De Prima-fm Topper

11 februari t/ 18 februari

‘Pak me dan’ catchy nieuwe single van Ray Smith

‘Pak me dan’ is alweer de derde single welke Ray Smith uitbrengt op het Rood-Hit-Blauw. Deze geboren Fries leerde reeds op jeugdige leeftijd hoe hij met een gitaar moest omgaan. Dit resulteerde in deelnames aan diverse bands alvorens hij in 2005 solo zijn weg zou vervolgen. De in Amersfoort woonachtige Ray, die o.a. veelvuldig optreedt tijdens Pasar Malam-festivals, vond in 2016 onderdak bij het platenlabel van Ronald Visch. Sindsdien verschenen de singles ‘Zonnestralen’ en ‘Oh lala’ en ziet de warmbloedige zanger zijn fan schare groeien in zowel ons land, als in Vlaanderen tot zelfs aan de Spaanse Costa’s.

De samenwerking met Laurens van Wessel als producer en Frans Bauer als auteur, is dusdanig goed bevallen, dat zij ook onder Ray ‘s derde Nederlandstalige single op een rij ‘Pak me dan’ hun muzikale handtekening hebben gezet. Ray strikte vervolgens Talisa Wolters (Miss Earth Netherlands 2014) als zijn tegenspeelster voor de clip als ook danseressen van het Showballet van Dance Center Amersfoort. Daarnaast kregen ook een aantal fans van Ray de gelegenheid te figureren in de videoclip horend bij het sprankelende, verwarmende en temperamentvolle liedje ‘Pak me dan’. Middels deze ietwat ondeugende maar bovenal vrolijke single, roept Ray Smith alvast voorzichtig wat lentekriebels op.

5 februari t/m 11 februari 2018

Duo Espada bestaat uit Siska & Henk. Samen speelden ze sinds 1981 in het dans en stemmingsorkest Espada.   Siska is ook bekend van de  Nightbirds en de Rainaldos,  en namen diverse hitjes op bij Johnny Hoes/Telstar te Weert .

Henk is in 1979 als drummer/zanger begonnen bij Espada

Samen met treden ze sinds 2010 op als Duo Espada, en maken ze als Duo Espada hun eigen nummers, waarvan de teksten en muziek word geschreven door Siska. Enkele voorbeelden zijn , “Zo’n verlangen” , “Duizend keer” , “Eens”, “Je zit in m’n hoofd “. Tijdens de optredens brengen we zowel oude hits van Siska en van Espada , evenals nieuwe nummers van Duo Espada ten gehore.

29 januari t/m 4 februari 2018

“ DIE CAPPUCCINOS “ 

De succesvolle pop-schlagerband die in dit jaar zijn 10-jarig jubileum viert, brengt zijn eerste Nederlandstalige single “Ik ben verliefd” uit. Dit is dé knaller voor elk feest, een lied om verliefd op te worden.

Met vier albums in de Duitse internationale album charts, de hitsingles “Party auf dem Mond”, “Wie geil ist dass denn”, “Rosanne” en “Lass uns lieben”, drie keer de Smago Award in de categorieën “Beste Band”, “Beste Videoclip” en een award voor het gehele project en team Die Cappuccinos, behoort Die Cappuccinos tot de grote acts uit Duitsland.

Na de geweldig succesvolle negen jaar in Duitsland en de successen in Denemarken, Zwitserland, Oostenrijk, Tsjechië, Spanje en Italië, wordt het nu tijd voor Nederland en België! Tevens zijn Die Cappuccinos een graag geziene groep in de uitzendingen van de grootste tv shows in Duitsland.

De revelatie uit Duitsland gaat ook de Nederlandse markt op! Na een eerste kennismaking tijdens “Das Coen und Sander Fest” is het nu tijd voor de rest van het Nederlandse feestpubliek. Zo is de band, Die Cappuccinos, reeds een succes gebleken tijdens het Zwarte Cross festival. Ook was de band erbij tijdens het Schlager Symphonica Concert, live met Guido’s Orchestra (bekend van Symphonica in Rosso). Eind maart gaat Die Cappuccinos met zijn hit-single “Ik ben verliefd” richting Oostenrijk om een aantal optredens te verzorgen tijdens de feestweek in het Brixental.

“Ik ben verliefd” is een echte knaller voor elk feest. Met een combinatie van gitaren, accordeon en lekkere bass met een tekst die een ieder mee zingt, is een feest gegarandeerd en wordt de polonaise op elk feest tot aan de piste in Oostenrijk gelopen.

Die Cappuccinos is klaar voor Nederland en Nederland klaar om verliefd te worden op dé band uit Duitsland.

Op dit moment is de band onderweg samen met muzikant en presentator Stefan Mross tijdens hun gezamenlijke tour “Immer Wieder Sonntags – Unterwegs“. Maar natuurlijk toert de band ook in Nederland om zijn nieuwe single te promoten.

Maar, uit wie bestaat Die Cappuccinos?

Die Cappuccinos, “Die Boygroup des deutschen Schlagers”, zijn René, Michèl en Peter.Wat oorspronkelijk is begonnen als een band casting project met twee Duitsers en twee Nederlanders, is vandaag de dag een uniek succesverhaal in de Duitse pop-schlagerwereld en tegelijkertijd een verhaal over vriendschap.

De Duits-Nederlandse samenwerking “Die Cappuccinos” is een voorbeeld, dat twee landen met een totaal verschillende cultuur perfect samen kunnen en dichter naar elkaar toe kunnen groeien.Drie vrienden die een gemeenschappelijke passie delen, namelijk: muziek maken.  Drie zeer verschillende karakters die samen een geweldig team vormen, vooral door hun veelzijdige eigenschappen.

We beginnen met René. De leadzanger van de groep is een geboren rocker en tevens muzikaal en creatief leider van de band. Hij is met zijn drie jaar jongere broer Michèl en zijn band collega en vriend Peter continu bezig nieuwe muzikale ideeën te ontwikkelen voor de groep. René is dan ook de “musical director” van de band.

Peter is de meest hippe persoon van de groep, die de gehele office in zijn eentje runt, omdat hij de meeste liefdesbrieven krijgt van (de vooral) jonge dames. Met zijn zeker niet saaie outfits, is hij de coolste officemanager. Hij voelt zich met alle aandacht dus ook als een vis in het water op de bühne, waar hij overigens altijd een verrassing in petto heeft betreft; een danspasje.

Dan hebben we nog Michèl. De jongen met zijn glimlach die niet zou misstaan in een tandpasta reclame. Hij is dé grappenmaker van de band. Echter, in zakelijke aangelegenheden is hij tegelijkertijd de serieuze van de groep, die 24 uur per dag druk is met het uitwerken van nieuwe ideeën in samenwerking met het management. Bij hem heeft de groep altijd voorrang. Met Michèl heb je dus ook een zekerheid op het podium die alles in goede banen leidt.

De belangrijkste feiten over Die Cappuccinos:

 • In 2016 een oeuvre award voor het gehele project en team
 • – Vier Charts albums op rij, waaronder drie in de Top 50
 • – In 2013 notering in de Duitse internationale single charts met “Wie geil ist das denn”
 • – In 2015 notering in de Duitse internationale single charts met “Rosanne”
 • – Top 5 Airplay Charts “Duitsland conservatief” met “Party auf dem Mond”
 • Meerdere noteringen in Top 10 Airplay Charts “Duitsland Conservatief”
 • In 2011 een Smago Award (band van het jaar)
 • In 2013 een Smago Award (videoclip van het jaar, “Wie geil ist das denn?!”
 • – In 2010 de Herbert Roth Preis (beste jonge groep)
 • – In 2010 een Goldene Tulpe (Beste Nieuwkomer)
 • – In 2010 genomineerd voor de Goldene Henne

Die Cappuccinos is nu ook te boeken voor Nederland:

22 januari t/m 28 februari 2018

Finalist Bloed, Zweet & Tranen (2013) en Presentator van de Andy & Melisa Theatershow opgepakt!

De reden van het aanhouden van de 2 volkszangers Rein Mercha en Rik Nijman is nog niet bekend, wel is ondertussen bekend dat het 2 aanhoudingen zijn geweest op verschillende plekken, maar die wel met elkaar in verband staan.

Het duo dat binnenkort een feestlied samen uit gaat brengen werden in Den Haag en Apeldoorn nagenoeg tegelijkertijd opgepakt door de politie. Bij de presentator van de Andy en Melisa Theatershow Rik Nijman ging dit er wat hardhandiger aan toe dan normaal, dit omdat hij naar zeggen de instructies van de politie niet wilde volgen. Het geen wil ook nog dat hij naar eigen zeggen wel gevolgd moet zijn omdat hij midden op straat na een gesprek over de theatershow voor het huis van Andy & Melisa staande werd gehouden.

Volgens Andy,  wie een korte reactie gaf,  zou hij niet weten waarom Rik werd opgepakt. Hij is echter wel erg geschrokken van de aanhouding door de agenten en het geschreeuw. “later wil ik er wel meer over vertellen maar nu wil ik even bekomen van de schrik samen met mijn gezin” zijn de woorden wie Andy uitspreekt.

De aanhouding van de Bloed, zweet & Tranen zanger van 2013 verliep rustiger, op het woonwagenkamp waar Rein Mercha woont werd hij gevraagd uit de woning te komen om vervolgens achterin de politie auto plaats te nemen. We zijn nog in afwachting van de reacties van familie en advocaten!

 

15 januari t/m 21 januari 2018

4Party heeft weer een carnavalskraker van jewelste te pakken

Feestduo 4 Party timmert inmiddels al een paar jaar stevig aan de weg . Begin 2015 namen Jo Dinnissen en Ferry Janssen  een mini-album op bij Emile Hartkamp. Daarvan verschenen   4 tracks op single. In 2017 lanceerden ze het spraakmakende nummer ‘Ik wil jou brandweerman wel zijn’ . Hiervoor bezochten ze studio van Manfred Jongenelis in Etten-Leur .

‘Zowel Emile als Manfred  zijn ontzettend gezellige mensen waar wij ons erg thuis voelen. Je krijgt bij allebei een warm onthaal en het is een eer om met deze mensen te mogen samenwerken’, aldus Ferry die aangeeft dat de weg naar Manfred Jongenelis gevonden is door hun manager Frans Goverde. In het verre verleden nam de vader van Frans Goverde, te weten Jan Boezeroen, ook bij Manfred een groot aantal liedjes op.

De nieuwe single ‘Schatje van de nacht’ is geheel ontworpen door Frans Goverde. Samen met Manfred is er een demo gemaakt die bij iedereen in de smaak viel. ‘Wij vinden het nummer ontzettend gezellig. We laten binnenkort  door de gebroeders Oerlemans er een mooie clip bij maken. Het gaat een kroegachtig achtergrondje krijgen en meer verklap ik nog niet glimlacht Ferry.

8 januari t/m 14 januari 2018

LOUISA JANSSEN :

SINGLE OVER ZOONTJE “MIKAI”

 

Louisa & Rosanna vormen zonder enige twijfel het meest spraakmakende, maar vooral ook het meest sympathiekste en kleurrijkste, koppels van de Nederlandse televisie.

Sinds 2015 zijn Louisa en Rosanna te volgen in hun real life soap “Onze Transgender Liefde” op TLC. De serie was vanaf het begin een enorm succes, en de kijkers kunnen maar geen genoeg krijgen van de excentrieke Louisa en de nuchtere Rosanna.

Louisa werd geboren als Lowieke op een Limburgs woonwagenkamp, maar had al snel door dat ze zich meer meisje voelde. Ze besloot uiteindelijk haar ouderlijke woning te verlaten en geheel op eigen kracht het gehele transgenderproces te doorlopen wat er uiteindelijk in resulteerde dat ze zich ontpopte tot een mooie, krachtige maar vooral goudeerlijke vrouw met het hart op de tong. Rosanna daarentegen voelde zich in tegenstelling tot Louisa juist altijd meer man dan vrouw. In maart zal Rosanna starten met haar tranformatie tot man.

Vorig jaar kwam hun langgekoesterde wens in vervulling toen Rosanna zwanger bleek te zijn. Eind december werd hun zoontje Mikai geboren. Een geschenk uit de hemel voor Louisa en Rosanna, die dolgelukkig  zijn met de komst van dit kleine wonder.

Voor Louisa dan ook een reden om een nummer op te nemen wat speciaal door Adri Jan Hoes werd geschreven over hun zoontje. ‘Mikai’ is een autobiografisch nummer waarin Louisa haar hart en ziel heeft gelegd, en door Adri Jan Hoes perfect is verwoord in deze bijzondere, meeslepende single. Recht vanuit het hart ingezongen door Louisa, die haar geluk wel van de daken kan schreeuwen….

Op 18 januari is bij TLC de speciale ‘Babyspecial’ te zien rondom de zwangerschap en bevalling van Mikai. En we zullen Louisa de komende weken regelmatig voorbij zien komen in diverse radio-en TV programma’s om haar muzikale ode aan hun liefdesbaby te zingen!

 

20 november t/m 26 november 2017

Vrolijke klanken op de nieuwe meezinger van Jaman.Het liefje dat Jaman bezingt in LIEVELING MOET DAT NOU strooit met geld en dat blijkt een probleem, want de portemonnee van Jaman blijkt niet dik genoeg om haar te behagen.

Voor de 36 jarige zanger is het zijn derde single van dit jaar.Het is de derde single van  dit jaar en  is geschreven  door Alie Bakker. Vorig jaar boekte de Nederlandse zanger zijn grootste hit in Nederland met “Blijf Bij Mij De Hele Nacht”.

13 november t/m 19 november 2017

De nieuwe single van zangeres Daisy Talens is een werkelijk verrassende track. De tekstinhoud is autobiografisch en past precies in Daisy’s levensloop, met een pakkende melodie zal dit liedje al snel bij menig luisteraars in het geheugen zijn gegrift. We denken daarom dat dit best weleens een succesje zou kunnen worden voor Daisy.

 

Tekst & muziek: Manfred Jongenelis

Opname en productie: Manfred Recordings

Videoclip:  Ron Schmid VisualsMedia

Promotie: Score Promotions

 

6 november t/m 12 november 2017

1986, Toen werd deze jonge dame geboren..
Veel te laat want ze brengt graag muziek uit de jaren 50 ten gehoren. Een “slow fox” een “fast swing”, Rock’n roll is echt haar ding!
Van Chuck Berry naar Lesley Gore maar ook haar eigen werk..,
Wendy woop is haar eigen merk!
Geheel gekleed met pettycoat, raakt ze elke noot!

Ik leef van rock’n roll
Artiest: wendy woop
GEBOORTE plaats van:
– Uitvoerende artiest / artiesten: Naam: wendy woop/ wendy koevoets
– Geboorte plaats: roosendaal
– Tekstschrijver(s): Naam: frank roks
– Geboorteplaats: roosendaal
– Componist(en): Naam: Manfred jongenelis
– Geboorteplaats: etten-leur

Socialmedia gegevens:
Website: www.wendywoop.nl
Facebook: wendyw00p
Instagram: wendy woop
Twitter: wendywoopmusic

 

30 oktober t/m 5 november 2017

Roy is 24 jaar, geboren op 17 oktober 1991, en woonachtig in Apeldoorn.

Jarenlang volgde hij de echte Toppers van de Nederlandse Smartlappen en Schlagers, zoals Marianne Weber – Frans Bauer en Koos Alberts. Aangespoord door vele anderen, koos hij om serieus met zingen aan de gang te gaan.

Door professioneel zangles te nemen leerdehij de fijne kneepjes van het vak en inmiddels volgt Roy zanglessen bij Alice Maywood die vele successen heeft gekend!!

Enkele jaren geleden trok Roy de stoute schoenen aan om contact op te nemen met Emile Hartkamp om te vragen eens naar hem te willen luisteren. Dit geschiedde in de studio van Goldstar Music Productions bv te Arnhem bij Emile & Norus Padidar.

De eerste reactie van hen was, dat Roy zeker zijn eigen stemgeluid heeft en dat dat de basis is van uniek te kunnen zijn, maar dat de weg naar succes en roem vaak een lange weg is en het juiste moment kiezen. In 2013 was het eindelijk zover dat Roy zijn eerste single kon presenteren.

Roy Hoffman een nieuwkomer, die het verdiend om gehoord en gezien te gaan worden, vol enthousiasme en een hartje en stem van goud.

23 oktober t/m 29 oktober 2017

De 48-jarige Henk Robbemond komt uit het mooie Dordrecht. Reeds meer dan 40 jaar is hij actief met- en in de muziek. Zo bespeelt hij al sinds jeugdjaren de trompet en vanaf 2002 heeft hij al op menig podium zijn publiek getrakteerd op z’n prettig in het gehoor liggende stemgeluid.

Henk koestert al vele jaren twee grote muzikale wensen: “Ja, na 15 jaar is er eentje vanuit gekomen. Zn debuut single “ik vraag U lieve Heer” Deze release van mijn eerste eigen single en eentje met een tekst welke volledig op mijn lijf geschreven is”.Zijn tweede single “Waarom, waarom, Waarom” moet er met het succes van z’n debuut single een vervolg aan gegeven worden.

Waarom, Waarom, Waarom is gecomponeerd door Frank van Etten en de tekst door Henk zelf geschreven. Ook het intro en het muzikaal intermezzo is zelf ingespeeld op trompet door de Dordtenaar samen met Robby Stal. Beide zijn ook te zien in de bijbehorende clip.
Daar de tekst autobiografisch is het nummer dus wederom op het lijf geschreven.

 

16 oktober t/m 22 oktober 2017

Hoe verwerk  je ingrijpende gebeurtenissen in  je leven. Frank  van  Etten weet dat  wel, hij  schrijft er een nummer over.

Terug  in  Apeldoorn  herpakt deze volkszanger zich na  zijn  echtscheiding en in deze mooie ballad vertaald hij  zijn gevoelens over de ingrijpende breuk.Een vuur gedoofd, de koek  is op  dat zijn  dingen  die na jaren  samen  niet  zomaar uitgevlakt  zijn  , vergeten  doe je nooit.

Alle emoties  die spelen  zijn  in  dit lied verwerkt en  raakt je hart.

9 oktober  t/m 15 oktober 2017

Duet Dick van Altena & Billy Yates (V.S.)!

 

‘If I could change the world with a song’ is de nieuwe single van Dick van Altena met country zanger en vermaard songschrijver Billy Yates uit het Mekka van de country muziek: Nashville, Tennessee!

De twee kennen elkaar al jaren uit het Europese country circuit.Tijdens een verblijf van Billy in Nederland vorig jaar schreef het duo samen het nummer dat nu dus op CD single is uitgebracht.

De Nederlander is apetrots op de samenwerking met zijn Amerikaanse collega, Yates is dan ook niet de minste, zo schreef hij songs voor country iconen als George Jones en Willie Nelson.Uiteraard prijkt het nummer ook op het binnenkort te verschijnen country album van Dick van Altena.

Biografie

Liedjesschrijver en zanger Dick van Altena werd op 25 juni 1957 geboren in Oosterhout  (Overbetuwe), inmiddels zijn we 60 jaar, 1.100 liedjes en 30 albums verder.

Van 1977 tot eind 2005 was Dick het gezicht én geluid van (The) Major Dundee (Band).Henk Wijngaard, Mooi Wark, Toni Willé (‘Pussycat’), De Sjonnies, Saskia & Serge en vele, vele anderen namen songs op van de schrijver van Altena.

Jubileum

Dit jaar viert Dick van Altena ‘40 jaar muziek’ met 5 uitverkochte jubileumconcerten, een DVD, een documentaire en een nieuw album dus, zijn 31e, getiteld ‘Singer & Songs’.

 

 

25 september t/m 1 oktober

sja, die Lytse Hille……..wat moet je nu uitbrengen na de opvallende en ietwat ondeugende fantastische knaller van een single “24 Billen”. Dat maakt het zo uitdagend voor hem, maar ook het team om hem heen, Emile Hartkamp & Norus Padidar. Je hebt de energieke en opvallende stem van Lytse Hille, die met zijn prachtige klanken bijna alle liedjes tot een pareltje maakt……en daarnaast heb je zijn humor, zijn lach en altijd goede humeur.

Je zou zeggen als je alles in een muzikale cocktail shaker stopt, Talent – Passie – Humor en Liefde voor het Nederlandstalige Populaire Genre, dan kan het niet uitblijven dat er weer een echte knaller van een liedje uitkomt die van het begin tot het eind is overgoten met de smaak van Lytse Hille. Van Billen naar Ballen……..hij lacht zichzelf echt de ballen uit z’n broek en dat hoor je terug in de echte Kroegenknaller – Feesttent en Plein Plaat of gewoon voor ieder moment dat je behoefte heb aan vrolijkheid, gezelligheid en een beetje humor in het leven. Lytse Hille gaat knallen met zijn Ballen……ennuh dat maakt ons nu al nieuwsgierig naar het album.

18 september t/m 24 september

Rood-Hit-Blauw verwacht snelle doorbraak van Karel Mahieu!

Dat Ronald Visch een neusje heeft voor aanstormend talent is in het (recente) verleden al meermalen gebleken. Menig nu landelijk bekende artiest zette in de stal van Rood-Hit-Blauw zijn- of haar eerste stapjes en kreeg de kans en ruimte, zich volledig te ontplooien als vertolker van het Nederlandse lied. En de volgende dient zich alweer aan! Karel Mahieu ontving als 13-jarige louter lovende kritieken als hij op zeer volwassen wijze Elvis Presley weet te coveren tijdens The Voice Kids.

Inmiddels zijn we drie jaar verder en zijn de verwachtingen bijzonder hooggespannen als dit grote talent uit Den Haag zijn debuutsingle ‘He jij, ja jij’ aan de muziekliefhebbers voorschotelt. Deze 16-jarige zal met zijn charmante looks, imponerende stemgeluid en uitstekende beheersing van dit instrument, de volgers vast snel aan zich weten te binden. Dat kan gewoon niet anders! Karl Kaspers is verantwoordelijk voor de fraaie videoclip behorend bij deze vlotte ritmische en gepassioneerde track welke bij Manfred Recordings is geproduceerd. Van Karel Mahieu gaan we nog véél meer horen in de toekomst en dan weet heel ons land vast dat ‘He jij, ja jij’ een meer voortreffelijke debuutsingle was van deze Hagenees.

4 september t/m 10 september 2017

MORGEN IS NOG HEEL VER WEG.

Soms heb je dat gevoel… Je wilt eigenlijk nog langer feesten en de gezellige uurtjes met je vrienden voortzetten.Zo dacht ook Kees Versluys. Op het moment dat de laatste toegift gegeven is en de spots doven wil je nog niet huiswaarts.

Terug in de tijd.

Met de nieuwe uptempo single Morgen Is Nog Heel Ver Weg wil Kees Versluys er, zoals altijd, hard aan werken om zijn release op een hoog niveau neer te zetten.De muziek geeft al bij het intro een gevoel van herkenning. Je gaat een beetje terug in de tijd. Blues, Rock & Roll, Starsisters, het swingt en daarom blijf je bij deze muziek niet lang stilzitten.Het is zo’n nummer dat eigenlijk altijd en overal gedraaid zou kunnen worden. De luisteraar komt bij de eerste maten gelijk in de stemming.Bij de luistersessies met publiek kwamen er al vele positieve reacties los. Wat een heerlijk, vrolijk, Nederlandstalig feestnummer!

Ervaring.

De ervaring op vele podia speelde een belangrijke rol bij de overweging hoe de compositie en tekst in het gekozen thema konden samensmelten.Bovendien zou het geheel live worden ingespeeld. Dat werd een leuke, maar niet eenvoudige klus voor de sessiemuzikanten.Vooral de blazers moesten op de toppen van het mogelijk haalbare werken.Zeker is dat dit nummer een lange ontwikkeling heeft doorgemaakt in de studio.Uiteindelijk kwam er een supervrolijke melodie tevoorschijn.Kees Versluys is zonder meer trots op zijn nieuwe release en komt de komende maanden voor de promotietour als het even kan weer gezellig langs bij alle Dj’s van de Radio en TV zenders.

Kees Versluys.

Zanger Kees Versluys heeft na zijn “beroemde” TV debuut bij Henny Huisman, twee albums, Personality (1997) en Endeavour (2002) uitgebracht. Ook heeft hij  vele jaren met eigen dinnershows op de planken gestaan. Uit deze shows ontstond een Las Vegas Show, waarbij de muziek van Elvis Presley centraal stond. Nu keert Kees Versluys terug naar het Nederlandstalige repertoire.De eerste nieuwe single “Souvenir“ werd paradeplaat bij Sterren NL van AvroTros. Hierna volgden “Kom Dans Met Mij“, “Eindeloos Mooi“ en ”Ik Leef Mijn Leventje Zoals Ik Wil”

Project.

Met behulp van een team van vakmensen uit de muziekbranche,  gaat Kees Versluys verder met het bouwen aan zijn eigen repertoire. Deze goede samenwerking werpt nu al zijn vruchten af. Vervolgens is het de hoogste tijd om het lang verwachte, nieuwe album af te mixen en uit te brengen, waarna volgend voorjaar de planning voor opname van een eigen muziekspecial in de agenda staat.De release en promotie van de nieuwe single is dit najaar een van de belangrijkste speerpunten.Single:

Morgen Is Nog Heel Ver Weg

Songproductie: Kees Tel Pro Studio

Tekst en muziek: Mary Jane Jonkman – Kees Tel

28 augustus t/m 3 september 2017

Het zoeken naar inspiratie voor liedjes over het chauffeursleven valt niet altijd mee. Zeker niet wanneer je er al meer dan 100 hebt geschreven, bezongen, en steeds weer probeert de emoties van onze mannen en vrouwen van de weg in een liedje neer te zetten.
Maar dan ineens duikt er een liedje op van mijn studio producer Niels Lingbeek en na het een aantal keren te hebben beluisterd, is dit nummer uiteindelijk opgenomen en op cd gezet.
Hopelijk voelen mijn fans en aanhang de emotie van de lange ritten en afstanden met mij mee in dit nieuwe Truckersliedje “Hoeveel Kilometers” aldus Henk Wijngaard
.

Henk Wijngaard bekend van Noord tot Oost en van Zuid naar West. Het begon allemaal in 1978 toen Henk Wijngaard de Vlam in de pijp deed doen ontsteken. Vele hits volgden en de vrachtwagen chauffeur uit Stadskanaal wist niet wat hem overkwam. In 2016 verscheen een 4CD verzamelbox met daarop alle hits van de afgelopen jaren. Maar voor een ieder die denkt dat de tegenwoordig in Emmen woonachtige Henk het rustig aan gaat doen heeft het verkeerd. Nog steeds zingt hij wekelijks meerdere malen zijn hits op feesten en evenementen en nog steeds zie je het publiek genieten van de klanken van weleer gecombineerd met die van heden.

21 augustus t/m 27 augustus 2017

Zomerse samenwerking tussen Henk Dissel en Tim Douwsma 

‘Het Gevoel’ zo heet de zomerse single van de heren.

Het is een unieke samenwerking tussen 2 vrienden:

Henk en Tim kennen elkaar al jaren en zijn vrienden van elkaar. Ze kwamen elkaar een tijdje geleden spontaan tegen tijdens het uitgaan en Henk riep: ”waarom nemen we voor de gein geen plaat samen op voor de zomer?” En zo ineens geschiedde het.

De single is opgenomen door Bas van den Heuvel en de tekst is geschreven door Willem Gunneman. Het is een erg zomers liedje geworden, waarbij je niet stil kan blijven staan.

Naast muziek, is Tim momenteel ook druk bezig met zijn acteer carrière. Zo speelt hij dit najaar de hoofdrol in de film ‘Spaak’ en is hij te zien in de nieuwe K3-film ‘Love Cruise’.

Henk Dissel z’n agenda gaat als een speer; er staan nu al meer dan 220 boekingen bevestigd voor dit jaar. Daarnaast heeft Henk op 8 april jongstleden nog de AFAS Live helemaal uitverkocht.

Ook zijn laatste single ‘Bij Mij’ doet het erg goed in het land en op radio.

14 augustus t/m 20 augustus 2017

Riny Valentijn en Ray Sanders zijn twee artiesten die al geruime tijd in het vak zitten .
Ook hebben ze beide al verschillende nummers en albums uitgebracht .
Ook zijn ze op vele podiums door heel Nederland te vinden waar zei van hun optredens een feest maken .
Twee jaar geleden hadden ze een keer de voorkeur om samen een duet uit te gaan brengen als ze een leuk nummer tegen zouden komen .
Na een praatje gemaakt te hebben met Chris Cohen ,wilde Chris een geheel nieuw nummer voor hun schrijven .
Het nummer “allemaal gelijk” waar Chris muziek en tekst voor heeft geschreven waren wij gelijk enthousiast over en zijn de studio ingegaan waar dit gezellig volkse meezingnummer het eindresultaat van is .
Het nummer gaat erover dat iedereen meer respect voor elkaar zou moeten hebben en we allemaal gelijk zijn wie je ook bent .
En als ieder dat zou doen het er een stuk vrolijker uit zou zien .
Ook hebben ze gekozen voor een zwart witte hoes omdat het niet uitmaakt welke kleur je heeft

31 juli t/m 6 augustus 2017

Erna en Danny Temming zijn nu op de kop af één jaar actief als duo Temming & Temming. Ver-nieuwend, verfrissend, uitermate gezellig en voor broer en zus zelf, een tot nu toe zeer geslaagde move. Dit Utrechtse tweetal dat zich overigens ook keihard inzet voor de ontwikkeling van medicatie voor Cystic Fibrosis (taaislijmziekte), bracht achtereenvolgens de singles ‘Zomerliefde’, ‘Kijkje In Mijn Ogen’ en ‘Doe Wat Met Je Droom’ op de markt. En wie Temming & Temming boekt kan een avondvullend programma voorgeschoteld krijgen met solo optredens van zowel Erna als Danny naast uiteraard heel veel fraaie duetten. Een zanger, zangeres én duo in één zeer gevarieerd pakketje dus!

Als alles volgens planning verloopt dan krijgt de muziekliefhebber komend najaar een compleet album voorgeschoteld van Temming & Temming, die hun dromen hebben gevolgd waardoor uiteindelijk dit duo ontstond. “Wij zijn die droom ook echt mét elkaar aan het beleven”, aldus Erna. Uiteraard komt hun nieuwe single ‘Vandaag’ uit via Nationale Artiesten Parade, werd deze opgenomen in The Boom Music! in Breda en schreven Frank Verkooyen en Koen Koning de tekst ervoor. Maak van elke dag een feest en doe dat dus ook ‘vandaag’, aldus deze vlotte, gezellige en o zo smaakvolle vrolijkmaker die op elke locatie gaat zorgen voor een uitgelaten stemming.

24 juli t/m 30 juli 2017

Bijzondere krachten van invloed bij HannesJR ??
Als Hannes Jr. praktisch uit het niets een zonnebril in de schoot geworpen krijgt, blijkt deze bijzondere krachten te bezitten. Zodra hij deze namelijk op zet, blijken zaken anders te zijn, een blonde schone die hem uiteindelijk meelokt naar een bed dat midden in een weiland is geposteerd. Is het nu allemaal bedrog of tóch werkelijkheid?? Dat laat de verrassende videoclip (opgenomen door Patchanka Oosterhuis) allemaal zien horend bij de nieuwe single ‘Kom Bij Mij’ van de 17-jarige in Hilversum woonachtige HannesJR.

Ronald Visch ontdekte een kleine 3 jaar geleden dit in Amsterdam geboren talent. Sindsdien zijn de singles ‘Als je lacht’, ‘Wanneer jij kust’, ‘Hoe lang moet het nog duren’ (duet met Frank Van Etten) en ‘Ik ben gewoon wie ik ben’ allen verschenen op diens gerenommeerde platenlabel Rood-Hit-Blauw Produkties waar jeugdig talent ook de kans krijgt zich te ontplooien als artiest.

24 juni jl. is tijdens Hannes Jr. & Friends in Gorinchem, en in het bijzijn van vele collega artiesten, zijn nieuwe single ‘Kom Bij Mij’ officieel gelanceerd. Deze swingende en vlotte zomerse Jurgen Kuppens-productie, bezit trendy gipsy-ingrediënten, blijft snel hangen en is gemakkelijk mee te zingen. Dat Hannes Jr. ons land gaat veroveren lijkt slechts een kwestie van tijd. Zijn nieuwe single ‘Kom bij mij’ zal hieraan een belangrijke bijdrage gaan leveren!

17 juli t/m 23 juli 2017

De nieuwe single van Willem Barth wordt nu al als spraakmakend omschreven.

“Zakken naar de grond” is een zomers opzwepend nummer, een cover van Iwan Esseboom die er in Suriname een gigantische hit mee scoorden onder de titel Witte Visie.

Het nummer zal menige kroeg en feesttent op zijn kop gaan zetten en met deze track doet Willem een serieuze poging om de zomerhit van 2017 te gaan scoren.

Na eerdere uptempo nummers als “Zeg Me” en “Ik geef me over”  is  Zakken naar de grond er weer één die in ieder geval

10 juli t/m 16 juli 2017

Ze ontmoetten elkaar in 2016 tijdens het Schlagerfestival in Hasselt, nu is hun eerste single samen een feit: ‘De wereld draait door’. Rob de Nijs (74) en schlagerzangeres Lissa Lewis (23) schelen qua leeftijd een halve eeuw, maar muzikaal zitten ze naar eigen zeggen op dezelfde golflengte.

Het duet zal ook live gebracht worden op zaterdag 9 december in de Lotto Arena te Antwerpen, waar Lissa Lewis ‘special guest’ is tijdens het verjaardagsconcert van Rob de Nijs, ‘Rob 75’.

“Een duet met Rob de Nijs staat al heel lang bovenaan mijn verlanglijstje”, zegt de Kapelse schlagerzangeres Lissa Lewis. “Hoewel ik maar 2 jaar oud was toen Rob in Vlaanderen een nummer 1-hit scoorde met ‘Banger Hart’, ken ik zijn repertoire heel goed en vind ik hem een uitzonderlijk artiest.”

“Ik ben opgegroeid met de muziek van Rob, want mijn moeder was en is een echte superfan. Ze gaat al sinds haar tienerjaren naar zijn concerten en heeft denk ik al zijn albums. Het duet ‘De wereld draait door’ is dus niet enkel de verwezenlijking van één van mijn muzikale dromen, maar zeker ook iets héél speciaal voor mijn mama.”

The real deal

“Lissa is ‘the real deal’, dat hoorde ik meteen”, aldus Rob de Nijs op zijn beurt. “In 2016 sloten we het Schlagerfestival in Hasselt samen af. De eerste avond toen we het brachten, hoorde ik een verfrissende, loepzuivere vrouwenstem in m’n oortjes. Ze zong bovendien een tweede stem, wat verre van makkelijk is, zeker zonder repetitie. Ik keek opzij, zag een enthousiaste, mooie jongedame naast me, maar ik kende haar eigenlijk niet.”

“Later die avond maakte ik kennis met Lissa en bleek ze bovendien een uiterst sympathiek, maar ook zeer ambitieus meisje te zijn, dat zeer goed weet waar ze naartoe wil in haar carrière. Er mag dan wel een aantal jaartjes verschil zitten tussen ons, maar muzikaal zitten we op dezelfde golflengte. Lissa is een talent dat Vlaanderen moet koesteren en dat ik met dit duet hopelijk nog een duwtje in de rug kan geven.”

bron:http://www.gva.be/cnt/dmf20170705_02957865/lissa-lewis-in-duet-met-rob-de-nijs-speciaal-voor-mijn-mama

3 juli t/m 9 juli 2017

Muziek Is Ons Leven’, de allereerste single van Echte Vrienden is uit!

Daar is ie dan! ‘Muziek Is Ons Leven’, de eerste single van Echte Vrienden: het gezamenlijke project van Peter Beense, Frans Duijts en Django Wagner.

Nadat volkszangers Peter Beense, Frans Duijts en Django Wagner al eerder samen verschenen in het TV-programma ‘3Man Sterk’, hebben de zangers aangekondigd opnieuw hun krachten te bundelen en een gloednieuw evenement te lanceren: ‘Echte Vrienden’.

Het nummer is het muzikale startschot van een prachtig project: dit najaar zal het allereerste album van Echte Vrienden verschijnen. Een heel album met liedjes van de drie heren.

Ook volgt op 27 oktober 2017 een speciaal concert in AFAS Live in Amsterdam. Uiteraard wordt de single Muziek Is Ons Leven dan live gezongen. Heb jij nog geen ticket voor dit unieke en eenmalige concert kunnen bemachtigen? Bestel deze dan snel via www.echtevrienden.com.

 

   26 juli t/m 2 juli 2017

Ja, U leest het goed: ook Grad Damen kiest voor Smaragd Music !
En eigenlijk is dat niet zo verwonderlijk. Want begon ooit niet het
succes van deze sympathieke zanger in de studio van Manfred Jongenelis ?
Kent U ze nog ? Alisha, Amore, Heb Ik Jou Niet Eens Gekust,
Ik Wil Met Je Dansen Heel De Nacht, Selina en zoveel andere hits…
In 2016 hernieuwde Grad zijn samenwerking met zijn oude producer
met als resultaat de hits Waarom en Schaam Je Voor Je Tranen Niet.
Een logische volgende stap werd dus de toetreding tot de
Smaragd Music familie en die wordt gevierd met
deze geweldige nieuwe single !
Ik Neem Je Mee is een heerlijke zomerse single,
geschreven door Manfred Jongenelis en Grad Damen zelf.
Een opzwepend ritme, vlotte gitaarklanken, ’n accordeon, felle trompetjes…
Je ziet het zo voor je: jongelui dansend rondom een kampvuur
bij de ondergaande zon op het strand… ’n koppeltje verstopt zich in de duinen…
Daar wil je toch bij zijn ? En Grad neemt je mee !
Je zocht de Zomerhit van 2017 ?
Zoek niet verder… je hebt ‘m nu gevonden !

19 juni t/m 25 juli 2017

Ras muzikant, componist, producer, tekstschrijver én zanger/entertainer Frank Verkooyen, kan z’n geluk niet op dat zijn publiek hem al jaren achtereen zo waardeert. Zijn meest feestelijke repertoire, van ‘Kom wie wil er met mij dansen’, ‘In de wolken’ tot ‘Ineens gaat het leven’, zijn bij elk optreden van deze gezellige Bredanaar, aanleiding voor een uitgelaten stemming. Met zijn warme en authentieke stemgeluid gecombineerd met vele tientallen eigen nummers, zet hij elk plein, zaal en feesttent razendsnel op z’n kop.

Frank Verkooyen, die de laatste jaren is uitgegroeid tot één van meest gevraagde producenten van ons land, tekent ook nu weer voor een nieuwe single waar de vonken vanaf spatten. ‘Niets meer te geven’ is namelijk een moderne, uiterst radiovriendelijke en catchy feestkraker waarvoor de zanger zelf weer in de pen klom en die uiteraard is opgenomen in zijn eigen The Boom! Music studio. Een aanstekelijke melodie, lekker energiek zomers, op pakkende reggaeton klanken, en uitgebracht via Nationale Artiesten Parade. Frank Verkooyen heeft zijn publiek zó veel te geven!

12 juni t/m 18 juni 2017

Kom maar, kom maar van Roy Donders nodigt uit voor Braziliaans zomerdans feest.

De  zanger Roy Donders, het feestbeest uit en de jongen van de handel, die tevens de stylist van het zuiden is en naar het ritme van zijn hart luistert, weet dat de vele vrouwen, een lekkere verschijning zijn en weet hier als artiest perfect op in te spelen.

De Passie van het stylen van de muziek is Roy zijn lust en zijn leven en gaat telkens weer voor Goud.

Elke keer weet de zanger een stap dichter bij de roem van een groot artiest te komen, waar de zanger op pleinen, feesten en kroegen, het dak eraf te laten knallen en de grondvesten weet te laten trillen en te schudden.

Met de nieuwe singel  wat een vrolijke, opzwepende, uptempo Braziliaanse verrassing is.De singel, die van een gloeiend hete zomerse beat voorzien is, past, dan ook weer perfect in de straat van Roy, waar altijd een hoog dansgehalte aanwezig is.

De singel kom maar, kom maar is één groot feest vanaf de eerste Braziliaanse klanken tot aan het eind toe, waarbij de dansvloer niet ongeschonden zal blijven en de toplaag wel een kan smelten en slijten.

5 juni t/m 11 juni 2017

Jannes brengt zijn nieuwe single LAAT ME uit. Het is de voorloper van zijn nieuwe album,
dat op 2 juni is uitgekomen.
De nieuwe single LAAT ME is een vrolijk uptempo nummer en is geschreven door zijn vaste schrijf- en productieteam
Emile Hartkamp en Norus Padidar.

Jannes luid met dit lied zijn jubileum jaar in want hij zit dit jaar 15 jaar in het artiestenvak.
De nieuwe single LAAT ME is een van de 12 nieuwe liedjes van zijn splinternieuwe album ‘Gevoel Van Samen Zijn’.
Ook zijn daar nog 3 oude nummers aan toegevoegd, die in een nieuw jasje zijn gestoken.

Het jubileumjaar wordt op zaterdag 7 oktober 2017 bekroond met een spetterend jubileumconcert
in het Gelre Dome te Arnhem.

Wij zullen Jannes dit jaar blijven volgen.

29 mei t/m 4 juni 2017

Eigenlijk is deze single al opgenomen in 2015, maar nu extra emotioneel, mei 2017, voor de zieke moeder van de sympathieke 46 jarige in Ede geboren Nederlandse zanger,
die sinds hij kon lopen al zingt: “Antonio (Holsken)” !!! We leven allemaal mee met deze mooie plaat, die ook in het Duits verkrijgbaar is

Boven de wolken is de nieuwe en gevoelige single van Antonio. Dit levenslied, waar zoveel waarheid in zit en iedereen zal raken, want het leven verloopt altijd niet voorspoedig en ooit maken wij het allemaal eens mee.
We kennen Antonio natuurlijk van de up tempo nummers: Boem Boem, Piri Piri, Maak me gek gooi je haar los.
Maar waar alles mee begon waren de levensliedjes , Alle tranen die ik huilde ,
Dit is de laatste nacht , Lieve Heer.

“Boven de Wolken” is zo mooi geschreven en past zo bij het herkenbare stemgeluid van Antonio.
De Clip is gemaakt in Europa’s eerste reuzenrad boven de zee,die staat in Scheveningen. Het ruim vijftig meter hoge reuzenrad telt 36 gesloten gondels met airco waaronder één VIP-gondel die is voorzien van een glazen bodem en in deze gondel is de clip opgenomen.

 

22 mei t/m 28 mei 2017

Wimmie Bouma; 36 jaar, schilder en zanger, getrouwd en vader van twee kinderen, heeft de afgelopen jaren bewezen een blijvertje te zijn binnen het Nederlandstalige lied. Nummers als ‘Als Jij Het Niet Meer Weet’, ‘Mijn Kleine Rosa’, ‘Zing En Leef Zonder Zorgen’, ‘Jouw Tranen Liegen Niet’, ‘Mambo Mambo’ of ‘Gewoon Even Teveel’, om er maar er paar te noemen, zijn- en worden volop gedraaid in het land en worden door de liefhebbers van het levenslied omarmd.  En dit geldt evenzo voor de albums ‘De Verleiding’, ‘De Ring Die Jij Draagt’ en ‘Het Leven Is Mooi’ die Wimmie sinds 2009 op de markt bracht.

Na een uitstapje is de Zwolse volkszanger trouwens weer terug op het vertrouwde nest. In goed overleg heeft Wimmie namelijk weer onderdak gevonden bij HvV-Entertainment van Henri van Velzen. Voor de opnames van zijn nieuwe single ‘Nu Jij Nog!’ keerde hij dan ook weer terug achter de microfoon van topproducer Martin Sterken in diens studio. “Het is weer tijd voor een echte Wimmie Bouma-plaat”, zo lieten de zanger en zijn managementteam weten! Deze nieuwe plaat, naar het Nederlands bewerkt door Martin Sterken, is een gepassioneerde, energieke en ritmische popschlager waarvan de verwachtingen hooggespannen zijn. De single zal vergezeld gaan worden door een fraaie videoclip vervaardigd door Tvoranjeclips.nl van William Ten Kate. Kortom.. Wimmie Bouma is helemaal terug!

15 mei t/m 21 mei 2017

De Brabantse hitzanger Jeffrey Heesen, bekend uit het SBS programma Bloed Zweet & Tranen en hits als “Mag Ik De Zon Laten Schijnen” en “M’n Engel”, leefde jaren in doodsangst als hij in een vliegtuig moest stappen. Toch trok hij onlangs de stoute schoenen aan en stapte hij in het vliegtuig om voor een ruim acht uur durende vliegreis naar New York.

Op aandringen van Riekie heb ik dus toch maar de stoute schoenen aangetrokken en de stap naar een lange vliegreis gemaakt. We hebben een geweldige tijd beleefd in New York, want het is een prachtige stad die alles overtreft.”“We hebben meteen van gelegenheid gebruik gemaakt om daar mijn nieuwe videoclip op te nemen voor mijn nieuwe single “Jij””, vertelt Jeffrey.

Daarnaast hebben we ook nog een doorreis gemaakt naar Memphis om Graceland, het huis van mijn idool Elvis Presley, te bezoeken. Dat was een ongelofelijke ervaring om mee te maken.

Jeffrey vertelt verder: “Door de lange vliegreis voelde ik me uiteindelijk op mijn gemak in het vliegtuig, en durf ik gerust te stellen dat ik mijn vliegangst overwonnen heb. Sterker nog; bij terugkomst hebben we meteen een vakantie geboekt naar Curaçao. Ik had geen enkele moeite meer om in het vliegtuig te stappen. Je moet het gewoon doen, en uiteindelijk voelt het bijna net zo normaal als het instappen in een auto. Ik ben Riekie heel dankbaar dat ze me heeft overgehaald om toch de stap te maken. We wonen sinds enkele maanden gelukkig samen en hopen met elkaar in de toekomst nog meer van de wereld te kunnen zien.”

8 mei t/m  14 mei 2017

Wendy de Laat staat zoals zij zelf zegt voor liedjes met hart, ziel, de lach en een traan, waarmee de Brabantse zoveel mogelijk mensen hoopt te plezieren maar ook te raken. De vrolijke zangeres uit Oosterhout merkt dat haar carrière een duidelijke stijgende lijn laat zien sinds dat zij in 2014 voor het eerst van zich liet horen met de door haarzelf geschreven single ‘Zonder Jou’. Deze debuutsingle vormde de inleiding naar de release van achtereenvolgens ‘Mijn Kind’, ‘Liegen En Bedriegen’, ‘Vergeet Mijn Naam’ en ‘Wat Ik wil zeggen’. Die laatste single is van november vorig jaar en ook deze kreeg weer volop aandacht bij de radiozenders en muzikale televisieprogramma’s, en is in de smaak gevallen bij het publiek.

Wendy zal komende zomer wederom haar opwachting maken bij het altijd drukbezochte evenement Oosterhout-Live en daar zal ze zeker ook haar nieuwe single ‘Maak Veel Mooie Dagen’ ten gehore gaan brengen. “Een lekker positief nummer op een prettig tempo en eentje met een flink feestgehalte”, zo meldt de Oosterhoutse. Tekst en muziek zijn van de hand van Femke Reuvers en Frank Verkooyen en de laatste is tevens verantwoordelijk voor de productie van deze feestelijke meezinger. “Een nummer dat ik nu echt nodig had om m’n repertoire bij mijn optredens een extra boost te geven, en eentje waarmee de zalen en kroegen zeker te weten op z’n kop worden gezet! Een nummer ook dat als je op de werkvloer staat, en je hoort ‘t op de radio, je werkdag absoluut vrolijk maakt”, aldus Wendy de Laat over haar nieuwe single welke verschijnt via Nationale Artiesten Parade.

1 mei t/m  7 mei 2017

Armand Fuchs
gekozen voor een fulltime zang carrière.
Armand bracht eerder uit:  “Leven lukt me niet met jou”,” Zomertijd” & “Lekker Ding”. Zijn debuut single was, ”Al The Thieme” waar het allemaal mee is begonnen.Na vele jaren als fietsenmaker te hebben gewerkt in Amsterdam heeft
Nu 15 jaar verder en een brok ervaring te hebben opgedaan komt hij opnieuw uit met een eigen single met als titel “ Ondeugend”.
Deze single is tot stand gekomen door de heren van Tilburg van box 5 o.l.v. Paul Nuijten en Bas Van Tilburg waar Armand regelmatig zijn stemgeluid en performen mag tonen.
Er is voor een studio gekozen in Alkmaar genaamd Ger Oerlemans Producties.
Deze studio o.l.v. van Ger Oerlemans heeft er ook voor gezorgd dat er een aantal mooie producties klaar liggen voor het aankomend album.
De single Ondeugend geschreven door René Portegies moet een nieuwe draai gaan geven aan Armand Fuchs zijn carrière als zanger.
Armand zijn nieuwste release “Ondeugend”, is de eerste single van het aankomend album wat volop in de maak is en wat volgens verwachting medio 2018 uit zal gaan komen.
Alles onder het label van T-Rec  onder leiding van Speer Stok te Hilversum.
Ook heeft Armand veel steun aan Michel Reijinga  van MR Events die hem gaat ondersteunen en gaat begeleiden in zijn loopbaan als zanger.
Michel Reijinga heeft al veel ervaring in presentaties en organiseren van evenementen op grote schaal o.a.: Gaypride, Circus Herman Renz En artiestenreizen naar Ibiza en Curaçao i.s.m. Rob Brouwer van Corendon.
Armand hoopt ook dat dit na jaren hard werken met veel up’s en downs dit een stap is waar hij erg naar verlangt! Zijn droom is dan ook gewoon te zingen en veel mensen blij te maken zoals we Armand kennen. Uiteraard ook ondersteunt door zijn plugger Dennis vd Kraan. A.s. 20 april is het dan zo ver dan gaat  hij zijn nieuwe single presenteren aan het Nederlandse publiek.
Iedereen die hier bij wil zijn is van harte welkom om dit met een hapje en een drankje te willen bijwonen verzorgd door eigenaar Jos Bolte en Michel Brandt van Brandt in de keuken
Locatie: Joseph Sports & Kichen   Escapade 1 1183 NM Amstelveen
Entree Gratis!

24 april t/m 30 april 2017

Nick Koot is een schoolvoorbeeld van een door de wol geverfde
jonge volkszanger: spontaan begonnen op een avondje op de camping,
doorgegroeid met ’n avondprogramma in het plaatselijke café,
z’n eerste echte plaatje in 2013 en ziedaar… a star is born !
Dit eerste plaatje (Kom Mee Genieten) wordt al snel gevolgd door de
succesvolle opvolgers Een Nacht Met Jou en Het Ritme Van Mijn Hart en
Nick’s laatste wapenfeit Alles Voor Één Nacht in 2016.

Anno 2017 maakt Nick de overstap naar Smaragd Music
en de productionele begeleiding van multi-instrumentalist Manfred Jongenelis.
In zijn opnamestudio, waar de Vaderlandse artiesten-top hun draai
duidelijk gevonden heeft, gingen ze aan de slag. De unieke en relaxte sfeer
zorgde voor een song, waar Nick zo lang naar zocht: Ik Wil Maar Één Ding !

Ik Wil Maar Één Ding is geschreven en gecomponeerd door Manfred Jongenelis,
die Nick absoluut mee wilde laten profiteren van het snel naderende voorjaar.
Een vlot en modern melodietje, perfect passend bij onze jonge zanger en
zijn vele evenzo jonge fans. Een liedje waar bij de zon direct gaat schijnen
en waar bij iedereen een spontane lach op het gelaat verschijnt.
En heus heren… neem het gerust van ons aan:
Rokjesdag wordt dit jaar met deze hit nog veel mooier…
_ _ _ _ _

Nick Koot is voor promotie beschikbaar
via Dennis van der Kraan, Score Promotions:
+31 (0)6-419 857 07 of dennis@scorepromotions.nl

17 april t/m 23 april 2017

Zingen zit de familie Knipping in het bloed. Naast vader en zoon, Jean Knipping en Jean Knipping Jr., zingt ook Joey, de andere zoon van vader Jean, een aardig nootje mee. Broers Jean Jr. en Joey vonden het dan ook de hoogste tijd om eens samen een nummer op te nemen.

Het eerst nummer was “Juanita” en nu lanceren ze de tweede duet single “Daar sta je dan”

Een heerlijk nummer wat vooral uptempo de sfeer zet.

We zullen de hele familie Knipping regelmatig op feesten en in de regio horen zingen en ze maken er altijd een feestje van.

10 april t/m 16 april 2017

Peter Beense , bijna geboren met  de microfoon  in  de hand ia al  meer dan  30 jaar actief in  de artiestenwereld.

Of dit  nu  een  Amsterdamse nacht  is, in  de kroeg  waar  hij  ook  Uw biertje tapt of samen met  andere artiesten  een feestje weet te maken  van  ieder optreden.

Nog  lang  niet  is hij  van  plan om  ermee te stoppen want  door zijn  fans word hij  op handen  gedragen  en  ieder  nummer of album  wat  uitkomt tot een  succes brengt.

En nu  is er dan het  nieuwe nummer”Nu weet ik  wat  liefde is” geschreven is door Frank Verkooyen en Femke Reuvers. Een  up tempo nummer met  die heerlijke Amsterdamse inslag.

3 april t/m 9 april 2017

Als voorloper van het aanstaande album van Lytse Hille verschijnt als eerste in de serie van drie z’n nieuwe single ’24 Billen’. Het is volgens Lytse een humoristisch liedje dat gaat over een groep kameraden die tijdens een ‘wandeling’ door Amsterdam in een bananenbar terecht komen. Ze zien daar 12 meiden die 24 prachtige billen tonen. De avond kan niet meer stuk en kost een kapitaal.

De tekst is geschreven door Emile Hartkamp. Het vertegenwoordigd helemaal het  geluid van  Lytse Hille en  de bijbehorende clip is ook echt helemaal  super geworden.

 

27 maart t/m 2 april 2017

In 1993 deed Versluys mee aan de soundmixshow. Tijdens de live-uitzending werd hij geraakt door een camera kraan, waardoor zijn hoofd begon te bloeden tijdens het optreden.  Het optreden werd gestaakte en na een ingelast reclameblok kon Kees Versluys het optreden zonder bebloed hoofd kon overdoen. Hij werd uiteindelijk derde.

Zijn singles Verslaafd aan jou, Ik heb Sjans en Ik wil de nacht met je delen kwamen in de tipparde  van de top 40 terecht.

Nu dan  de nieuwe single”Ik leef mijn  leventje zoals ik dat  wil”

Versluys trad in 2010 in Nederland en Amerika op met shows waarin hij een ode bracht aan Elvis.

20 maart t/m 26 maart 2017

De nieuwe single van  Colinda is een heerlijk  vlot liedje, geschreven  door Jeffrey Weber.

Met  de vaste producer Harald Queens is het  het  zo herkenbare  Colinda geluid geworden.

De leuke  clip die bij  dit liedje hoort is opgenomen  samen  met  Frank  van  Etten.

Ook  is  Colinda  regelmatig  in  de studio aanwezig  zijn  want  de opnames voor een  nieuw  album zijn  in  volle gang.

Dus gaan  we daar met  z’n  allen  naar uitkijken.

13 maart t/m 19 maart 2017

Riny Valentijn heeft al een aantal eigen Nederlandstalige nummers op zijn naam staan met diverse variatie in zijn muziek, zoals Spaanse, Polka, Latin en Ballad nummers.

Omdat Riny Valentijn het altijd leuk vind om weer nieuwe geschreven nummers uit te brengen, heeft hij nu gekozen voor “Risicoloos” met een Reagea sound.

De tekst en muziek is geschreven door Chris Cohen en wordt onder de label C.D.S. Music uitgebracht.

6maart t/m 12 maart 2017

In  2006 begon  de  Nijmeegse Gertjan Wels aan  de weg te timmeren  door  met  zijn grootste passie tot uitvoer te gaan brengen , namelijk zingen.

Zijn  stem  en  muziek  vallen  in  de smaak  bij  het  publiek en in  2007  kwam  zijn debuutsingle ” Over en  Voorbij’ uit.

Er zijn al heel wat  mooie singles  voorbij  gekomen maar nu komt  zijn   debuut album in maart  uit.

“Speciaal voor jou” is een  eerbetoon  aan  zijn  vader die op zijn sterfbed zijn  zoon  heeft aangemoedigd  dit album  te maken.

Van dit album is  de  single “Ga jij maar weg”uitgekomen.

Namens Prima  fm  wensen  wij  Gertjan Wels heel eel succes met  dit mooie album  en  de single.

27 februari t/m 5 maart 2017

Een gelegenheids duo bestaande  uit Jean Knipping sr en Roderick van  Kerkhof, die met  deze single  geld in  proberen te zamelen voor  autistische  kinderen.

Muziektherapie slaat  bij  deze  kinderen heel  goed aan om los te komen.

Een  super goed doel  dat  wij  bij  Prima fm volledig  steunen.

Het nummer  Hee lekker ding is sprankelend en  gezellig straalt vrolijkheid  uit.

6 februari t/m 12 februari 2017

Willem Barth uit Doetinchem is een zanger die met zijn eigen liedjes overal sfeer weet te brengen.
Een echt Hollandse volkszanger dus met een heerlijk stemgeluid.

Hij werd bekend met de single “Aan alle mooie meiden” en dit lied wordt nog steeds uit volle borst meegezongen door het publiek
De nieuwe single van Willem Barth “Zeg heb jij iets tegen mij” is weer zo’n heerlijk eigen nummer die je pakt en met de prachtige warme stem een echte inpakker.

+++++++

30 januari t/ 5 februari 2017

Vrijdag 27 januari was de release van de nieuwe single van Rene Schuurmans “Hé, doe niet zo sexy”

Een nummer wat roept om er een feestje van te maken.
Het nummer komt van eigen hand en geeft de Schuurmans sfeer gelijk weer.

Bovendien is Rene bezig met een nieuw album die in maart van dit jaar uit gaat komen.

We gaan dus zeker veel horen van Rene dit jaar maar voor nu wensen we hem heel veel succes met zijn nieuwe single.