De Prima-fm Topper

15 oktober t/m 21 oktober 2018

Nieuwe single In ’t Hof is een ode aan John Lennon

Zijn vorige single “helemaal niks” werd in het voorjaar van 2018 al veel gedraaid op regionale
en landelijke radio en de bijbehorende videoclip stond 8 weken in de TV Oranje top 40.
Achter zijn nieuwe single “is zoals het is” zit een bijzonder verhaal: Het is een eerbetoon aan de legendarische zanger en liedjesschrijver John Lennon.

Ode aan John Lennon

Voor de tekst van het lied “is zoals het is” hertaalde In ’t Hof een aantal uitspraken van de legendarische Beatles-Zanger. En het eerst couplet is een directe verwijzing naar misschien wel het bekendste
liedje van John Lennon: “Imagine”. “Is zoals het is” is bedoeld als eerbetoon aan de legendarische ex-beatleszanger, maar ook een lied zoals we dat kennen van de Nijmeegse singersongwriter.
In ’t Hof: Melodieuze, Nederlandstalige luisterliedjes met teksten die er toe doen!

In ’t Hof schrijft alternatief volkslied Bonaire

Eind 2017 vroeg een collectief van Bonairiaanse musici aan In ’t Hof om hulp bij het maken van een lied dat de sfeer van het eiland weergeeft. In ’t Hof schreef het lied, nam een demo-versie op
in Nederland en stuurde deze op naar Bonaire. Vervolgens is de definitieve versie van het lied opgenomen met lokale muzikanten, zangeressen en een rapper.
Voor de promotie is ook een videoclip
gemaakt: De parelwitte stranden, het prachtige zeewater en de flamingo’s die Bonaire zo kenmerken zijn hierin op hun mooist te zien. Op 31 augustus gingen het lied en de videoclip in
première.

In ’t Hof

Dirk-Wim in ’t Hof speelde vroeger in de Nijmeegse band Het Kaf en bij het muzikaal kindertheater-gezelschap Kleintje Kaf. In ’t Hof treedt op als zanger, gitarist en verhalenverteller op in café’s,
theaters, huiskamers en festivals. Zijn liedjes worden regelmatig gedraaid door landelijke en regionale radio.

8 oktober t/m 14 oktober 2018

Na-ZomerHit voor Bertha Verbeek

Deze 36 jarige zangeres uit Gouda, is er een die echt haar eigen koers vaart en zich zeker niet laat verellen welke stijl ze moet zingen.
Deze goede eigenschap brengt Bertha dan ook erg veel, de ideeen voor haar liedjes die vind ze vaak zelf.

Grote voorbeelden voor Bertha zijn oa Aretha Franklin en Tina Turner, dames met veel volume en ook echt hun eigen sound, dat is de rede waarom Bertha ook haar eigen ding doet.
Met haar nieuwe single heeft ze de single “Bidi bidi bom bom” van Selena Quintanilla die in 1994 is gereleased en al vele miljoenen streams en kliks heeft genomen.
Voor de Nederlandse Tekst bewerking is Bertha zelf verantwoordelijk.
Het eindresultaat mag er dan ook zeker zijn een vrolijke swingende en vooral dansbare single.

1 oktober t/m 7 oktober 2018

Wie de Nederlandstalige muziekscene de afgelopen jaren een beetje heeft gevolgd zal de naam LeRoy en DeWitten niet onbekend in de oren klinken. Ze onderscheiden zich met originele composities die afwijken van het repertoire wat je doorgaans hoort. Ook hun inmiddels 9e single ‘We staan hand in hand’ is weer van een bijzondere klasse: de tekst verhaalt over wat ons als Nederlanders in dit prachtige land bindt en wat onze identiteit bepaalt. De strijd van het lage land tegen zee en rivieren. Storm, wilde regens, wij houden hier stand, net als de kinderen, vrouwen en mannen in de clip.

Het nummer heeft een meeslepende melodie die weer werd geschreven door gitarist Jan de Wit, schitterend vertolkt door zanger LeRoy Aarts en door multi-instrumentalist Dirkjan de Wit tot een afgerond geheel voltooid. In de productie werden de mannen bijgestaan door George Konings van de Sound Vision Studio te Arnhem, aangevuld met een toepasselijke videoclip van Vincent Bodt van Go Steady. Meer info: www.leroyendewitten.nl

24 september t/m 30 september 2018

Verrassend, vurig, volwassen
Roland Verstappen na 25 jaar opnieuw op weg naar de hitlijsten

Ken je hem nog? De meezinger ‘Helemaal niets’ van Roland Verstappen? En de radioplaat “Zij Is Een Wonder” van hetzelfde debuutalbum? Terwijl de in 1993 door Peter Koelewijn geproduceerde hitsingles het nog steeds goed doen op menig karaoke feestje, komt de zanger anno 2018 met een nieuw geluid. Op het in 2017 gelanceerde album ‘Oase van Licht’ laat hij als voorman van de band Verstappen horen hoe hij door de jaren muzikaal is gegroeid. Hij verraste met een volwassen en vernieuwende Nederpop sound en kreeg veel airplay met de singles OASE VAN LICHT en VRIJ.

Verstappen 2.0
Met het album “Oase van Licht” heeft Roland Verstappen, zoals we hem kennen uit de jaren 90, zichzelf muzikaal opnieuw uitgevonden. Met hetzelfde vuur als in zijn jonge jaren, maar nu met band en meer talent zien we een verbeterde versie van de muzikant. Of Verstappen hiermee weer tracks neerzet die over twintig jaar nog mee worden gezongen zal de tijd vertellen. Aan de kwaliteit van de muziek en het enthousiasme van de muzikanten zal het niet liggen. Maar ook SOLO of met topmuzikant COR MUTSERS staat hij zijn mannetje. Zijn (hun) optredens zijn intens, vakkundig en amusant. Een ENTERTAINER en MUZIKANT Pur Sang.

Luister maar eens naar de nieuwe single LIEF VAN BINNEN. Popfolk met een wel erg behoorlijke drive… een feestje van 3 ½ minuut. Met een tekst die je raakt… het gaat over vooroordeel.. afrekenen op uiterlijk maar kijk ook eens naar binnen… geef de ander een kans. Lief Van Binnen. Roland is als singer/songwriter actief op verschillende podia. Daarnaast schrijft hij voor en met anderen zoals Rene Karst en Vinzzent aan hits to be… Bovendien produceert hij in zijn bescheiden studio in Poppel in België verschillende spannende projecten. Hij is nog lang niet uitgespeeld…!

17september t/m 23 september

Op jonge leeftijd trad zanger Ronn Amsterdam al op bij Henny Huisman, en zat hij met Gordon bij Eddy Becker.

Is de Wijchense volkszanger bezig aan een landelijke comeback. Met dit prachtige nummer zal dat zeker gaan lukken en zullen we “Ronn Amsterdam”, binnenkort op diverse festivals en landelijke tv gaan zien.

Het nummer is ook te vinden op alle bekende downloadplatforms zoals Spotify, Deezer &  etc Ronn heeft al twee single’s op zijn naam staan. “Mijn Amsterdam” en “Door Jou” Beiden teksten door hem zelf geschreven!

En nu een geheel ander nr. Tekst en muziek geschreven door “Patrick de Vormer” Titel van het lied. Onbereikbare liefde Tekst : P de Vormer Opname : SE Music Clipopname : Perfect Clips

10 september t/m 16 september 2018

Ricardo zingt het liefst in de stijl van Jeroen v/d Boom en Tino Martin, Op de podia brengt hij hun liedjes altijd ten gehoor door aanvraag van het publiek,

Ricardo zingt al een paar jaar, en heeft hiervoor al een cover uitgebracht van Ricky Martin met een Nederlandse tekst “Wie wordt mijn prooi” door het velen optreden en zijn werk is het er telkens niet van gekomen om een plaat op te nemen, nu was de gelegenheid en de tijd rijp en heeft Ricardo een platencontract en een manager bij BLING MUSIC B.V.

Met deze nieuwe single hebben wij er denk ik toch een heel verfrissend product neergezet. Dit Nederlandstalige poppy nummer is geschreven en geproduceerd door niemand minder dan Henk Damen. Wij zijn zeer benieuwd wat de luisteraars en fans van Ricardo’s nummer vinden.

Bron: Bling Music

3 september t/m 9 september 2018

De goedlachse Frans van Dorland is geboren en getogen in Nijmegen en daarmee een rasechte Nijmegenaar. Als kind was Frans al bezeten van muziek en kwam hij via via in contact met zanger en tekstdichter Henny Thijssen (bekend van Hazes teksten), die Frans verder op gang hielp in de muziekwereld.

Frans kreeg regelmatiger optredens en begon steeds meer plezier te krijgen in het entertainen van publiek. Henny deed Frans het aanbod om een liedje te gaan schrijven. Dit resulteerde in de debuutsingle “Alleen” welke in 2017 verscheen. Na het succes van deze debuutsingle werd het tijd voor een opvolger daarvan en dat resulteerde in “Ik ben mijn jaloezie verloren”, met daarin opnieuw de bekende Shadows gitaar (Fender), waarmee wordt terug gegrepen naar de vijftiger/zestiger jaren. Dat gevoel naar die jaren zal zeker herkenbaar zijn voor velen bij deze single.

De productie van deze single lag in handen van Maarten de Groot (M Works Studio). Met deze blues aanvoelende single zet Frans van Dorland een volgende belangrijke stap in zijn muzikale carrière en laat hij zien dat we in de toekomst nog veel van hem zullen gaan horen…Uiteraard wordt de single begeleid door een stijlvolle videoclip, die te vinden is op Youtube.

27 augustus t/m 2 september 2018

Henk Dissel had het idee om zijn fans een cadeutje te geven, en had nog een ballad op de plank liggen, nadat hij 24 uur online stond kreeg Henk onwijs veel berichten en stond hij binnen 24 uur op nummer 1 op de itunes top 100. Het is een meezinger geworden.

Een hit is geboren. De clip is opgenomen in Boedapest.
Daarnaast zal Henk in 2019 wederom weer een groot concert geven, na een uitverkochte AFAS live in 2017 zal nu de Brabanthallen aan de beurt zijn. De kaartverkoop loopt ook er goed. Daarnaast staan er voor dit jaar nog 2 releases op de plank, dus hou Henk goed in de gaten.

20 augustus t/m 26 augustus 2018

John Anders hoopt dat z’n fans met de heupen los gaan als ze zijn nieuwe single ‘De Goudgele rakker’ horen.  Het nummer is geschreven door Francis Write en gecomponeerd door M.B. Rietveld. John is terecht maar wat trots op dit vrolijke nummer met de kenmerkende “kroegen” sound, welke verschijnt onder het label van Angelsrecords. Na z’n deelname aan Bloed. Zweet en Tranen in 2013 is ‘de zingende schoorsteenveger’ niet stil blijven zitten. Diverse singles waren het gevolg.

‘De Goudgele rakker’ is een feestnummer wat blijft hangen. Voor de clip van het liedje had John een oproep gedaan op Facebook om met grote getalen naar het Café in Gouda te komen om daar te samen de videoclip te maken. Hierbij werd hij overspoeld door het groot aantal mensen welk speciaal voor hem daar waren gekomen. Appie Hofstede van de firma Idreams Pictures heeft er daarom ook een fantastische clip van weten te maken.

13 augustus t/m 19 augustus 2018

Het prachtige en uitstekend ontvangen levenslied ‘Het Mooiste Deel Van Mij’, laat volkszanger Peter Beense nu volgen met een klapper van een feestsingle! ‘Alles Draait Om Geld’ gaat zonder ook maar een beetje twijfel de pleinen, kroegen en feesttenten omdopen tot één grote deinende omgeving!

Meer dan 30 jaar geleden kreeg hij bekendheid in het Amsterdamse kroegencircuit als de ‘zingende kelner’. In de loop der jaren is Peter uitgegroeid tot dé vertolker van het oer volkse geluid met de karakteristieke lach en traan, die daar nu eenmaal bij horen.

“Nú moet je genieten want straks ben je te laat. Want wanneer alles draait om geld.. dan heb je mooi een arm leven”, aldus Peter op zijn nieuwe door Frank Verkooyen geschreven, gecomponeerde en geproduceerde single. Vergeet dus nooit dat rijkdom niet bestaat uit geld. Dus als je zit met je vrienden, geef dan eens een slinger aan de bel voor een rondje, in plaats van je geld te gaan zitten tellen!

Voor de bijpassende videoclip nestelde Peter zich in café Lowietje in de Jordaan om het verhaal van zijn fonkelnieuwe single volledig tot uitdrukking te laten komen. ‘Alles Draait Om Geld’ van Peter Beense, dat via Nationale Artiesten Parade op de markt is gebracht.

6 augustus t/m 12 augustus 2018

De in Eindhoven geboren en woonachtige Frans van Adrichem presenteert met “In dit  mooie café” alweer zijn derde single. Vorig jaar debuteerde hij met de single ‘Het Maakt Niet Uit’ welke opgevolgd werd door ‘Ga Door ’t Vuur Voor Jou’. Hiermee wist Frans al de nodige aandacht op zich te vestigen en nu is het tijd voor zijn derde single.

‘In Dit Mooie Café’ is een vrolijke en feestelijke meezinger die de luisteraar meteen pakt. De productie werd verzorgd door Peter van Nierop in de Strictly Music studio. In nauwe samenwerking met D.E.A. Records is het voornemen van Frans van Adrichem om zijn carrière verder uit te bouwen.

30 juli t/m 5 augustus

Op 17 juli jl. lanceerde Rox van Driel haar nieuwe single ‘Jij bent mijn wereld’. De reacties die Rox ontving overtroffen haar stoutste verwachtingen. Momenteel reist ze heel Nederland door voor interviews bij radiostations en bezoekt een aantal evenementen waar tv registraties van worden gemaakt. Al met al een drukke tijd voor de altijd positieve zangeres uit Kapel-Avezaath.

Het is de eerste keer dat Rox een polonaise nummer uitbrengt. ‘Dat stond al lange tijd om mijn verlanglijstje. De opname vond al enige tijd geleden plaats, maar vanwege mijn deelname aan het SBS6 programma ‘Topper gezocht’ heb ik even gewacht. Samen met m’n team zijn we meerdere stappen aan het maken om verder te gaan.

Trots is Rox ook op de videoclip. Deze heeft ze namelijk zelf compleet geproduceerd. In totaal is er 20 uur gefilmd. In alle vroegte ging ze met haar vader, moeder, zus en goede vriend Silas naar Barneveld alwaar een hete luchtballon van Mees van Dijk klaarstond . ‘Je hebt echt niet door dat je op anderhalve kilometer hoogte rondzweeft. De zonsopgang op zo’n manier beleven is echt geweldig. Marco van der Tuin heeft geregeld dat we ook twee uur gebruik konden maken van een heuse authentieke zweefmolen. De kleurrijke beelden die de drone maakte stralen van positiviteit. Ook de fans van Rox die figureerden in het café vermaakten zich uitstekend. Binnen een half uur zongen ze het nummer al gezellig mee. Als dit een voorbode is van het eventuele succes ben ik zeer tevreden’.

23 juli t/m 29 juli t/ juli 2018

Al op 8-jarige leeftijd wist de in Den Bosch geboren Tilburger Wesley van Gorp wat hij wilde; zingen op elk feestje of partijtje bij vrienden en familie! Toen ook begon het dromen over een professionele zangcarrière. Na succesvolle deelnames aan talentenjachten verscheen 10 jaar geleden alweer zijn debuutsingle ‘Waarom’ op de bekende klanken van René Froger ’s liedje ‘Woman’. Na zijn vorig jaar uitgebrachte nummers ‘Ondanks Alles’ en ‘Alle Lessen’ vond Wesley mede op aandringen van zijn vrouw in Ronald Visch vanRood-Hit-BlauwProdukties dé ideale partner om zijn carrière verder een boost te kunnen gaan geven.

De inmiddels 30-jarige Brabander is trots op het team om hem heen dat zich nu ten volle inzet voor hem. Deze geboren volkszanger, talentvol en zeer gedreven, iemand die uit het juiste hout gesneden is voor een geslaagde loopbaan als artiest, lanceert nu zijn gloednieuwe single ‘Laat ons proosten’. Met deze door Marco Meesters geschreven en Sonic Solutions geproduceerde radiovriendelijke track, zou Wesley wel eens een single in handen kunnen hebben waarmee hij volgers van het Nederlandstalige lied razendsnel aan zich gaat binden.

9 juli t/m 22 juli 2018

Biografie/Nieuws

Danny Everett begon zijn muzikale carrière als zanger bij de Tilburgse Rock & Roll band “the Spectacles”. Een demo cassette bij een platenstudio zorgde voor bekendheid bij locale radio & tv stations. Danny begon een solo carrière op verzoek van een platenfirma. In het verleden heeft Danny samen met zanger Dries Holten (Sandra & Andres) een top 10 hit gescoord met zijn lied “Indo Dreams”. Dit lied opende in die tijd vele deuren binnen de muziekwereld. Vele CD albums, singles en dvd’s volgden. Danny heeft in de afgelopen jaren een warme zang stijl ontwikkeld die vaak wordt vergeleken met Jack Jersey. Vele cd duetten heeft hij opgenomen met bekende Nederlandse artiesten. Binnen de Indische gemeenschap is hij geen onbekende meer; (pasar malams, dansavonden, Rock & Roll feesten en partijen) en zelfs een stukje over de grens naar België en Duitsland. Zijn nieuwe uitdaging is om zijn zangstijl verder uit te breiden voor een breder publiek binnen het Nederlands talige circuit.

Danny heeft voor zijn produkties sinds Juni 2018 onderdak gevonden bij Rood-Hit-Blauw Produkties.

Danny Everett breidt repertoire verder uit!

In 1989 begon de muzikale carrière van Herman van der Velden. Vanwege de speelfilm Jailhouse Rock met Elvis Presley (zijn grote voorbeeld) in de hoofdrol als Vince Everett i.c.m. zijn jongste broertje koos hij destijds voor Danny Everett als artiestennaam. Als zanger begon hij bij de Tilburgse Rock & Roll formatie The Spectacles. Na een duet met Trea Dobbs & de band start in 1995 zijn solocarrière. Optredens volgden evenals de release van diverse albums, en daarnaast is hij verantwoordelijk voor A Tribute To Jack Jersey Show! Danny is een graag geziene artiest op grote evenementen binnen de Indische gemeenschap zoals de Pasar Malams, dansavonden, Rock & Roll feesten en daarnaast is hij zelfs ook in België en Duitsland te bewonderen.

De in Boxtel woonachtige zanger boort momenteel een nieuwe doelgroep aan om zodoende een breder publiek te kunnen bereiken. Dit doet hij met Nederlandstalige liedjes. Hij vond in Rood-Hit-Blauw Produkties de ideale partner om de Nederlandstalige markt op te gaan, waarmee Danny zijn eigen zangstijl verder wil gaan uitbreiden. Bij Wesco Productions onder deskundige leiding van Laurens van Wessel, nam Danny Everett zijn nieuwe single ‘Als zij eens wist’ op. Met dit door Laurens van Wessel en Willem Laseroms geschreven swingende nummer dat een elegante bigband-sound herbergt, gaat Danny naar verwachting hoge ogen gooien bij zowel publiek als bij de radio- en televisiezenders!

Danny Everett – Als zij eens wist…..Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

De CD single ‘Als zij eens wist’ is nu verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms. De videoclip ter promotie van de nieuwe single is op diverse televisiestations en Youtube te zien.

2 juli t/m 8 juli 2018

Rudy Kokke uit het mooie plaatsje Lent bij Nijmegen komt met een heel mooi zomers nummer “Liefde zon en zee”. Voor vele mensen is deze trotse vader van zes kinderen een onbekende, maar met deze zomerse update van Roy Orbisons’s “California Bleu” gaat hij daar hopelijk verandering in brengen.

Rudy was al op jonge leeftijd bezig met muziek. Hij speelde oa orgel, accordeon, gitaar en trompet. Op een geven moment werd hij benaderd door Wim Rossen om in diens band te komen spelen. Dat heeft hij lange tijd met plezier gedaan en er ook zang technisch veel van opgestoken.

Nu is Rudy alweer 15 jaar op de solo toer. “Liefde zon en zee” is zijn debuutsingel en op YouTube staan meer dan 60 covers van hem. Met de tekst van John Nijssen en arrangementen van Stefan Uijtdewilligen (Rood Muziekproducties), heeft hij een mooie productie neergezet die zeker bij de mensen in de smaak zal vallen en een mooie promotie voor hem is.
Rudy is veelvuldig avondvullend te zien in de omgeving van Nijmegen en is er klaar voor om de rest van Nederland kennis met hem te laten maken!

‘Liefde, zon en zee!’ De nieuwe single van Rudy Kokke, uit Lent bij Nijmegen. ‘Liefde, zon en zee’ is een zomerse variant op ‘California Blue’ van Roy Orbison. Met tekst van John Nijssen en arrangementen van Stefan Uijtdewilligen (Rood Muziekprodukties). Recorded @ TMS

25 juni t/m 1 juli 2018

Diego Holzken werd geboren op 6 januari 1993. Van jongs af aan speelt muziek een belangrijke rol in zijn leven.

Hij was dan ook altijd bezig met zingen en het draaien van muziek. Op feestjes stond hij vaak met een microfoon in zijn handen liedjes te zingen.

In het najaar van 2015 was Diego op vakantie in Spanje waar op dat moment in een hotel verderop een artiestenreis plaatsvond.

De organisatoren van deze reis en tegelijkertijd kennissen van Diego vroegen hem of hij het leuk zou vinden om een nummer te komen zingen tijdens de artiestenavond.
Dit was de kans om zijn stem te laten horen aan een groter en voor hem onbekend publiek.
Hij zong het nummer ‘Ik heb de hele nacht liggen dromen’ van Wolter Kroes.
Dit optreden leverde hem veel positieve reacties op en het publiek was dan ook erg onder de indruk van zijn stemgeluid.

In mei 2016 besloot Diego om serieus verder te gaan met zijn zangcarrière als volkszanger. Sindsdien treed hij vaak op in het zuiden van het land en inmiddels verkrijgt hij ook steeds meer bekendheid in de rest van het land.

In deze korte periode heeft hij al een aantal leuke hoogtepunten mogen beleven.

18 juni t/m 24 juni 2018

Al jarenlang is Bertus Sipma een artiest die bekend staat om zijn avondvullende optredens zowel als artiest als ook DJ……..
Hij weet van klein tot groot evenement de boel op stelten te zetten, en
met zijn tot nu toe altijd feestelijke singles ieder feest tot een hoogtepunt te brengen.
Maar deze sympathieke en altijd vrolijk Fries heeft meer in zijn mars, want
het is ontegenzeggelijk waar, dat hij een ludiek eigen stemgeluid heeft dat zich uitstekend leent voor een veel breder repertoire dan dat hij tot nu toe altijd heeft uitgebracht.
Bertus trok de stoute schoenen aan en maakte een afspraak met Emile Hartkamp & Norus Padidar om alle mogelijkheden te bespreken en of er iets op maat voor hem geschreven/geproduceerd kon worden omringt door klanken die omarmt wordt door de liefhebbers van het pure Nederlandse Lied.
Dit is meer dan gelukt, en vol trots presenteert Bertus nu zijn nieuwe single
‘IK PLUK DE STERREN UIT DE LUCHT’.
Het zal zeker geen uitvlucht zijn van het niet weten wat te doen, maar het begin van een gerichte carriere planning, daar beide partijen voor langere tijd met elkaar aan de slag gaan.
Kortom Bertus Sipma is voortaan meer dan ‘n feest alleen en zal de totale muzikale breedte gaan benutten en het publiek gaan verrassen.
Maar ook mooi, rustig of welke keuzes dan ook is een feestje, zolang het de goede snaar maar raakt, en dat doet deze single zeker.
Een fantastisch begin en maakt ons nu al nieuwsgierig naar meer.

11juni t/m 17 juni 2018

KEES VERSLUYS – BIO

DRAAI JE NIET OM

Als voorbereiding op het album, komt zanger Kees Versluys met zijn nieuwe cd single getiteld: Draai Je Niet Om.Het was even wachten voor de fans die – na de laatste Kerstsingle – weer benieuwd waren naar een opvolger. Inmiddels is al het studiowerk voor het album grotendeels gedaan en zijn de twee singles gekozen die dit voorjaar en najaar uitgebracht worden.

De single / prachtige wals

Draai Je Niet Om is een prachtige wals geworden met alles erop en eraan. De muzikale invulling tot en met de cello en de viool geven een klassieke dimensie aan de tekst die uit het leven gegrepen lijkt te zijn.Het lied geeft aan dat je een keus hebt op momenten dat een relatie dreigt vast te lopen. Ga je samen verder of kun je dat niet meer opbrengen. Die keuzes maakt iedereen op een zeker moment in zijn of haar relatie, waarbij niet direct een antwoord gevonden wordt.In elk geval geeft de melodie van componist Kees Tel heel precies weer hoe je je dan voelt. 

Jubileum 25 Jaar Kees Versluys

Op 29 september heeft Kees zijn jubileum Feestavond in Meerkerk. Hij zit dan 25 jaar in het vak. Het is dan precies 25 jaar geleden dat hij zijn optreden bij Henny Huisman had. Henny komt voor deze gelegenheid nu naar Meerkerk toe en zal Kees het eerste exemplaar van het album overhandigen.Een aantal weken voor de release van het album zal de bijbehorende single onder de zelfde titel uitkomen. 

Kees Versluys.

Zanger Kees Versluys heeft na zijn “beroemde” TV debuut bij Henny Huisman, twee albums, Personality (1997) en Endeavour (2002) uitgebracht. Ook heeft hij  vele jaren met eigen dinnershows op de planken gestaan. Uit deze shows ontstond een Las Vegas Show, waarbij de muziek van Elvis Presley centraal stond. Nu is Kees Versluys teruggekeerd naar het Nederlandstalige repertoire.

De eerste nieuwe single “Souvenir“ kreeg al veel aandacht bij Radio en TV. Hierna volgden “Kom Dans Met Mij“, “Eindeloos Mooi“ , ”Ik Leef Mijn Leventje Zoals Ik Wil” en “Morgen Is Nog Heel Ver Weg” en inmiddels kent men Kees Versluys weer als zanger van nieuw, eigen Nederlandstalig repertoire. 

België.

In België heeft Kees na een zomertour langs de kust veel fans erbij gekregen en zijn de radiostations inmiddels ook erg enthousiast over Kees zijn muziek. Het nummer “Draai Je Niet Om” zal volgens de kenners aldaar positief worden ontvangen. 

Project.

Met behulp van een team van vakmensen uit de muziekbranche,  gaat Kees Versluys verder met het bouwen aan zijn eigen repertoire. Aan het tweede album wordt al druk gewerkt.

Radio en TV Zenders

Kees Versluys is zonder meer trots op zijn nieuwe release en komt de komende maanden voor de promotietour als het even kan weer gezellig langs bij alle Dj’s van de Radio en TV zenders.

Single: Draai Je Niet Om

Songproductie: Kees Tel Pro Studio / Fendal, Marcel Fisser Band

Tekst en muziek: Mary Jane Jonkman – Kees Tel

Radio / TV Promotie: Score Promotions:   www.scorepromotions.nl

RTV regio’s:

Kees Versluys, geboorteplaats:  Hoornaar

Mary Jane Jonkman, geboorteplaats: Bovenkarspel

Kees Tel, geboorteplaats: Helmond

www.keesversluys.com

https://www.facebook.com/kees.versluys.7

4 juni t/m 10 juni 2018

The Cats, Corry & De Rekels, Silvia Swart en tal van andere artiesten brachten in het verleden een cover uit van ‘If i didn’t have a dime ( to play the Jukebox)’ waarmee Gene Pitney in de jaren 60 geheel onverwacht een grote hit scoorde. Oorspronkelijk verscheen het nummer als ‘b’ kant op een single.

Wendy Woop heeft samen met haar producer Manfred Jongenelis gekozen om een swingende versie van ‘De Jukebox’ uit te brengen. ‘In de afgelopen jaren had ik al een aantal singles opgenomen bij Manfred. Meestal leg ik een aantal ideetjes voor met mijn wensen. We besloten om deze oude klassieker uit het stof te halen. Mijn doel is om hiermee mijn naamsbekendheid te vergroten en landelijk ‘door te breken’, vertelt Wendy.

Op de website van de in 1986 geboren zangeres staat te lezen dat ze veel te laat geboren is omdat ze graag muziek uit de jaren 50 ten gehore brengt. Rock’n roll is echt haar ding. Gekleed in een pettycoat is ze te bewonderen in de videoclip. ‘De clip is superleuk geworden. Ik ben er helemaal happy mee. Via via kwam ik er achter dat in mijn vroegere woonplaats Sint Willebrord al meer dan 15 jaar een antiekmuseum blijkt te bestaan. Ik kreeg toestemming om daar met clipproducent Kaprl Kaspers opnames te maken. Het script heb ik zelf geschreven’, meldt Wendy trots

 

28 mei t/m 3 juni 2018

Rob Zorn’s nieuwe single “Geniet ervan” Strandkneiter 2018!

De single ‘Wie denkt er dan aan mij’’ werd door de TROS als eens uitgeroepen tot kroegkneiter. Mooi om dit nu op te volgen… “Geniet ervan’ is de STRANDKNEITER van 2018! Met een preview schotelde Rob Zorn afgelopen week zijn fans en volgers alvast een stukje voor van zijn nieuwe single. De Haarlemse volkszanger die ruim 30 jaar geleden zijn eerste single aan hem uitgereikt zag worden door niemand minder dan André Hazes (senior uiteraard) heeft vaak vrolijk omlijste liedjes mét een boodschap. Volkse vertolkingen met krachtige kreten uit het leven gegrepen die de afgelopen jaren maar al te vaak een compleet eigen leven zijn gaan leiden bij o.a. het uitgaanspubliek, Nou en?

“We gaan knallen met een giga zomernummer”, zo verklapte Rob onlangs! Zijn nieuwe plaat verschijnt uiterard weer op het Rood-Hit-Blauw label. Bijgestaan door prachtige danseressen is onlangs in het Brabantse Nuenen de bijpassende video geschoten voor deze verrassende, gepassioneerde, en o zo swingende zomerse track. Rob Zorn geeft zijn in 2017 verschenen liedje ‘Leef de dag met een lach’ absoluut een passend vervolg, dus.. ‘Geniet ervan’!

Met ‘Maak Het Beste Van Je Leven’ lanceert de vrolijkste zanger van Nederland, Ramon Prins, alweer zijn derde single. Eerder wist hij de aandacht op zich te vestigen met de singles ‘Ben Ik Te Min’ en ‘Laat Me Leven’.

Vrolijke foxtrot

De nieuwe single ‘Maak Het Beste Van Je Leven’ is een vrolijke foxtrot  waarvan de tekst een serieuze ondertoon heeft. De tekst, welke is geschreven door Casper Janssen (Dennis Jones), is een eerbetoon Theresa, een goede vriendin van Ramon, die na een kort ziekbed op 28-jarige leeftijd overleed.

Het leven is soms zo oneerlijk

“Hierdoor realiseer je je dat je het zelf niet voor het zeggen hebt in het leven. Het leven is soms zo oneerlijk. Daarom moet je zoveel mogelijk genieten van iedere dag die je hebt” aldus Ramon. Het succesvolle producersteam Sonic Solutions schreef de muziek en maakte er weer een prachtige productie van.

Videoclip

In de videoclip, welke vakkundig in elkaar gezet is door Cannonball Media zijn tevens beelden van Theresa verwerkt, alsmede beelden van haar uitvaart.

21 mei t/m 27 mei 2018

14 mei t/m 20 mei 2018

 

Wimmie Bouma bouwt verder aan z’n eigen sound met ‘Blind vertrouwen’

Na de krachtige gezongen ballad ‘Was het allemaal gelogen’ welke Wimmie Bouma in oktober 2017 uitbracht kreeg hij van producer Edwin van Hoevelaak een aantal demo’s aangereikt.  Wimmie gaf aan dat het nummer ‘Blind vertrouwen’ er met kop en schouders bovenuit stak. ‘Het lied sprong er voor mijn gevoel beter uit. Deze sound past echt bij mij en ben ervan overtuigt dat de fans het heel herkenbaar Wimmie Bouma vinden’, meent Wimmie.

Edwin van Hoevelaak van De Rooftop Studios is verantwoordelijk voor zowel  de tekst als de muziek van het splinternieuwe nummer. ‘We hebben afgesproken dat we op deze voet verder gaan. Het is mijn stijl van muziek en daar blijf we op voortborduren. In de aanloop van m’n 15 jarige artiestenjubileum zal er ongetwijfeld nog wel een nieuwe single verschijnen. Samen met Henri van Velzen van HvV Records ga ik binnenkort om tafel zitten om de planning voor het jubileum te bespreken. Daarover volgt binnen afzienbare tijd meer informatie’, aldus Wimmie.

De videoclip behorend bij ‘Blind vertouwen’ is opgenomen door z’n vaste clipproducent William ten Kate van TV Oranje Clips. Zowel Henri, William als Wimmie hebben er een bijzonder project van weten te maken. Eén ding staat vast….hij zal opvallen tussen alle andere producties.

 

7 mei t/m 13 mei 2018

Met veel trots nam de bijna 50 jarige Dordste volkszanger Henk Robbemond zijn derde Single “weet je morgen mijn naam nog ? ” op. De melodie is samen met Roy Otters gemaakt. De tekst heeft Henk zelf wederom geschreven. Ook de trompet solo’s , welke extra sfeer en vrolijkheid geven aan het nummer heeft Henk zelf ingespeeld.

Dit vrolijke nummer is echt een nummer die blijft hangen en heerlijk mee gezongen kan worden…… He……Jij …..weet je morgen mijn naam nog ? Op de cd is er een bonustrack gezet…deze is door en bij Frank van Etten geproduceerd met als titel “alleen de lusten maar geen lasten ” Ook van dit nummer heeft Henk de tekst voor zijn rekening genomen , De tekst heeft een andere lading dan de single maar is er niet minder om. veel luister plezier !

30 april t/m 6 mei 2018

Grad Damen timmert de laatste jaren flink aan de weg, met zijn onmiskenbare eigen geluid.

De nieuwe single is een levenslied in de puurste vorm, dat gaat over hoe alleen je kan komen te staan door omstandigheden. Niet iedereen begrijpt je in die periode en de meeste laten laten je dan ook vallen! Maar daardoor kom je ook meestal sterker terug.

Het nummer is muzikaal gezien erg sterk en zal Grad zeker weer een heleboel airplay gaan opleveren de komende periode.
Het ritme, de blazers, deze track klopt van de eerste tot de laatste seconde. Ook de prachtige clip mag je zeker niet aan je voorbij laten gaan.

Met inmiddels meer dan dertig top-100-noteringen is hij niet meer weg te denken uit de wereld van de volksmuziek. Tevens heeft hij zich ontwikkeld als producer en tekstschrijver. Hij schrijft o.a. nummers voor Frans Duijts en Wesley Klein. eigen uitgeverij, Grad Damen Publishing opgericht, dit in samenwerking met BMG Talpa.

23 april t/m 29 april 2018

`Vleugels´ is de nieuwe single van Gertjan Wels, welke verschijnt via
SOFE RECORDS.

De in Nijmegen in 1979 geboren zanger verwierf bekendheid door singles zoals “Mijn
Zoon”, “Leef & Geniet”, ”Vanavond`,“Deze Ene Nacht” , “Zigana” en ”Ga jij maar weg” , waarmee hij veelvuldig te horen was op de Nederlandse radiostations.

Sinds Januari 2018 heeft Gertjan zijn eigen café in Nijmegen, genaamd NOOIT MEER NAAR HUUS.

Er treden wekelijks artiesten op en o.a Jeffrey Heesen,
John West en Jaman hebben het café reeds bezocht.
Het nummer ”Vleugels” is een vrolijk zomers nummer, wat Gertjan zelf schreef.
De muzikale invulling is wederom van Willem Laseroms en Laurens van Wessel

16 april t/m 22 april 2018

Na de wijze raad van Doenja met “Kijk jij eens naar je eigen’, komt zij met de boodschap “Leef je Droom’.

Wees niet bang voor morgen en blijf niet hangen in de zorgen van gisteren.Geniet van vandaag, van het moment, van het hier en nu. Geniet van de momenten die je NU beleeft, want het NU is het enige wat er is dus: “Pluk de dag’!

Het liedje ‘Pluk de dag! is door haar RESET coach Gilbert Themen geschreven.Hit-producer Edwin van Hoevelaak heeft dit energieke nummer geproduceerd!

Deze krachtige opzwepende track neemt je direct mee in een positieve vibe en is een heerlijke start van de dag!

Website: www.doenja.tv

Voor info en boekingen: info@buronl.nl

9 april t/m 15 april 2018

.De uit het Brabantse Oss afkomstige Jeffrey Heesen (27) maakt een verpletterende indruk als finalist van de talentenjacht Bloed, Zweet & Tranen 2015.

Zijn door hemzelf geschreven zomersingle Mag Ik De Zon Laten Schijnen laat al duidelijk zien welke kant Jeffrey uit wil met zijn muziek. De opvolger De Wereld Is Van Ons is in dezelfde stijl. Met de single One Night Stand laat hij zien veelzijdig te zijn en niet zomaar in een hokje te plaatsen is. Op M’n Engel wordt zo enthousiast gereageerd dat er ook een kerstversie verschijnt.

Nieuwe single:

Vrijdag 6 april is de nieuwe single “Nikita” verschenen op het label van Berk Music. De tekst is door Jeffrey zelf geschreven en de productie was zoals gewoonlijk weer in handen van zijn vaste producer Waylon van der Heijden (DJ Goldfinger). “Nikita” is later dit jaar ook terug te vinden op een nieuw album van de zanger.

De single ‘Nikita’ begint met Spaanse invloeden waarmee je direct een zonnig en vakantie gevoel krijgt. De muziek die bestaat uit veel live werk van o.a. blazers gaat daarna over in een lekkere dansbare plaat.

 

2 april t/m 8 april 2018

26 maart t/m  1 april 2018

De weg naar jou

 

Componist-producer Kees Tel toverde voor Wally Mckey de nieuwe single ”De Weg Naar Jou” uit zijn hoed en is wellicht de volgende weg naar succes.

2018 belooft in ieder geval een goed jaar te worden voor Wally.

Zo wordt er druk gewerkt aan de montage van de TV serie “De terugkeer” die in 2017 werd opgenomen waarin Wally niet alleen een rol speelt maar tevens een rode draad doorheen het verhaal vormt. De serie bevat erg leuke en onverwachte wendingen. M.a.w. spanning en kijkplezier verzekerd.

Heel Wally’s muzikale loopbaan is er trouwens een vol verrassingen en onverwachte wendingen. Zo komt hij uit de Engelstalige poprock scene en gaat moeiteloos over op Nederlandstalige muziek.

De ene keer brengt hij schlager,  dan weer countrymuziek  om vervolgens over te gaan op nederpop. Zelfs een reggea nummer lag hem goed.

Men denkt bijvoorbeeld aan nummers als Eens dan komt die dag, Mama Lorraine, Niet Zo Verwend, Jij Bent het Beste en nog veel meer.

Wally heeft drie Nederlandstalige full cd’s op zijn naam staan:  Horizon en Ambiance. Weldra komt hij met Avalon, een album dan iedereen zal verrassen.

19 maart t/m  25 maart 2018

Henk en Producer Ron hebben gezamenlijk hun eigen professionele opname-studio in Amstelveen, genaamd de H&R Studio. Ruim 40 nummers hebben zij hier inmiddels gemaakt. Hiervan zijn ook al een aantal CD’s vervaardigd en de nummers hiervan zijn tevens te vinden op Spotify, Deezer en I-tunes.

In 2011 hebben Henk en Ron elkaar leren kennen bij de Amsterdamse Artiesten Club. Henk was al 20 jaar actief als zanger en had al vele honderden optredens achter de rug. Hij was in 2008 als 7e geëindigd bij het TV-programma ‘So you wanna be a popstar’ en daardoor trad hij destijds ook op in AFAS Live. Liedjesschrijver Ron had ooit een platencontract gehad met Willem van Kooten bij Red Bullet. Dit was met zijn toenmalige groep ‘Wear A Tie’.

Eind 2014 schreven Henk en Ron hun allereerste nummer ‘Rocky Mountain Baby’. De smaak te pakken werden al snel meerdere nummers gemaakt en nog geen jaar later kwam er een CD, getiteld ‘It’s my turn’. Hierop zijn o.a. de songs ‘Stay’, ‘Ride Baby Ride’ en ‘Lady from Costa Rica’ te vinden.

Tot dan toe werd dus Engelstalig geschreven en daardoor de naam Bobby McKenzie gehanteerd. Echter na verschillende gesprekken met diverse platenmaatschappijen werd op een gegeven moment besloten om Nederlandstalig verder te gaan. Weer een jaar later kwam de CD ‘Dag en nacht’ waarop o.a. de allereerste versie van ‘S.O.S.’ te vinden is. Overige titels van ‘Dag en nacht’ zijn ‘Na regen komt zonneschijn’, ‘Sorry’ en ’24 uur per dag’.

Na lobby’en van de in Hilversum woonachtige impressario Jolanda Osendarp, die eerder werkte bij de platenmaatschappij Universal, kwam laatstgenoemde CD terecht bij de platenmaatschappij RoodHitBlauw. Dit resulteerde in de release van de single ‘S.O.S.’ in het voorjaar van 2018.

12 maart t/m 18 maart 2018

Verrassende nieuwe single van Youri Sprenkels is getiteld ‘Toen ik jou zag’

 

Na twee zomerse liedjes te hebben uitgebracht o.l.v. Manfred Jongenelis vond Youri Sprenkels het de hoogste tijd om iets nieuws te proberen. ‘Ik vroeg Manfred of hij iets voor mij wilde produceren. Ik gaf aan wat mij aansprak en daar is hij vervolgens mee aan het werk gegaan. Nadat hij me de demo liet horen van ‘Toen ik jou zag ’ was ik gelijk verkocht’, meldt Youri.

Het is volgens de 19 jarige zanger uit Sint Willebrord een mix tussen John West en Vinzzent. Alles in het nummer draait om een mooie dame. In de clip, geproduceerd door Karl Kaspers, is de verhaallijn duidelijk te zien. Tijdens een verjaardag heeft Youri alleen oog voor deze knappe brunette. De rest laat zich raden.

Natuurlijk hoort bij deze stijl ook een accordeonpartij die op sublieme wijze door Manfred zelf is ingespeeld. Daarnaast heeft ook de gitaar een prominente rol gekregen.‘Ik ben benieuwd wat de mensen ervan zeggen. ‘Als ik zie dat de clip binnen een paar uur al meer dan 1000 keer is bekeken, moet het wel een succes worden’, aldus Youri.

Clip: https://www.youtube.com/watch?v=ikuCkL2tUNk&sns=fb

5 maart t/m 11 maart 2018

26 februari t/m 4 maart 2018

Theodoor trekt volkse lijn door met ‘Jij bent alles’

‘Jij bent alles’ is de titel van de feestelijke nieuwe single van Theodoor. Het is een cover van een wereldberoemd nummer dat door veel artiesten waaronder James Last en Frank Sinatra in het verleden al zijn uitgebracht. Het idee is afkomstig van de uit Utrecht afkomstige tekstschrijver Harry Gerritsen. Hij was ook verantwoordelijk voor ‘Hallo mooie meid’ waarmee Theodoor in 2017 veel succes had. ‘Producer Frank Verkooyen heeft vervolgens alles uit de kast gehaald om er een lekkere foxtrot van te maken. De zomerse klanken laten je lekker wegdromen’, meent de 25 jarige zanger uit Leiden.

Na ‘Hallo mooie meid’ is Theodoor zich gaan richten op de volkse muziek. ‘We zien gewoon bij het publiek dat volkse muziek erg goed ontvangen wordt. De reacties zijn hoofdzakelijk positief.  Vandaar dat we met ‘Jij bent alles’ deze lijn doorzetten. Het is een lekkere meezinger en ik hoop dat dit wederom in de smaak zal vallen van het publiek’, aldus Theodoor.

De clip is  opgenomen bij Café ‘De Spijkerbak’ in Leiden. ‘Ik speel een beetje de barman. In het café zit een jongeman in gezelschap van een leuk meisje.  Op een gegeven moment wordt het meisje door haar vader weggeroepen omdat ze op tijd thuis moet zijn.  Omdat de jongen het erg gezellig vindt houdt hij haar bij zich. Barman Theodoor ziet dat allemaal gebeuren. Uiteindelijk komt de vader haar dan toch uit de kroeg halen. Op een grappige manier wordt het geheel dan toch nog afgesloten.

Clip: https://www.youtube.com/watch?v=1SuY5zJgyuU

19 februari t/m 25 februari 2018

 

11 februari t/ 18 februari 2018

‘Pak me dan’ catchy nieuwe single van Ray Smith

‘Pak me dan’ is alweer de derde single welke Ray Smith uitbrengt op het Rood-Hit-Blauw. Deze geboren Fries leerde reeds op jeugdige leeftijd hoe hij met een gitaar moest omgaan. Dit resulteerde in deelnames aan diverse bands alvorens hij in 2005 solo zijn weg zou vervolgen. De in Amersfoort woonachtige Ray, die o.a. veelvuldig optreedt tijdens Pasar Malam-festivals, vond in 2016 onderdak bij het platenlabel van Ronald Visch. Sindsdien verschenen de singles ‘Zonnestralen’ en ‘Oh lala’ en ziet de warmbloedige zanger zijn fan schare groeien in zowel ons land, als in Vlaanderen tot zelfs aan de Spaanse Costa’s.

De samenwerking met Laurens van Wessel als producer en Frans Bauer als auteur, is dusdanig goed bevallen, dat zij ook onder Ray ‘s derde Nederlandstalige single op een rij ‘Pak me dan’ hun muzikale handtekening hebben gezet. Ray strikte vervolgens Talisa Wolters (Miss Earth Netherlands 2014) als zijn tegenspeelster voor de clip als ook danseressen van het Showballet van Dance Center Amersfoort. Daarnaast kregen ook een aantal fans van Ray de gelegenheid te figureren in de videoclip horend bij het sprankelende, verwarmende en temperamentvolle liedje ‘Pak me dan’. Middels deze ietwat ondeugende maar bovenal vrolijke single, roept Ray Smith alvast voorzichtig wat lentekriebels op.

5 februari t/m 11 februari 2018

Duo Espada bestaat uit Siska & Henk. Samen speelden ze sinds 1981 in het dans en stemmingsorkest Espada.   Siska is ook bekend van de  Nightbirds en de Rainaldos,  en namen diverse hitjes op bij Johnny Hoes/Telstar te Weert .

Henk is in 1979 als drummer/zanger begonnen bij Espada

Samen met treden ze sinds 2010 op als Duo Espada, en maken ze als Duo Espada hun eigen nummers, waarvan de teksten en muziek word geschreven door Siska. Enkele voorbeelden zijn , “Zo’n verlangen” , “Duizend keer” , “Eens”, “Je zit in m’n hoofd “. Tijdens de optredens brengen we zowel oude hits van Siska en van Espada , evenals nieuwe nummers van Duo Espada ten gehore.

29 januari t/m 4 februari 2018

“ DIE CAPPUCCINOS “ 

De succesvolle pop-schlagerband die in dit jaar zijn 10-jarig jubileum viert, brengt zijn eerste Nederlandstalige single “Ik ben verliefd” uit. Dit is dé knaller voor elk feest, een lied om verliefd op te worden.

Met vier albums in de Duitse internationale album charts, de hitsingles “Party auf dem Mond”, “Wie geil ist dass denn”, “Rosanne” en “Lass uns lieben”, drie keer de Smago Award in de categorieën “Beste Band”, “Beste Videoclip” en een award voor het gehele project en team Die Cappuccinos, behoort Die Cappuccinos tot de grote acts uit Duitsland.

Na de geweldig succesvolle negen jaar in Duitsland en de successen in Denemarken, Zwitserland, Oostenrijk, Tsjechië, Spanje en Italië, wordt het nu tijd voor Nederland en België! Tevens zijn Die Cappuccinos een graag geziene groep in de uitzendingen van de grootste tv shows in Duitsland.

De revelatie uit Duitsland gaat ook de Nederlandse markt op! Na een eerste kennismaking tijdens “Das Coen und Sander Fest” is het nu tijd voor de rest van het Nederlandse feestpubliek. Zo is de band, Die Cappuccinos, reeds een succes gebleken tijdens het Zwarte Cross festival. Ook was de band erbij tijdens het Schlager Symphonica Concert, live met Guido’s Orchestra (bekend van Symphonica in Rosso). Eind maart gaat Die Cappuccinos met zijn hit-single “Ik ben verliefd” richting Oostenrijk om een aantal optredens te verzorgen tijdens de feestweek in het Brixental.

“Ik ben verliefd” is een echte knaller voor elk feest. Met een combinatie van gitaren, accordeon en lekkere bass met een tekst die een ieder mee zingt, is een feest gegarandeerd en wordt de polonaise op elk feest tot aan de piste in Oostenrijk gelopen.

Die Cappuccinos is klaar voor Nederland en Nederland klaar om verliefd te worden op dé band uit Duitsland.

Op dit moment is de band onderweg samen met muzikant en presentator Stefan Mross tijdens hun gezamenlijke tour “Immer Wieder Sonntags – Unterwegs“. Maar natuurlijk toert de band ook in Nederland om zijn nieuwe single te promoten.

Maar, uit wie bestaat Die Cappuccinos?

Die Cappuccinos, “Die Boygroup des deutschen Schlagers”, zijn René, Michèl en Peter.Wat oorspronkelijk is begonnen als een band casting project met twee Duitsers en twee Nederlanders, is vandaag de dag een uniek succesverhaal in de Duitse pop-schlagerwereld en tegelijkertijd een verhaal over vriendschap.

De Duits-Nederlandse samenwerking “Die Cappuccinos” is een voorbeeld, dat twee landen met een totaal verschillende cultuur perfect samen kunnen en dichter naar elkaar toe kunnen groeien.Drie vrienden die een gemeenschappelijke passie delen, namelijk: muziek maken.  Drie zeer verschillende karakters die samen een geweldig team vormen, vooral door hun veelzijdige eigenschappen.

We beginnen met René. De leadzanger van de groep is een geboren rocker en tevens muzikaal en creatief leider van de band. Hij is met zijn drie jaar jongere broer Michèl en zijn band collega en vriend Peter continu bezig nieuwe muzikale ideeën te ontwikkelen voor de groep. René is dan ook de “musical director” van de band.

Peter is de meest hippe persoon van de groep, die de gehele office in zijn eentje runt, omdat hij de meeste liefdesbrieven krijgt van (de vooral) jonge dames. Met zijn zeker niet saaie outfits, is hij de coolste officemanager. Hij voelt zich met alle aandacht dus ook als een vis in het water op de bühne, waar hij overigens altijd een verrassing in petto heeft betreft; een danspasje.

Dan hebben we nog Michèl. De jongen met zijn glimlach die niet zou misstaan in een tandpasta reclame. Hij is dé grappenmaker van de band. Echter, in zakelijke aangelegenheden is hij tegelijkertijd de serieuze van de groep, die 24 uur per dag druk is met het uitwerken van nieuwe ideeën in samenwerking met het management. Bij hem heeft de groep altijd voorrang. Met Michèl heb je dus ook een zekerheid op het podium die alles in goede banen leidt.

De belangrijkste feiten over Die Cappuccinos:

 • In 2016 een oeuvre award voor het gehele project en team
 • – Vier Charts albums op rij, waaronder drie in de Top 50
 • – In 2013 notering in de Duitse internationale single charts met “Wie geil ist das denn”
 • – In 2015 notering in de Duitse internationale single charts met “Rosanne”
 • – Top 5 Airplay Charts “Duitsland conservatief” met “Party auf dem Mond”
 • Meerdere noteringen in Top 10 Airplay Charts “Duitsland Conservatief”
 • In 2011 een Smago Award (band van het jaar)
 • In 2013 een Smago Award (videoclip van het jaar, “Wie geil ist das denn?!”
 • – In 2010 de Herbert Roth Preis (beste jonge groep)
 • – In 2010 een Goldene Tulpe (Beste Nieuwkomer)
 • – In 2010 genomineerd voor de Goldene Henne

Die Cappuccinos is nu ook te boeken voor Nederland:

22 januari t/m 28 februari 2018

Finalist Bloed, Zweet & Tranen (2013) en Presentator van de Andy & Melisa Theatershow opgepakt!

De reden van het aanhouden van de 2 volkszangers Rein Mercha en Rik Nijman is nog niet bekend, wel is ondertussen bekend dat het 2 aanhoudingen zijn geweest op verschillende plekken, maar die wel met elkaar in verband staan.

Het duo dat binnenkort een feestlied samen uit gaat brengen werden in Den Haag en Apeldoorn nagenoeg tegelijkertijd opgepakt door de politie. Bij de presentator van de Andy en Melisa Theatershow Rik Nijman ging dit er wat hardhandiger aan toe dan normaal, dit omdat hij naar zeggen de instructies van de politie niet wilde volgen. Het geen wil ook nog dat hij naar eigen zeggen wel gevolgd moet zijn omdat hij midden op straat na een gesprek over de theatershow voor het huis van Andy & Melisa staande werd gehouden.

Volgens Andy,  wie een korte reactie gaf,  zou hij niet weten waarom Rik werd opgepakt. Hij is echter wel erg geschrokken van de aanhouding door de agenten en het geschreeuw. “later wil ik er wel meer over vertellen maar nu wil ik even bekomen van de schrik samen met mijn gezin” zijn de woorden wie Andy uitspreekt.

De aanhouding van de Bloed, zweet & Tranen zanger van 2013 verliep rustiger, op het woonwagenkamp waar Rein Mercha woont werd hij gevraagd uit de woning te komen om vervolgens achterin de politie auto plaats te nemen. We zijn nog in afwachting van de reacties van familie en advocaten!

 

15 januari t/m 21 januari 2018

4Party heeft weer een carnavalskraker van jewelste te pakken

Feestduo 4 Party timmert inmiddels al een paar jaar stevig aan de weg . Begin 2015 namen Jo Dinnissen en Ferry Janssen  een mini-album op bij Emile Hartkamp. Daarvan verschenen   4 tracks op single. In 2017 lanceerden ze het spraakmakende nummer ‘Ik wil jou brandweerman wel zijn’ . Hiervoor bezochten ze studio van Manfred Jongenelis in Etten-Leur .

‘Zowel Emile als Manfred  zijn ontzettend gezellige mensen waar wij ons erg thuis voelen. Je krijgt bij allebei een warm onthaal en het is een eer om met deze mensen te mogen samenwerken’, aldus Ferry die aangeeft dat de weg naar Manfred Jongenelis gevonden is door hun manager Frans Goverde. In het verre verleden nam de vader van Frans Goverde, te weten Jan Boezeroen, ook bij Manfred een groot aantal liedjes op.

De nieuwe single ‘Schatje van de nacht’ is geheel ontworpen door Frans Goverde. Samen met Manfred is er een demo gemaakt die bij iedereen in de smaak viel. ‘Wij vinden het nummer ontzettend gezellig. We laten binnenkort  door de gebroeders Oerlemans er een mooie clip bij maken. Het gaat een kroegachtig achtergrondje krijgen en meer verklap ik nog niet glimlacht Ferry.

8 januari t/m 14 januari 2018

LOUISA JANSSEN :

SINGLE OVER ZOONTJE “MIKAI”

 

Louisa & Rosanna vormen zonder enige twijfel het meest spraakmakende, maar vooral ook het meest sympathiekste en kleurrijkste, koppels van de Nederlandse televisie.

Sinds 2015 zijn Louisa en Rosanna te volgen in hun real life soap “Onze Transgender Liefde” op TLC. De serie was vanaf het begin een enorm succes, en de kijkers kunnen maar geen genoeg krijgen van de excentrieke Louisa en de nuchtere Rosanna.

Louisa werd geboren als Lowieke op een Limburgs woonwagenkamp, maar had al snel door dat ze zich meer meisje voelde. Ze besloot uiteindelijk haar ouderlijke woning te verlaten en geheel op eigen kracht het gehele transgenderproces te doorlopen wat er uiteindelijk in resulteerde dat ze zich ontpopte tot een mooie, krachtige maar vooral goudeerlijke vrouw met het hart op de tong. Rosanna daarentegen voelde zich in tegenstelling tot Louisa juist altijd meer man dan vrouw. In maart zal Rosanna starten met haar tranformatie tot man.

Vorig jaar kwam hun langgekoesterde wens in vervulling toen Rosanna zwanger bleek te zijn. Eind december werd hun zoontje Mikai geboren. Een geschenk uit de hemel voor Louisa en Rosanna, die dolgelukkig  zijn met de komst van dit kleine wonder.

Voor Louisa dan ook een reden om een nummer op te nemen wat speciaal door Adri Jan Hoes werd geschreven over hun zoontje. ‘Mikai’ is een autobiografisch nummer waarin Louisa haar hart en ziel heeft gelegd, en door Adri Jan Hoes perfect is verwoord in deze bijzondere, meeslepende single. Recht vanuit het hart ingezongen door Louisa, die haar geluk wel van de daken kan schreeuwen….

Op 18 januari is bij TLC de speciale ‘Babyspecial’ te zien rondom de zwangerschap en bevalling van Mikai. En we zullen Louisa de komende weken regelmatig voorbij zien komen in diverse radio-en TV programma’s om haar muzikale ode aan hun liefdesbaby te zingen!

 

20 november t/m 26 november 2017

Vrolijke klanken op de nieuwe meezinger van Jaman.Het liefje dat Jaman bezingt in LIEVELING MOET DAT NOU strooit met geld en dat blijkt een probleem, want de portemonnee van Jaman blijkt niet dik genoeg om haar te behagen.

Voor de 36 jarige zanger is het zijn derde single van dit jaar.Het is de derde single van  dit jaar en  is geschreven  door Alie Bakker. Vorig jaar boekte de Nederlandse zanger zijn grootste hit in Nederland met “Blijf Bij Mij De Hele Nacht”.

13 november t/m 19 november 2017

De nieuwe single van zangeres Daisy Talens is een werkelijk verrassende track. De tekstinhoud is autobiografisch en past precies in Daisy’s levensloop, met een pakkende melodie zal dit liedje al snel bij menig luisteraars in het geheugen zijn gegrift. We denken daarom dat dit best weleens een succesje zou kunnen worden voor Daisy.

 

Tekst & muziek: Manfred Jongenelis

Opname en productie: Manfred Recordings

Videoclip:  Ron Schmid VisualsMedia

Promotie: Score Promotions

 

6 november t/m 12 november 2017

1986, Toen werd deze jonge dame geboren..
Veel te laat want ze brengt graag muziek uit de jaren 50 ten gehoren. Een “slow fox” een “fast swing”, Rock’n roll is echt haar ding!
Van Chuck Berry naar Lesley Gore maar ook haar eigen werk..,
Wendy woop is haar eigen merk!
Geheel gekleed met pettycoat, raakt ze elke noot!

Ik leef van rock’n roll
Artiest: wendy woop
GEBOORTE plaats van:
– Uitvoerende artiest / artiesten: Naam: wendy woop/ wendy koevoets
– Geboorte plaats: roosendaal
– Tekstschrijver(s): Naam: frank roks
– Geboorteplaats: roosendaal
– Componist(en): Naam: Manfred jongenelis
– Geboorteplaats: etten-leur

Socialmedia gegevens:
Website: www.wendywoop.nl
Facebook: wendyw00p
Instagram: wendy woop
Twitter: wendywoopmusic

 

30 oktober t/m 5 november 2017

Roy is 24 jaar, geboren op 17 oktober 1991, en woonachtig in Apeldoorn.

Jarenlang volgde hij de echte Toppers van de Nederlandse Smartlappen en Schlagers, zoals Marianne Weber – Frans Bauer en Koos Alberts. Aangespoord door vele anderen, koos hij om serieus met zingen aan de gang te gaan.

Door professioneel zangles te nemen leerdehij de fijne kneepjes van het vak en inmiddels volgt Roy zanglessen bij Alice Maywood die vele successen heeft gekend!!

Enkele jaren geleden trok Roy de stoute schoenen aan om contact op te nemen met Emile Hartkamp om te vragen eens naar hem te willen luisteren. Dit geschiedde in de studio van Goldstar Music Productions bv te Arnhem bij Emile & Norus Padidar.

De eerste reactie van hen was, dat Roy zeker zijn eigen stemgeluid heeft en dat dat de basis is van uniek te kunnen zijn, maar dat de weg naar succes en roem vaak een lange weg is en het juiste moment kiezen. In 2013 was het eindelijk zover dat Roy zijn eerste single kon presenteren.

Roy Hoffman een nieuwkomer, die het verdiend om gehoord en gezien te gaan worden, vol enthousiasme en een hartje en stem van goud.

23 oktober t/m 29 oktober 2017

De 48-jarige Henk Robbemond komt uit het mooie Dordrecht. Reeds meer dan 40 jaar is hij actief met- en in de muziek. Zo bespeelt hij al sinds jeugdjaren de trompet en vanaf 2002 heeft hij al op menig podium zijn publiek getrakteerd op z’n prettig in het gehoor liggende stemgeluid.

Henk koestert al vele jaren twee grote muzikale wensen: “Ja, na 15 jaar is er eentje vanuit gekomen. Zn debuut single “ik vraag U lieve Heer” Deze release van mijn eerste eigen single en eentje met een tekst welke volledig op mijn lijf geschreven is”.Zijn tweede single “Waarom, waarom, Waarom” moet er met het succes van z’n debuut single een vervolg aan gegeven worden.

Waarom, Waarom, Waarom is gecomponeerd door Frank van Etten en de tekst door Henk zelf geschreven. Ook het intro en het muzikaal intermezzo is zelf ingespeeld op trompet door de Dordtenaar samen met Robby Stal. Beide zijn ook te zien in de bijbehorende clip.
Daar de tekst autobiografisch is het nummer dus wederom op het lijf geschreven.

 

16 oktober t/m 22 oktober 2017

Hoe verwerk  je ingrijpende gebeurtenissen in  je leven. Frank  van  Etten weet dat  wel, hij  schrijft er een nummer over.

Terug  in  Apeldoorn  herpakt deze volkszanger zich na  zijn  echtscheiding en in deze mooie ballad vertaald hij  zijn gevoelens over de ingrijpende breuk.Een vuur gedoofd, de koek  is op  dat zijn  dingen  die na jaren  samen  niet  zomaar uitgevlakt  zijn  , vergeten  doe je nooit.

Alle emoties  die spelen  zijn  in  dit lied verwerkt en  raakt je hart.

9 oktober  t/m 15 oktober 2017

Duet Dick van Altena & Billy Yates (V.S.)!

 

‘If I could change the world with a song’ is de nieuwe single van Dick van Altena met country zanger en vermaard songschrijver Billy Yates uit het Mekka van de country muziek: Nashville, Tennessee!

De twee kennen elkaar al jaren uit het Europese country circuit.Tijdens een verblijf van Billy in Nederland vorig jaar schreef het duo samen het nummer dat nu dus op CD single is uitgebracht.

De Nederlander is apetrots op de samenwerking met zijn Amerikaanse collega, Yates is dan ook niet de minste, zo schreef hij songs voor country iconen als George Jones en Willie Nelson.Uiteraard prijkt het nummer ook op het binnenkort te verschijnen country album van Dick van Altena.

Biografie

Liedjesschrijver en zanger Dick van Altena werd op 25 juni 1957 geboren in Oosterhout  (Overbetuwe), inmiddels zijn we 60 jaar, 1.100 liedjes en 30 albums verder.

Van 1977 tot eind 2005 was Dick het gezicht én geluid van (The) Major Dundee (Band).Henk Wijngaard, Mooi Wark, Toni Willé (‘Pussycat’), De Sjonnies, Saskia & Serge en vele, vele anderen namen songs op van de schrijver van Altena.

Jubileum

Dit jaar viert Dick van Altena ‘40 jaar muziek’ met 5 uitverkochte jubileumconcerten, een DVD, een documentaire en een nieuw album dus, zijn 31e, getiteld ‘Singer & Songs’.

 

 

25 september t/m 1 oktober

sja, die Lytse Hille……..wat moet je nu uitbrengen na de opvallende en ietwat ondeugende fantastische knaller van een single “24 Billen”. Dat maakt het zo uitdagend voor hem, maar ook het team om hem heen, Emile Hartkamp & Norus Padidar. Je hebt de energieke en opvallende stem van Lytse Hille, die met zijn prachtige klanken bijna alle liedjes tot een pareltje maakt……en daarnaast heb je zijn humor, zijn lach en altijd goede humeur.

Je zou zeggen als je alles in een muzikale cocktail shaker stopt, Talent – Passie – Humor en Liefde voor het Nederlandstalige Populaire Genre, dan kan het niet uitblijven dat er weer een echte knaller van een liedje uitkomt die van het begin tot het eind is overgoten met de smaak van Lytse Hille. Van Billen naar Ballen……..hij lacht zichzelf echt de ballen uit z’n broek en dat hoor je terug in de echte Kroegenknaller – Feesttent en Plein Plaat of gewoon voor ieder moment dat je behoefte heb aan vrolijkheid, gezelligheid en een beetje humor in het leven. Lytse Hille gaat knallen met zijn Ballen……ennuh dat maakt ons nu al nieuwsgierig naar het album.

18 september t/m 24 september

Rood-Hit-Blauw verwacht snelle doorbraak van Karel Mahieu!

Dat Ronald Visch een neusje heeft voor aanstormend talent is in het (recente) verleden al meermalen gebleken. Menig nu landelijk bekende artiest zette in de stal van Rood-Hit-Blauw zijn- of haar eerste stapjes en kreeg de kans en ruimte, zich volledig te ontplooien als vertolker van het Nederlandse lied. En de volgende dient zich alweer aan! Karel Mahieu ontving als 13-jarige louter lovende kritieken als hij op zeer volwassen wijze Elvis Presley weet te coveren tijdens The Voice Kids.

Inmiddels zijn we drie jaar verder en zijn de verwachtingen bijzonder hooggespannen als dit grote talent uit Den Haag zijn debuutsingle ‘He jij, ja jij’ aan de muziekliefhebbers voorschotelt. Deze 16-jarige zal met zijn charmante looks, imponerende stemgeluid en uitstekende beheersing van dit instrument, de volgers vast snel aan zich weten te binden. Dat kan gewoon niet anders! Karl Kaspers is verantwoordelijk voor de fraaie videoclip behorend bij deze vlotte ritmische en gepassioneerde track welke bij Manfred Recordings is geproduceerd. Van Karel Mahieu gaan we nog véél meer horen in de toekomst en dan weet heel ons land vast dat ‘He jij, ja jij’ een meer voortreffelijke debuutsingle was van deze Hagenees.

4 september t/m 10 september 2017

MORGEN IS NOG HEEL VER WEG.

Soms heb je dat gevoel… Je wilt eigenlijk nog langer feesten en de gezellige uurtjes met je vrienden voortzetten.Zo dacht ook Kees Versluys. Op het moment dat de laatste toegift gegeven is en de spots doven wil je nog niet huiswaarts.

Terug in de tijd.

Met de nieuwe uptempo single Morgen Is Nog Heel Ver Weg wil Kees Versluys er, zoals altijd, hard aan werken om zijn release op een hoog niveau neer te zetten.De muziek geeft al bij het intro een gevoel van herkenning. Je gaat een beetje terug in de tijd. Blues, Rock & Roll, Starsisters, het swingt en daarom blijf je bij deze muziek niet lang stilzitten.Het is zo’n nummer dat eigenlijk altijd en overal gedraaid zou kunnen worden. De luisteraar komt bij de eerste maten gelijk in de stemming.Bij de luistersessies met publiek kwamen er al vele positieve reacties los. Wat een heerlijk, vrolijk, Nederlandstalig feestnummer!

Ervaring.

De ervaring op vele podia speelde een belangrijke rol bij de overweging hoe de compositie en tekst in het gekozen thema konden samensmelten.Bovendien zou het geheel live worden ingespeeld. Dat werd een leuke, maar niet eenvoudige klus voor de sessiemuzikanten.Vooral de blazers moesten op de toppen van het mogelijk haalbare werken.Zeker is dat dit nummer een lange ontwikkeling heeft doorgemaakt in de studio.Uiteindelijk kwam er een supervrolijke melodie tevoorschijn.Kees Versluys is zonder meer trots op zijn nieuwe release en komt de komende maanden voor de promotietour als het even kan weer gezellig langs bij alle Dj’s van de Radio en TV zenders.

Kees Versluys.

Zanger Kees Versluys heeft na zijn “beroemde” TV debuut bij Henny Huisman, twee albums, Personality (1997) en Endeavour (2002) uitgebracht. Ook heeft hij  vele jaren met eigen dinnershows op de planken gestaan. Uit deze shows ontstond een Las Vegas Show, waarbij de muziek van Elvis Presley centraal stond. Nu keert Kees Versluys terug naar het Nederlandstalige repertoire.De eerste nieuwe single “Souvenir“ werd paradeplaat bij Sterren NL van AvroTros. Hierna volgden “Kom Dans Met Mij“, “Eindeloos Mooi“ en ”Ik Leef Mijn Leventje Zoals Ik Wil”

Project.

Met behulp van een team van vakmensen uit de muziekbranche,  gaat Kees Versluys verder met het bouwen aan zijn eigen repertoire. Deze goede samenwerking werpt nu al zijn vruchten af. Vervolgens is het de hoogste tijd om het lang verwachte, nieuwe album af te mixen en uit te brengen, waarna volgend voorjaar de planning voor opname van een eigen muziekspecial in de agenda staat.De release en promotie van de nieuwe single is dit najaar een van de belangrijkste speerpunten.Single:

Morgen Is Nog Heel Ver Weg

Songproductie: Kees Tel Pro Studio

Tekst en muziek: Mary Jane Jonkman – Kees Tel

28 augustus t/m 3 september 2017

Het zoeken naar inspiratie voor liedjes over het chauffeursleven valt niet altijd mee. Zeker niet wanneer je er al meer dan 100 hebt geschreven, bezongen, en steeds weer probeert de emoties van onze mannen en vrouwen van de weg in een liedje neer te zetten.
Maar dan ineens duikt er een liedje op van mijn studio producer Niels Lingbeek en na het een aantal keren te hebben beluisterd, is dit nummer uiteindelijk opgenomen en op cd gezet.
Hopelijk voelen mijn fans en aanhang de emotie van de lange ritten en afstanden met mij mee in dit nieuwe Truckersliedje “Hoeveel Kilometers” aldus Henk Wijngaard
.

Henk Wijngaard bekend van Noord tot Oost en van Zuid naar West. Het begon allemaal in 1978 toen Henk Wijngaard de Vlam in de pijp deed doen ontsteken. Vele hits volgden en de vrachtwagen chauffeur uit Stadskanaal wist niet wat hem overkwam. In 2016 verscheen een 4CD verzamelbox met daarop alle hits van de afgelopen jaren. Maar voor een ieder die denkt dat de tegenwoordig in Emmen woonachtige Henk het rustig aan gaat doen heeft het verkeerd. Nog steeds zingt hij wekelijks meerdere malen zijn hits op feesten en evenementen en nog steeds zie je het publiek genieten van de klanken van weleer gecombineerd met die van heden.

21 augustus t/m 27 augustus 2017

Zomerse samenwerking tussen Henk Dissel en Tim Douwsma 

‘Het Gevoel’ zo heet de zomerse single van de heren.

Het is een unieke samenwerking tussen 2 vrienden:

Henk en Tim kennen elkaar al jaren en zijn vrienden van elkaar. Ze kwamen elkaar een tijdje geleden spontaan tegen tijdens het uitgaan en Henk riep: ”waarom nemen we voor de gein geen plaat samen op voor de zomer?” En zo ineens geschiedde het.

De single is opgenomen door Bas van den Heuvel en de tekst is geschreven door Willem Gunneman. Het is een erg zomers liedje geworden, waarbij je niet stil kan blijven staan.

Naast muziek, is Tim momenteel ook druk bezig met zijn acteer carrière. Zo speelt hij dit najaar de hoofdrol in de film ‘Spaak’ en is hij te zien in de nieuwe K3-film ‘Love Cruise’.

Henk Dissel z’n agenda gaat als een speer; er staan nu al meer dan 220 boekingen bevestigd voor dit jaar. Daarnaast heeft Henk op 8 april jongstleden nog de AFAS Live helemaal uitverkocht.

Ook zijn laatste single ‘Bij Mij’ doet het erg goed in het land en op radio.

14 augustus t/m 20 augustus 2017

Riny Valentijn en Ray Sanders zijn twee artiesten die al geruime tijd in het vak zitten .
Ook hebben ze beide al verschillende nummers en albums uitgebracht .
Ook zijn ze op vele podiums door heel Nederland te vinden waar zei van hun optredens een feest maken .
Twee jaar geleden hadden ze een keer de voorkeur om samen een duet uit te gaan brengen als ze een leuk nummer tegen zouden komen .
Na een praatje gemaakt te hebben met Chris Cohen ,wilde Chris een geheel nieuw nummer voor hun schrijven .
Het nummer “allemaal gelijk” waar Chris muziek en tekst voor heeft geschreven waren wij gelijk enthousiast over en zijn de studio ingegaan waar dit gezellig volkse meezingnummer het eindresultaat van is .
Het nummer gaat erover dat iedereen meer respect voor elkaar zou moeten hebben en we allemaal gelijk zijn wie je ook bent .
En als ieder dat zou doen het er een stuk vrolijker uit zou zien .
Ook hebben ze gekozen voor een zwart witte hoes omdat het niet uitmaakt welke kleur je heeft

31 juli t/m 6 augustus 2017

Erna en Danny Temming zijn nu op de kop af één jaar actief als duo Temming & Temming. Ver-nieuwend, verfrissend, uitermate gezellig en voor broer en zus zelf, een tot nu toe zeer geslaagde move. Dit Utrechtse tweetal dat zich overigens ook keihard inzet voor de ontwikkeling van medicatie voor Cystic Fibrosis (taaislijmziekte), bracht achtereenvolgens de singles ‘Zomerliefde’, ‘Kijkje In Mijn Ogen’ en ‘Doe Wat Met Je Droom’ op de markt. En wie Temming & Temming boekt kan een avondvullend programma voorgeschoteld krijgen met solo optredens van zowel Erna als Danny naast uiteraard heel veel fraaie duetten. Een zanger, zangeres én duo in één zeer gevarieerd pakketje dus!

Als alles volgens planning verloopt dan krijgt de muziekliefhebber komend najaar een compleet album voorgeschoteld van Temming & Temming, die hun dromen hebben gevolgd waardoor uiteindelijk dit duo ontstond. “Wij zijn die droom ook echt mét elkaar aan het beleven”, aldus Erna. Uiteraard komt hun nieuwe single ‘Vandaag’ uit via Nationale Artiesten Parade, werd deze opgenomen in The Boom Music! in Breda en schreven Frank Verkooyen en Koen Koning de tekst ervoor. Maak van elke dag een feest en doe dat dus ook ‘vandaag’, aldus deze vlotte, gezellige en o zo smaakvolle vrolijkmaker die op elke locatie gaat zorgen voor een uitgelaten stemming.

24 juli t/m 30 juli 2017

Bijzondere krachten van invloed bij HannesJR ??
Als Hannes Jr. praktisch uit het niets een zonnebril in de schoot geworpen krijgt, blijkt deze bijzondere krachten te bezitten. Zodra hij deze namelijk op zet, blijken zaken anders te zijn, een blonde schone die hem uiteindelijk meelokt naar een bed dat midden in een weiland is geposteerd. Is het nu allemaal bedrog of tóch werkelijkheid?? Dat laat de verrassende videoclip (opgenomen door Patchanka Oosterhuis) allemaal zien horend bij de nieuwe single ‘Kom Bij Mij’ van de 17-jarige in Hilversum woonachtige HannesJR.

Ronald Visch ontdekte een kleine 3 jaar geleden dit in Amsterdam geboren talent. Sindsdien zijn de singles ‘Als je lacht’, ‘Wanneer jij kust’, ‘Hoe lang moet het nog duren’ (duet met Frank Van Etten) en ‘Ik ben gewoon wie ik ben’ allen verschenen op diens gerenommeerde platenlabel Rood-Hit-Blauw Produkties waar jeugdig talent ook de kans krijgt zich te ontplooien als artiest.

24 juni jl. is tijdens Hannes Jr. & Friends in Gorinchem, en in het bijzijn van vele collega artiesten, zijn nieuwe single ‘Kom Bij Mij’ officieel gelanceerd. Deze swingende en vlotte zomerse Jurgen Kuppens-productie, bezit trendy gipsy-ingrediënten, blijft snel hangen en is gemakkelijk mee te zingen. Dat Hannes Jr. ons land gaat veroveren lijkt slechts een kwestie van tijd. Zijn nieuwe single ‘Kom bij mij’ zal hieraan een belangrijke bijdrage gaan leveren!

17 juli t/m 23 juli 2017

De nieuwe single van Willem Barth wordt nu al als spraakmakend omschreven.

“Zakken naar de grond” is een zomers opzwepend nummer, een cover van Iwan Esseboom die er in Suriname een gigantische hit mee scoorden onder de titel Witte Visie.

Het nummer zal menige kroeg en feesttent op zijn kop gaan zetten en met deze track doet Willem een serieuze poging om de zomerhit van 2017 te gaan scoren.

Na eerdere uptempo nummers als “Zeg Me” en “Ik geef me over”  is  Zakken naar de grond er weer één die in ieder geval

10 juli t/m 16 juli 2017

Ze ontmoetten elkaar in 2016 tijdens het Schlagerfestival in Hasselt, nu is hun eerste single samen een feit: ‘De wereld draait door’. Rob de Nijs (74) en schlagerzangeres Lissa Lewis (23) schelen qua leeftijd een halve eeuw, maar muzikaal zitten ze naar eigen zeggen op dezelfde golflengte.

Het duet zal ook live gebracht worden op zaterdag 9 december in de Lotto Arena te Antwerpen, waar Lissa Lewis ‘special guest’ is tijdens het verjaardagsconcert van Rob de Nijs, ‘Rob 75’.

“Een duet met Rob de Nijs staat al heel lang bovenaan mijn verlanglijstje”, zegt de Kapelse schlagerzangeres Lissa Lewis. “Hoewel ik maar 2 jaar oud was toen Rob in Vlaanderen een nummer 1-hit scoorde met ‘Banger Hart’, ken ik zijn repertoire heel goed en vind ik hem een uitzonderlijk artiest.”

“Ik ben opgegroeid met de muziek van Rob, want mijn moeder was en is een echte superfan. Ze gaat al sinds haar tienerjaren naar zijn concerten en heeft denk ik al zijn albums. Het duet ‘De wereld draait door’ is dus niet enkel de verwezenlijking van één van mijn muzikale dromen, maar zeker ook iets héél speciaal voor mijn mama.”

The real deal

“Lissa is ‘the real deal’, dat hoorde ik meteen”, aldus Rob de Nijs op zijn beurt. “In 2016 sloten we het Schlagerfestival in Hasselt samen af. De eerste avond toen we het brachten, hoorde ik een verfrissende, loepzuivere vrouwenstem in m’n oortjes. Ze zong bovendien een tweede stem, wat verre van makkelijk is, zeker zonder repetitie. Ik keek opzij, zag een enthousiaste, mooie jongedame naast me, maar ik kende haar eigenlijk niet.”

“Later die avond maakte ik kennis met Lissa en bleek ze bovendien een uiterst sympathiek, maar ook zeer ambitieus meisje te zijn, dat zeer goed weet waar ze naartoe wil in haar carrière. Er mag dan wel een aantal jaartjes verschil zitten tussen ons, maar muzikaal zitten we op dezelfde golflengte. Lissa is een talent dat Vlaanderen moet koesteren en dat ik met dit duet hopelijk nog een duwtje in de rug kan geven.”

bron:http://www.gva.be/cnt/dmf20170705_02957865/lissa-lewis-in-duet-met-rob-de-nijs-speciaal-voor-mijn-mama

3 juli t/m 9 juli 2017

Muziek Is Ons Leven’, de allereerste single van Echte Vrienden is uit!

Daar is ie dan! ‘Muziek Is Ons Leven’, de eerste single van Echte Vrienden: het gezamenlijke project van Peter Beense, Frans Duijts en Django Wagner.

Nadat volkszangers Peter Beense, Frans Duijts en Django Wagner al eerder samen verschenen in het TV-programma ‘3Man Sterk’, hebben de zangers aangekondigd opnieuw hun krachten te bundelen en een gloednieuw evenement te lanceren: ‘Echte Vrienden’.

Het nummer is het muzikale startschot van een prachtig project: dit najaar zal het allereerste album van Echte Vrienden verschijnen. Een heel album met liedjes van de drie heren.

Ook volgt op 27 oktober 2017 een speciaal concert in AFAS Live in Amsterdam. Uiteraard wordt de single Muziek Is Ons Leven dan live gezongen. Heb jij nog geen ticket voor dit unieke en eenmalige concert kunnen bemachtigen? Bestel deze dan snel via www.echtevrienden.com.

 

   26 juli t/m 2 juli 2017

Ja, U leest het goed: ook Grad Damen kiest voor Smaragd Music !
En eigenlijk is dat niet zo verwonderlijk. Want begon ooit niet het
succes van deze sympathieke zanger in de studio van Manfred Jongenelis ?
Kent U ze nog ? Alisha, Amore, Heb Ik Jou Niet Eens Gekust,
Ik Wil Met Je Dansen Heel De Nacht, Selina en zoveel andere hits…
In 2016 hernieuwde Grad zijn samenwerking met zijn oude producer
met als resultaat de hits Waarom en Schaam Je Voor Je Tranen Niet.
Een logische volgende stap werd dus de toetreding tot de
Smaragd Music familie en die wordt gevierd met
deze geweldige nieuwe single !
Ik Neem Je Mee is een heerlijke zomerse single,
geschreven door Manfred Jongenelis en Grad Damen zelf.
Een opzwepend ritme, vlotte gitaarklanken, ’n accordeon, felle trompetjes…
Je ziet het zo voor je: jongelui dansend rondom een kampvuur
bij de ondergaande zon op het strand… ’n koppeltje verstopt zich in de duinen…
Daar wil je toch bij zijn ? En Grad neemt je mee !
Je zocht de Zomerhit van 2017 ?
Zoek niet verder… je hebt ‘m nu gevonden !

19 juni t/m 25 juli 2017

Ras muzikant, componist, producer, tekstschrijver én zanger/entertainer Frank Verkooyen, kan z’n geluk niet op dat zijn publiek hem al jaren achtereen zo waardeert. Zijn meest feestelijke repertoire, van ‘Kom wie wil er met mij dansen’, ‘In de wolken’ tot ‘Ineens gaat het leven’, zijn bij elk optreden van deze gezellige Bredanaar, aanleiding voor een uitgelaten stemming. Met zijn warme en authentieke stemgeluid gecombineerd met vele tientallen eigen nummers, zet hij elk plein, zaal en feesttent razendsnel op z’n kop.

Frank Verkooyen, die de laatste jaren is uitgegroeid tot één van meest gevraagde producenten van ons land, tekent ook nu weer voor een nieuwe single waar de vonken vanaf spatten. ‘Niets meer te geven’ is namelijk een moderne, uiterst radiovriendelijke en catchy feestkraker waarvoor de zanger zelf weer in de pen klom en die uiteraard is opgenomen in zijn eigen The Boom! Music studio. Een aanstekelijke melodie, lekker energiek zomers, op pakkende reggaeton klanken, en uitgebracht via Nationale Artiesten Parade. Frank Verkooyen heeft zijn publiek zó veel te geven!

12 juni t/m 18 juni 2017

Kom maar, kom maar van Roy Donders nodigt uit voor Braziliaans zomerdans feest.

De  zanger Roy Donders, het feestbeest uit en de jongen van de handel, die tevens de stylist van het zuiden is en naar het ritme van zijn hart luistert, weet dat de vele vrouwen, een lekkere verschijning zijn en weet hier als artiest perfect op in te spelen.

De Passie van het stylen van de muziek is Roy zijn lust en zijn leven en gaat telkens weer voor Goud.

Elke keer weet de zanger een stap dichter bij de roem van een groot artiest te komen, waar de zanger op pleinen, feesten en kroegen, het dak eraf te laten knallen en de grondvesten weet te laten trillen en te schudden.

Met de nieuwe singel  wat een vrolijke, opzwepende, uptempo Braziliaanse verrassing is.De singel, die van een gloeiend hete zomerse beat voorzien is, past, dan ook weer perfect in de straat van Roy, waar altijd een hoog dansgehalte aanwezig is.

De singel kom maar, kom maar is één groot feest vanaf de eerste Braziliaanse klanken tot aan het eind toe, waarbij de dansvloer niet ongeschonden zal blijven en de toplaag wel een kan smelten en slijten.

5 juni t/m 11 juni 2017

Jannes brengt zijn nieuwe single LAAT ME uit. Het is de voorloper van zijn nieuwe album,
dat op 2 juni is uitgekomen.
De nieuwe single LAAT ME is een vrolijk uptempo nummer en is geschreven door zijn vaste schrijf- en productieteam
Emile Hartkamp en Norus Padidar.

Jannes luid met dit lied zijn jubileum jaar in want hij zit dit jaar 15 jaar in het artiestenvak.
De nieuwe single LAAT ME is een van de 12 nieuwe liedjes van zijn splinternieuwe album ‘Gevoel Van Samen Zijn’.
Ook zijn daar nog 3 oude nummers aan toegevoegd, die in een nieuw jasje zijn gestoken.

Het jubileumjaar wordt op zaterdag 7 oktober 2017 bekroond met een spetterend jubileumconcert
in het Gelre Dome te Arnhem.

Wij zullen Jannes dit jaar blijven volgen.

29 mei t/m 4 juni 2017

Eigenlijk is deze single al opgenomen in 2015, maar nu extra emotioneel, mei 2017, voor de zieke moeder van de sympathieke 46 jarige in Ede geboren Nederlandse zanger,
die sinds hij kon lopen al zingt: “Antonio (Holsken)” !!! We leven allemaal mee met deze mooie plaat, die ook in het Duits verkrijgbaar is

Boven de wolken is de nieuwe en gevoelige single van Antonio. Dit levenslied, waar zoveel waarheid in zit en iedereen zal raken, want het leven verloopt altijd niet voorspoedig en ooit maken wij het allemaal eens mee.
We kennen Antonio natuurlijk van de up tempo nummers: Boem Boem, Piri Piri, Maak me gek gooi je haar los.
Maar waar alles mee begon waren de levensliedjes , Alle tranen die ik huilde ,
Dit is de laatste nacht , Lieve Heer.

“Boven de Wolken” is zo mooi geschreven en past zo bij het herkenbare stemgeluid van Antonio.
De Clip is gemaakt in Europa’s eerste reuzenrad boven de zee,die staat in Scheveningen. Het ruim vijftig meter hoge reuzenrad telt 36 gesloten gondels met airco waaronder één VIP-gondel die is voorzien van een glazen bodem en in deze gondel is de clip opgenomen.

 

22 mei t/m 28 mei 2017

Wimmie Bouma; 36 jaar, schilder en zanger, getrouwd en vader van twee kinderen, heeft de afgelopen jaren bewezen een blijvertje te zijn binnen het Nederlandstalige lied. Nummers als ‘Als Jij Het Niet Meer Weet’, ‘Mijn Kleine Rosa’, ‘Zing En Leef Zonder Zorgen’, ‘Jouw Tranen Liegen Niet’, ‘Mambo Mambo’ of ‘Gewoon Even Teveel’, om er maar er paar te noemen, zijn- en worden volop gedraaid in het land en worden door de liefhebbers van het levenslied omarmd.  En dit geldt evenzo voor de albums ‘De Verleiding’, ‘De Ring Die Jij Draagt’ en ‘Het Leven Is Mooi’ die Wimmie sinds 2009 op de markt bracht.

Na een uitstapje is de Zwolse volkszanger trouwens weer terug op het vertrouwde nest. In goed overleg heeft Wimmie namelijk weer onderdak gevonden bij HvV-Entertainment van Henri van Velzen. Voor de opnames van zijn nieuwe single ‘Nu Jij Nog!’ keerde hij dan ook weer terug achter de microfoon van topproducer Martin Sterken in diens studio. “Het is weer tijd voor een echte Wimmie Bouma-plaat”, zo lieten de zanger en zijn managementteam weten! Deze nieuwe plaat, naar het Nederlands bewerkt door Martin Sterken, is een gepassioneerde, energieke en ritmische popschlager waarvan de verwachtingen hooggespannen zijn. De single zal vergezeld gaan worden door een fraaie videoclip vervaardigd door Tvoranjeclips.nl van William Ten Kate. Kortom.. Wimmie Bouma is helemaal terug!

15 mei t/m 21 mei 2017

De Brabantse hitzanger Jeffrey Heesen, bekend uit het SBS programma Bloed Zweet & Tranen en hits als “Mag Ik De Zon Laten Schijnen” en “M’n Engel”, leefde jaren in doodsangst als hij in een vliegtuig moest stappen. Toch trok hij onlangs de stoute schoenen aan en stapte hij in het vliegtuig om voor een ruim acht uur durende vliegreis naar New York.

Op aandringen van Riekie heb ik dus toch maar de stoute schoenen aangetrokken en de stap naar een lange vliegreis gemaakt. We hebben een geweldige tijd beleefd in New York, want het is een prachtige stad die alles overtreft.”“We hebben meteen van gelegenheid gebruik gemaakt om daar mijn nieuwe videoclip op te nemen voor mijn nieuwe single “Jij””, vertelt Jeffrey.

Daarnaast hebben we ook nog een doorreis gemaakt naar Memphis om Graceland, het huis van mijn idool Elvis Presley, te bezoeken. Dat was een ongelofelijke ervaring om mee te maken.

Jeffrey vertelt verder: “Door de lange vliegreis voelde ik me uiteindelijk op mijn gemak in het vliegtuig, en durf ik gerust te stellen dat ik mijn vliegangst overwonnen heb. Sterker nog; bij terugkomst hebben we meteen een vakantie geboekt naar Curaçao. Ik had geen enkele moeite meer om in het vliegtuig te stappen. Je moet het gewoon doen, en uiteindelijk voelt het bijna net zo normaal als het instappen in een auto. Ik ben Riekie heel dankbaar dat ze me heeft overgehaald om toch de stap te maken. We wonen sinds enkele maanden gelukkig samen en hopen met elkaar in de toekomst nog meer van de wereld te kunnen zien.”

8 mei t/m  14 mei 2017

Wendy de Laat staat zoals zij zelf zegt voor liedjes met hart, ziel, de lach en een traan, waarmee de Brabantse zoveel mogelijk mensen hoopt te plezieren maar ook te raken. De vrolijke zangeres uit Oosterhout merkt dat haar carrière een duidelijke stijgende lijn laat zien sinds dat zij in 2014 voor het eerst van zich liet horen met de door haarzelf geschreven single ‘Zonder Jou’. Deze debuutsingle vormde de inleiding naar de release van achtereenvolgens ‘Mijn Kind’, ‘Liegen En Bedriegen’, ‘Vergeet Mijn Naam’ en ‘Wat Ik wil zeggen’. Die laatste single is van november vorig jaar en ook deze kreeg weer volop aandacht bij de radiozenders en muzikale televisieprogramma’s, en is in de smaak gevallen bij het publiek.

Wendy zal komende zomer wederom haar opwachting maken bij het altijd drukbezochte evenement Oosterhout-Live en daar zal ze zeker ook haar nieuwe single ‘Maak Veel Mooie Dagen’ ten gehore gaan brengen. “Een lekker positief nummer op een prettig tempo en eentje met een flink feestgehalte”, zo meldt de Oosterhoutse. Tekst en muziek zijn van de hand van Femke Reuvers en Frank Verkooyen en de laatste is tevens verantwoordelijk voor de productie van deze feestelijke meezinger. “Een nummer dat ik nu echt nodig had om m’n repertoire bij mijn optredens een extra boost te geven, en eentje waarmee de zalen en kroegen zeker te weten op z’n kop worden gezet! Een nummer ook dat als je op de werkvloer staat, en je hoort ‘t op de radio, je werkdag absoluut vrolijk maakt”, aldus Wendy de Laat over haar nieuwe single welke verschijnt via Nationale Artiesten Parade.

1 mei t/m  7 mei 2017

Armand Fuchs
gekozen voor een fulltime zang carrière.
Armand bracht eerder uit:  “Leven lukt me niet met jou”,” Zomertijd” & “Lekker Ding”. Zijn debuut single was, ”Al The Thieme” waar het allemaal mee is begonnen.Na vele jaren als fietsenmaker te hebben gewerkt in Amsterdam heeft
Nu 15 jaar verder en een brok ervaring te hebben opgedaan komt hij opnieuw uit met een eigen single met als titel “ Ondeugend”.
Deze single is tot stand gekomen door de heren van Tilburg van box 5 o.l.v. Paul Nuijten en Bas Van Tilburg waar Armand regelmatig zijn stemgeluid en performen mag tonen.
Er is voor een studio gekozen in Alkmaar genaamd Ger Oerlemans Producties.
Deze studio o.l.v. van Ger Oerlemans heeft er ook voor gezorgd dat er een aantal mooie producties klaar liggen voor het aankomend album.
De single Ondeugend geschreven door René Portegies moet een nieuwe draai gaan geven aan Armand Fuchs zijn carrière als zanger.
Armand zijn nieuwste release “Ondeugend”, is de eerste single van het aankomend album wat volop in de maak is en wat volgens verwachting medio 2018 uit zal gaan komen.
Alles onder het label van T-Rec  onder leiding van Speer Stok te Hilversum.
Ook heeft Armand veel steun aan Michel Reijinga  van MR Events die hem gaat ondersteunen en gaat begeleiden in zijn loopbaan als zanger.
Michel Reijinga heeft al veel ervaring in presentaties en organiseren van evenementen op grote schaal o.a.: Gaypride, Circus Herman Renz En artiestenreizen naar Ibiza en Curaçao i.s.m. Rob Brouwer van Corendon.
Armand hoopt ook dat dit na jaren hard werken met veel up’s en downs dit een stap is waar hij erg naar verlangt! Zijn droom is dan ook gewoon te zingen en veel mensen blij te maken zoals we Armand kennen. Uiteraard ook ondersteunt door zijn plugger Dennis vd Kraan. A.s. 20 april is het dan zo ver dan gaat  hij zijn nieuwe single presenteren aan het Nederlandse publiek.
Iedereen die hier bij wil zijn is van harte welkom om dit met een hapje en een drankje te willen bijwonen verzorgd door eigenaar Jos Bolte en Michel Brandt van Brandt in de keuken
Locatie: Joseph Sports & Kichen   Escapade 1 1183 NM Amstelveen
Entree Gratis!

24 april t/m 30 april 2017

Nick Koot is een schoolvoorbeeld van een door de wol geverfde
jonge volkszanger: spontaan begonnen op een avondje op de camping,
doorgegroeid met ’n avondprogramma in het plaatselijke café,
z’n eerste echte plaatje in 2013 en ziedaar… a star is born !
Dit eerste plaatje (Kom Mee Genieten) wordt al snel gevolgd door de
succesvolle opvolgers Een Nacht Met Jou en Het Ritme Van Mijn Hart en
Nick’s laatste wapenfeit Alles Voor Één Nacht in 2016.

Anno 2017 maakt Nick de overstap naar Smaragd Music
en de productionele begeleiding van multi-instrumentalist Manfred Jongenelis.
In zijn opnamestudio, waar de Vaderlandse artiesten-top hun draai
duidelijk gevonden heeft, gingen ze aan de slag. De unieke en relaxte sfeer
zorgde voor een song, waar Nick zo lang naar zocht: Ik Wil Maar Één Ding !

Ik Wil Maar Één Ding is geschreven en gecomponeerd door Manfred Jongenelis,
die Nick absoluut mee wilde laten profiteren van het snel naderende voorjaar.
Een vlot en modern melodietje, perfect passend bij onze jonge zanger en
zijn vele evenzo jonge fans. Een liedje waar bij de zon direct gaat schijnen
en waar bij iedereen een spontane lach op het gelaat verschijnt.
En heus heren… neem het gerust van ons aan:
Rokjesdag wordt dit jaar met deze hit nog veel mooier…
_ _ _ _ _

Nick Koot is voor promotie beschikbaar
via Dennis van der Kraan, Score Promotions:
+31 (0)6-419 857 07 of dennis@scorepromotions.nl

17 april t/m 23 april 2017

Zingen zit de familie Knipping in het bloed. Naast vader en zoon, Jean Knipping en Jean Knipping Jr., zingt ook Joey, de andere zoon van vader Jean, een aardig nootje mee. Broers Jean Jr. en Joey vonden het dan ook de hoogste tijd om eens samen een nummer op te nemen.

Het eerst nummer was “Juanita” en nu lanceren ze de tweede duet single “Daar sta je dan”

Een heerlijk nummer wat vooral uptempo de sfeer zet.

We zullen de hele familie Knipping regelmatig op feesten en in de regio horen zingen en ze maken er altijd een feestje van.

10 april t/m 16 april 2017

Peter Beense , bijna geboren met  de microfoon  in  de hand ia al  meer dan  30 jaar actief in  de artiestenwereld.

Of dit  nu  een  Amsterdamse nacht  is, in  de kroeg  waar  hij  ook  Uw biertje tapt of samen met  andere artiesten  een feestje weet te maken  van  ieder optreden.

Nog  lang  niet  is hij  van  plan om  ermee te stoppen want  door zijn  fans word hij  op handen  gedragen  en  ieder  nummer of album  wat  uitkomt tot een  succes brengt.

En nu  is er dan het  nieuwe nummer”Nu weet ik  wat  liefde is” geschreven is door Frank Verkooyen en Femke Reuvers. Een  up tempo nummer met  die heerlijke Amsterdamse inslag.

3 april t/m 9 april 2017

Als voorloper van het aanstaande album van Lytse Hille verschijnt als eerste in de serie van drie z’n nieuwe single ’24 Billen’. Het is volgens Lytse een humoristisch liedje dat gaat over een groep kameraden die tijdens een ‘wandeling’ door Amsterdam in een bananenbar terecht komen. Ze zien daar 12 meiden die 24 prachtige billen tonen. De avond kan niet meer stuk en kost een kapitaal.

De tekst is geschreven door Emile Hartkamp. Het vertegenwoordigd helemaal het  geluid van  Lytse Hille en  de bijbehorende clip is ook echt helemaal  super geworden.

 

27 maart t/m 2 april 2017

In 1993 deed Versluys mee aan de soundmixshow. Tijdens de live-uitzending werd hij geraakt door een camera kraan, waardoor zijn hoofd begon te bloeden tijdens het optreden.  Het optreden werd gestaakte en na een ingelast reclameblok kon Kees Versluys het optreden zonder bebloed hoofd kon overdoen. Hij werd uiteindelijk derde.

Zijn singles Verslaafd aan jou, Ik heb Sjans en Ik wil de nacht met je delen kwamen in de tipparde  van de top 40 terecht.

Nu dan  de nieuwe single”Ik leef mijn  leventje zoals ik dat  wil”

Versluys trad in 2010 in Nederland en Amerika op met shows waarin hij een ode bracht aan Elvis.

20 maart t/m 26 maart 2017

De nieuwe single van  Colinda is een heerlijk  vlot liedje, geschreven  door Jeffrey Weber.

Met  de vaste producer Harald Queens is het  het  zo herkenbare  Colinda geluid geworden.

De leuke  clip die bij  dit liedje hoort is opgenomen  samen  met  Frank  van  Etten.

Ook  is  Colinda  regelmatig  in  de studio aanwezig  zijn  want  de opnames voor een  nieuw  album zijn  in  volle gang.

Dus gaan  we daar met  z’n  allen  naar uitkijken.

13 maart t/m 19 maart 2017

Riny Valentijn heeft al een aantal eigen Nederlandstalige nummers op zijn naam staan met diverse variatie in zijn muziek, zoals Spaanse, Polka, Latin en Ballad nummers.

Omdat Riny Valentijn het altijd leuk vind om weer nieuwe geschreven nummers uit te brengen, heeft hij nu gekozen voor “Risicoloos” met een Reagea sound.

De tekst en muziek is geschreven door Chris Cohen en wordt onder de label C.D.S. Music uitgebracht.

6maart t/m 12 maart 2017

In  2006 begon  de  Nijmeegse Gertjan Wels aan  de weg te timmeren  door  met  zijn grootste passie tot uitvoer te gaan brengen , namelijk zingen.

Zijn  stem  en  muziek  vallen  in  de smaak  bij  het  publiek en in  2007  kwam  zijn debuutsingle ” Over en  Voorbij’ uit.

Er zijn al heel wat  mooie singles  voorbij  gekomen maar nu komt  zijn   debuut album in maart  uit.

“Speciaal voor jou” is een  eerbetoon  aan  zijn  vader die op zijn sterfbed zijn  zoon  heeft aangemoedigd  dit album  te maken.

Van dit album is  de  single “Ga jij maar weg”uitgekomen.

Namens Prima  fm  wensen  wij  Gertjan Wels heel eel succes met  dit mooie album  en  de single.

27 februari t/m 5 maart 2017

Een gelegenheids duo bestaande  uit Jean Knipping sr en Roderick van  Kerkhof, die met  deze single  geld in  proberen te zamelen voor  autistische  kinderen.

Muziektherapie slaat  bij  deze  kinderen heel  goed aan om los te komen.

Een  super goed doel  dat  wij  bij  Prima fm volledig  steunen.

Het nummer  Hee lekker ding is sprankelend en  gezellig straalt vrolijkheid  uit.

6 februari t/m 12 februari 2017

Willem Barth uit Doetinchem is een zanger die met zijn eigen liedjes overal sfeer weet te brengen.
Een echt Hollandse volkszanger dus met een heerlijk stemgeluid.

Hij werd bekend met de single “Aan alle mooie meiden” en dit lied wordt nog steeds uit volle borst meegezongen door het publiek
De nieuwe single van Willem Barth “Zeg heb jij iets tegen mij” is weer zo’n heerlijk eigen nummer die je pakt en met de prachtige warme stem een echte inpakker.

+++++++

30 januari t/ 5 februari 2017

Vrijdag 27 januari was de release van de nieuwe single van Rene Schuurmans “Hé, doe niet zo sexy”

Een nummer wat roept om er een feestje van te maken.
Het nummer komt van eigen hand en geeft de Schuurmans sfeer gelijk weer.

Bovendien is Rene bezig met een nieuw album die in maart van dit jaar uit gaat komen.

We gaan dus zeker veel horen van Rene dit jaar maar voor nu wensen we hem heel veel succes met zijn nieuwe single.