en gevoelige single van Antonio. Dit levenslied, waar zoveel waarheid in zit en iedereen zal raken, want het leven verloopt altijd niet voorspoedig en ooit maken wij het allemaal eens mee.
We kennen Antonio natuurlijk van de up tempo nummers: Boem Boem, Piri Piri, Maak me gek gooi je haar los.
Maar waar alles mee begon waren de levensliedjes , Alle tranen die ik huilde ,
Dit is de laatste nacht , Lieve Heer.

“Boven de Wolken” is zo mooi geschreven en past zo bij het herkenbare stemgeluid van Antonio.
De Clip is gemaakt in Europa’s eerste reuzenrad boven de zee,die staat in Scheveningen. Het ruim vijftig meter hoge reuzenrad telt 36 gesloten gondels met airco waaronder één VIP-gondel die is voorzien van een glazen bodem en in deze gondel is de clip opgenomen.

 

22 mei t/m 28 mei 2017

Wimmie Bouma; 36 jaar, schilder en zanger, getrouwd en vader van twee kinderen, heeft de afgelopen jaren bewezen een blijvertje te zijn binnen het Nederlandstalige lied. Nummers als ‘Als Jij Het Niet Meer Weet’, ‘Mijn Kleine Rosa’, ‘Zing En Leef Zonder Zorgen’, ‘Jouw Tranen Liegen Niet’, ‘Mambo Mambo’ of ‘Gewoon Even Teveel’, om er maar er paar te noemen, zijn- en worden volop gedraaid in het land en worden door de liefhebbers van het levenslied omarmd.  En dit geldt evenzo voor de albums ‘De Verleiding’, ‘De Ring Die Jij Draagt’ en ‘Het Leven Is Mooi’ die Wimmie sinds 2009 op de markt bracht.

Na een uitstapje is de Zwolse volkszanger trouwens weer terug op het vertrouwde nest. In goed overleg heeft Wimmie namelijk weer onderdak gevonden bij HvV-Entertainment van Henri van Velzen. Voor de opnames van zijn nieuwe single ‘Nu Jij Nog!’ keerde hij dan ook weer terug achter de microfoon van topproducer Martin Sterken in diens studio. “Het is weer tijd voor een echte Wimmie Bouma-plaat”, zo lieten de zanger en zijn managementteam weten! Deze nieuwe plaat, naar het Nederlands bewerkt door Martin Sterken, is een gepassioneerde, energieke en ritmische popschlager waarvan de verwachtingen hooggespannen zijn. De single zal vergezeld gaan worden door een fraaie videoclip vervaardigd door Tvoranjeclips.nl van William Ten Kate. Kortom.. Wimmie Bouma is helemaal terug!

15 mei t/m 21 mei 2017

De Brabantse hitzanger Jeffrey Heesen, bekend uit het SBS programma Bloed Zweet & Tranen en hits als “Mag Ik De Zon Laten Schijnen” en “M’n Engel”, leefde jaren in doodsangst als hij in een vliegtuig moest stappen. Toch trok hij onlangs de stoute schoenen aan en stapte hij in het vliegtuig om voor een ruim acht uur durende vliegreis naar New York.

Op aandringen van Riekie heb ik dus toch maar de stoute schoenen aangetrokken en de stap naar een lange vliegreis gemaakt. We hebben een geweldige tijd beleefd in New York, want het is een prachtige stad die alles overtreft.”“We hebben meteen van gelegenheid gebruik gemaakt om daar mijn nieuwe videoclip op te nemen voor mijn nieuwe single “Jij””, vertelt Jeffrey.

Daarnaast hebben we ook nog een doorreis gemaakt naar Memphis om Graceland, het huis van mijn idool Elvis Presley, te bezoeken. Dat was een ongelofelijke ervaring om mee te maken.

Jeffrey vertelt verder: “Door de lange vliegreis voelde ik me uiteindelijk op mijn gemak in het vliegtuig, en durf ik gerust te stellen dat ik mijn vliegangst overwonnen heb. Sterker nog; bij terugkomst hebben we meteen een vakantie geboekt naar Curaçao. Ik had geen enkele moeite meer om in het vliegtuig te stappen. Je moet het gewoon doen, en uiteindelijk voelt het bijna net zo normaal als het instappen in een auto. Ik ben Riekie heel dankbaar dat ze me heeft overgehaald om toch de stap te maken. We wonen sinds enkele maanden gelukkig samen en hopen met elkaar in de toekomst nog meer van de wereld te kunnen zien.”

8 mei t/m  14 mei 2017

Wendy de Laat staat zoals zij zelf zegt voor liedjes met hart, ziel, de lach en een traan, waarmee de Brabantse zoveel mogelijk mensen hoopt te plezieren maar ook te raken. De vrolijke zangeres uit Oosterhout merkt dat haar carrière een duidelijke stijgende lijn laat zien sinds dat zij in 2014 voor het eerst van zich liet horen met de door haarzelf geschreven single ‘Zonder Jou’. Deze debuutsingle vormde de inleiding naar de release van achtereenvolgens ‘Mijn Kind’, ‘Liegen En Bedriegen’, ‘Vergeet Mijn Naam’ en ‘Wat Ik wil zeggen’. Die laatste single is van november vorig jaar en ook deze kreeg weer volop aandacht bij de radiozenders en muzikale televisieprogramma’s, en is in de smaak gevallen bij het publiek.

Wendy zal komende zomer wederom haar opwachting maken bij het altijd drukbezochte evenement Oosterhout-Live en daar zal ze zeker ook haar nieuwe single ‘Maak Veel Mooie Dagen’ ten gehore gaan brengen. “Een lekker positief nummer op een prettig tempo en eentje met een flink feestgehalte”, zo meldt de Oosterhoutse. Tekst en muziek zijn van de hand van Femke Reuvers en Frank Verkooyen en de laatste is tevens verantwoordelijk voor de productie van deze feestelijke meezinger. “Een nummer dat ik nu echt nodig had om m’n repertoire bij mijn optredens een extra boost te geven, en eentje waarmee de zalen en kroegen zeker te weten op z’n kop worden gezet! Een nummer ook dat als je op de werkvloer staat, en je hoort ‘t op de radio, je werkdag absoluut vrolijk maakt”, aldus Wendy de Laat over haar nieuwe single welke verschijnt via Nationale Artiesten Parade.

1 mei t/m  7 mei 2017

Armand Fuchs
gekozen voor een fulltime zang carrière.
Armand bracht eerder uit:  “Leven lukt me niet met jou”,” Zomertijd” & “Lekker Ding”. Zijn debuut single was, ”Al The Thieme” waar het allemaal mee is begonnen.Na vele jaren als fietsenmaker te hebben gewerkt in Amsterdam heeft
Nu 15 jaar verder en een brok ervaring te hebben opgedaan komt hij opnieuw uit met een eigen single met als titel “ Ondeugend”.
Deze single is tot stand gekomen door de heren van Tilburg van box 5 o.l.v. Paul Nuijten en Bas Van Tilburg waar Armand regelmatig zijn stemgeluid en performen mag tonen.
Er is voor een studio gekozen in Alkmaar genaamd Ger Oerlemans Producties.
Deze studio o.l.v. van Ger Oerlemans heeft er ook voor gezorgd dat er een aantal mooie producties klaar liggen voor het aankomend album.
De single Ondeugend geschreven door René Portegies moet een nieuwe draai gaan geven aan Armand Fuchs zijn carrière als zanger.
Armand zijn nieuwste release “Ondeugend”, is de eerste single van het aankomend album wat volop in de maak is en wat volgens verwachting medio 2018 uit zal gaan komen.
Alles onder het label van T-Rec  onder leiding van Speer Stok te Hilversum.
Ook heeft Armand veel steun aan Michel Reijinga  van MR Events die hem gaat ondersteunen en gaat begeleiden in zijn loopbaan als zanger.
Michel Reijinga heeft al veel ervaring in presentaties en organiseren van evenementen op grote schaal o.a.: Gaypride, Circus Herman Renz En artiestenreizen naar Ibiza en Curaçao i.s.m. Rob Brouwer van Corendon.
Armand hoopt ook dat dit na jaren hard werken met veel up’s en downs dit een stap is waar hij erg naar verlangt! Zijn droom is dan ook gewoon te zingen en veel mensen blij te maken zoals we Armand kennen. Uiteraard ook ondersteunt door zijn plugger Dennis vd Kraan. A.s. 20 april is het dan zo ver dan gaat  hij zijn nieuwe single presenteren aan het Nederlandse publiek.
Iedereen die hier bij wil zijn is van harte welkom om dit met een hapje en een drankje te willen bijwonen verzorgd door eigenaar Jos Bolte en Michel Brandt van Brandt in de keuken
Locatie: Joseph Sports & Kichen   Escapade 1 1183 NM Amstelveen
Entree Gratis!

24 april t/m 30 april 2017

Nick Koot is een schoolvoorbeeld van een door de wol geverfde
jonge volkszanger: spontaan begonnen op een avondje op de camping,
doorgegroeid met ’n avondprogramma in het plaatselijke café,
z’n eerste echte plaatje in 2013 en ziedaar… a star is born !
Dit eerste plaatje (Kom Mee Genieten) wordt al snel gevolgd door de
succesvolle opvolgers Een Nacht Met Jou en Het Ritme Van Mijn Hart en
Nick’s laatste wapenfeit Alles Voor Één Nacht in 2016.

Anno 2017 maakt Nick de overstap naar Smaragd Music
en de productionele begeleiding van multi-instrumentalist Manfred Jongenelis.
In zijn opnamestudio, waar de Vaderlandse artiesten-top hun draai
duidelijk gevonden heeft, gingen ze aan de slag. De unieke en relaxte sfeer
zorgde voor een song, waar Nick zo lang naar zocht: Ik Wil Maar Één Ding !

Ik Wil Maar Één Ding is geschreven en gecomponeerd door Manfred Jongenelis,
die Nick absoluut mee wilde laten profiteren van het snel naderende voorjaar.
Een vlot en modern melodietje, perfect passend bij onze jonge zanger en
zijn vele evenzo jonge fans. Een liedje waar bij de zon direct gaat schijnen
en waar bij iedereen een spontane lach op het gelaat verschijnt.
En heus heren… neem het gerust van ons aan:
Rokjesdag wordt dit jaar met deze hit nog veel mooier…
_ _ _ _ _

Nick Koot is voor promotie beschikbaar
via Dennis van der Kraan, Score Promotions:
+31 (0)6-419 857 07 of dennis@scorepromotions.nl

17 april t/m 23 april 2017

Zingen zit de familie Knipping in het bloed. Naast vader en zoon, Jean Knipping en Jean Knipping Jr., zingt ook Joey, de andere zoon van vader Jean, een aardig nootje mee. Broers Jean Jr. en Joey vonden het dan ook de hoogste tijd om eens samen een nummer op te nemen.

Het eerst nummer was “Juanita” en nu lanceren ze de tweede duet single “Daar sta je dan”

Een heerlijk nummer wat vooral uptempo de sfeer zet.

We zullen de hele familie Knipping regelmatig op feesten en in de regio horen zingen en ze maken er altijd een feestje van.

10 april t/m 16 april 2017

Peter Beense , bijna geboren met  de microfoon  in  de hand ia al  meer dan  30 jaar actief in  de artiestenwereld.

Of dit  nu  een  Amsterdamse nacht  is, in  de kroeg  waar  hij  ook  Uw biertje tapt of samen met  andere artiesten  een feestje weet te maken  van  ieder optreden.

Nog  lang  niet  is hij  van  plan om  ermee te stoppen want  door zijn  fans word hij  op handen  gedragen  en  ieder  nummer of album  wat  uitkomt tot een  succes brengt.

En nu  is er dan het  nieuwe nummer”Nu weet ik  wat  liefde is” geschreven is door Frank Verkooyen en Femke Reuvers. Een  up tempo nummer met  die heerlijke Amsterdamse inslag.

3 april t/m 9 april 2017

Als voorloper van het aanstaande album van Lytse Hille verschijnt als eerste in de serie van drie z’n nieuwe single ’24 Billen’. Het is volgens Lytse een humoristisch liedje dat gaat over een groep kameraden die tijdens een ‘wandeling’ door Amsterdam in een bananenbar terecht komen. Ze zien daar 12 meiden die 24 prachtige billen tonen. De avond kan niet meer stuk en kost een kapitaal.

De tekst is geschreven door Emile Hartkamp. Het vertegenwoordigd helemaal het  geluid van  Lytse Hille en  de bijbehorende clip is ook echt helemaal  super geworden.

 

27 maart t/m 2 april 2017

In 1993 deed Versluys mee aan de soundmixshow. Tijdens de live-uitzending werd hij geraakt door een camera kraan, waardoor zijn hoofd begon te bloeden tijdens het optreden.  Het optreden werd gestaakte en na een ingelast reclameblok kon Kees Versluys het optreden zonder bebloed hoofd kon overdoen. Hij werd uiteindelijk derde.

Zijn singles Verslaafd aan jou, Ik heb Sjans en Ik wil de nacht met je delen kwamen in de tipparde  van de top 40 terecht.

Nu dan  de nieuwe single”Ik leef mijn  leventje zoals ik dat  wil”

Versluys trad in 2010 in Nederland en Amerika op met shows waarin hij een ode bracht aan Elvis.

20 maart t/m 26 maart 2017

De nieuwe single van  Colinda is een heerlijk  vlot liedje, geschreven  door Jeffrey Weber.

Met  de vaste producer Harald Queens is het  het  zo herkenbare  Colinda geluid geworden.

De leuke  clip die bij  dit liedje hoort is opgenomen  samen  met  Frank  van  Etten.

Ook  is  Colinda  regelmatig  in  de studio aanwezig  zijn  want  de opnames voor een  nieuw  album zijn  in  volle gang.

Dus gaan  we daar met  z’n  allen  naar uitkijken.

13 maart t/m 19 maart 2017

Riny Valentijn heeft al een aantal eigen Nederlandstalige nummers op zijn naam staan met diverse variatie in zijn muziek, zoals Spaanse, Polka, Latin en Ballad nummers.

Omdat Riny Valentijn het altijd leuk vind om weer nieuwe geschreven nummers uit te brengen, heeft hij nu gekozen voor “Risicoloos” met een Reagea sound.

De tekst en muziek is geschreven door Chris Cohen en wordt onder de label C.D.S. Music uitgebracht.

6maart t/m 12 maart 2017

In  2006 begon  de  Nijmeegse Gertjan Wels aan  de weg te timmeren  door  met  zijn grootste passie tot uitvoer te gaan brengen , namelijk zingen.

Zijn  stem  en  muziek  vallen  in  de smaak  bij  het  publiek en in  2007  kwam  zijn debuutsingle ” Over en  Voorbij’ uit.

Er zijn al heel wat  mooie singles  voorbij  gekomen maar nu komt  zijn   debuut album in maart  uit.

“Speciaal voor jou” is een  eerbetoon  aan  zijn  vader die op zijn sterfbed zijn  zoon  heeft aangemoedigd  dit album  te maken.

Van dit album is  de  single “Ga jij maar weg”uitgekomen.

Namens Prima  fm  wensen  wij  Gertjan Wels heel eel succes met  dit mooie album  en  de single.

27 februari t/m 5 maart 2017

Een gelegenheids duo bestaande  uit Jean Knipping sr en Roderick van  Kerkhof, die met  deze single  geld in  proberen te zamelen voor  autistische  kinderen.

Muziektherapie slaat  bij  deze  kinderen heel  goed aan om los te komen.

Een  super goed doel  dat  wij  bij  Prima fm volledig  steunen.

Het nummer  Hee lekker ding is sprankelend en  gezellig straalt vrolijkheid  uit.

6 februari t/m 12 februari 2017

Willem Barth uit Doetinchem is een zanger die met zijn eigen liedjes overal sfeer weet te brengen.
Een echt Hollandse volkszanger dus met een heerlijk stemgeluid.

Hij werd bekend met de single “Aan alle mooie meiden” en dit lied wordt nog steeds uit volle borst meegezongen door het publiek
De nieuwe single van Willem Barth “Zeg heb jij iets tegen mij” is weer zo’n heerlijk eigen nummer die je pakt en met de prachtige warme stem een echte inpakker.

+++++++

30 januari t/ 5 februari 2017

Vrijdag 27 januari was de release van de nieuwe single van Rene Schuurmans “Hé, doe niet zo sexy”

Een nummer wat roept om er een feestje van te maken.
Het nummer komt van eigen hand en geeft de Schuurmans sfeer gelijk weer.

Bovendien is Rene bezig met een nieuw album die in maart van dit jaar uit gaat komen.

We gaan dus zeker veel horen van Rene dit jaar maar voor nu wensen we hem heel veel succes met zijn nieuwe single.